dktermi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα φίλοι .Έχω ένα οπελ άστρα κ πετρέλαιο με 100000 χιλιόμετρα και τελευταία στην εκκίνηση συνήθως την πρωινή ακούω ένα κροτάλισμα έναν θόρυβο που φεύγει πατώντας λίγο γκάζι η όταν το αυτοκίνητο ζεστάθει.είναι σαν να δυναμώνει ο ηχος του κινητήρα και ακούγετε σαν έναν παλαιού τύπου κινητηρα ντίζελ .....Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ?Στο συνεργείο δύο φορές που το πήγα δεν το έκανε και δεν βρήκαμε άκρη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dktermi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λες φίλε μου ε?Ο ήχος ακούγεται από δεξιά ...Στα 100 χιλιάδες χιλιόμετρα καδένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Πιθανόν να είναι αυτό. Παίζει ρόλο το λάδι απο ότι έχω καταλάβει.Τι λάδι βάζεις και πόσα χλμ το κρατάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dktermi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πιθανόν να είναι αυτό. Παίζει ρόλο το λάδι απο ότι έχω καταλάβει.Τι λάδι βάζεις και πόσα χλμ το κρατάς; Αδερφέ μόλις είδα στο βίντεο που έστειλες ότι την καδένα ο συγκεκριμένος κινητήρας την έχει στην πλευρά του κιβωτίου ταχυτήτων....εκεί που άκου και εγώ τον θόρυβο.... bardahl λάδια έβαλα τελευταία και έχω κάνει ούτε χίλια χιλιόμετρα..... νομίζω 5 -30 μου έβαλε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, dktermi είπε Αδερφέ μόλις είδα στο βίντεο που έστειλες ότι την καδένα ο συγκεκριμένος κινητήρας την έχει στην πλευρά του κιβωτίου ταχυτήτων....εκεί που άκου και εγώ τον θόρυβο.... bardahl λάδια έβαλα τελευταία και έχω κάνει ούτε χίλια χιλιόμετρα..... νομίζω 5 -30 μου έβαλε . Θες dexos 2 και νομίζω η νεότερη οδηγία είναι για 0w20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dktermi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θες dexos 2 και νομίζω η νεότερη οδηγία είναι για 0w20. Μάλιστα....χίλια ευχαριστώ φίλε μου θα κοιτάξω σύντομα να βάλω αυτά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, dktermi είπε Μάλιστα....χίλια ευχαριστώ φίλε μου θα κοιτάξω σύντομα να βάλω αυτά . Ψαξε το λιγο να σιγουρευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dktermi είπε Καλησπέρα φίλοι .Έχω ένα οπελ άστρα κ πετρέλαιο με 100000 χιλιόμετρα και τελευταία στην εκκίνηση συνήθως την πρωινή ακούω ένα κροτάλισμα έναν θόρυβο που φεύγει πατώντας λίγο γκάζι η όταν το αυτοκίνητο ζεστάθει.είναι σαν να δυναμώνει ο ηχος του κινητήρα και ακούγετε σαν έναν παλαιού τύπου κινητηρα ντίζελ .....Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ?Στο συνεργείο δύο φορές που το πήγα δεν το έκανε και δεν βρήκαμε άκρη . νομιζω ειναι φυσιολογικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dktermi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tzotzo είπε νομιζω ειναι φυσιολογικο Ξέρεις κάτι παραπάνω Τζο ? Δηλαδή από το είναι κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 εμενα το κανει στα μεγαλα κρυα μονο, 3 λεπτα μετα εχει σταματησει ο θορυβος, εχω 40.000 χιλιομετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Τον ίδιο κινητήρα έχουμε. Είναι γνωστό και λυμένο το θέμα. Είχε βγει και μια τύπου ανάκληση από την Opel και την έκανα δωρεάν. Βάζεις μια φλάντζα και δεν ασχολείσαι με καδένα. Επειδή θα μπεις στην διαδικασία αλλάζεις και τεντωτηρα γύρω στα 350 μαξ και δεν ασχολείσαι μετά. Σωστό ζεσταμα και προσοχή στο σβήσιμο μόνο θέλει. Καλούς δρόμους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 39 minutes ago, stylish said: και προσοχή στο σβήσιμο μόνο θέλει. Τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylish Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Λόγω turbo πριν το τέλος διαδρομής πάμε χαλαρά και το αφήνουμε ρελαντι 1 με 2 λεπτά Μαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, dktermi είπε Καλησπέρα φίλοι .Έχω ένα οπελ άστρα κ πετρέλαιο με 100000 χιλιόμετρα και τελευταία στην εκκίνηση συνήθως την πρωινή ακούω ένα κροτάλισμα έναν θόρυβο που φεύγει πατώντας λίγο γκάζι η όταν το αυτοκίνητο ζεστάθει.είναι σαν να δυναμώνει ο ηχος του κινητήρα και ακούγετε σαν έναν παλαιού τύπου κινητηρα ντίζελ .....Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ?Στο συνεργείο δύο φορές που το πήγα δεν το έκανε και δεν βρήκαμε άκρη . Είχαν μια ευαισθησια το συγκεκριμένο μοτέρ , δες οτι σου είπε ο @Ukforthemoment Είχε βγεί οδηγία απο την opel . Τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα