Προς το περιεχόμενο

Opel astra k

dktermi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι .Έχω ένα οπελ άστρα κ πετρέλαιο με 100000 χιλιόμετρα και τελευταία στην εκκίνηση συνήθως την πρωινή ακούω ένα κροτάλισμα έναν θόρυβο που φεύγει πατώντας λίγο γκάζι η όταν το αυτοκίνητο ζεστάθει.είναι σαν να δυναμώνει ο ηχος του κινητήρα και ακούγετε σαν έναν παλαιού τύπου κινητηρα ντίζελ .....Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ?Στο συνεργείο δύο φορές που το πήγα δεν το έκανε και δεν βρήκαμε άκρη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πιθανόν να είναι αυτό.

Παίζει ρόλο το λάδι απο ότι έχω καταλάβει.Τι λάδι βάζεις και  πόσα χλμ το κρατάς;

Αδερφέ μόλις είδα στο βίντεο που έστειλες ότι την καδένα ο συγκεκριμένος κινητήρας την έχει στην πλευρά του κιβωτίου ταχυτήτων....εκεί που άκου και εγώ τον θόρυβο.... bardahl λάδια έβαλα τελευταία και έχω κάνει ούτε χίλια χιλιόμετρα..... νομίζω 5 -30 μου έβαλε .

8 λεπτά πριν, dktermi είπε

Αδερφέ μόλις είδα στο βίντεο που έστειλες ότι την καδένα ο συγκεκριμένος κινητήρας την έχει στην πλευρά του κιβωτίου ταχυτήτων....εκεί που άκου και εγώ τον θόρυβο.... bardahl λάδια έβαλα τελευταία και έχω κάνει ούτε χίλια χιλιόμετρα..... νομίζω 5 -30 μου έβαλε .

Θες dexos 2 και νομίζω η  νεότερη οδηγία είναι για 0w20. 

15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θες dexos 2 και νομίζω η  νεότερη οδηγία είναι για 0w20. 

Μάλιστα....χίλια ευχαριστώ φίλε μου θα κοιτάξω σύντομα να βάλω αυτά .

2 ώρες πριν, dktermi είπε

Καλησπέρα φίλοι .Έχω ένα οπελ άστρα κ πετρέλαιο με 100000 χιλιόμετρα και τελευταία στην εκκίνηση συνήθως την πρωινή ακούω ένα κροτάλισμα έναν θόρυβο που φεύγει πατώντας λίγο γκάζι η όταν το αυτοκίνητο ζεστάθει.είναι σαν να δυναμώνει ο ηχος του κινητήρα και ακούγετε σαν έναν παλαιού τύπου κινητηρα ντίζελ .....Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ?Στο συνεργείο δύο φορές που το πήγα δεν το έκανε και δεν βρήκαμε άκρη .

νομιζω ειναι φυσιολογικο

Τον ίδιο κινητήρα έχουμε. Είναι γνωστό και λυμένο το θέμα.

Είχε βγει και μια τύπου ανάκληση από την Opel και την έκανα δωρεάν. Βάζεις μια φλάντζα και δεν ασχολείσαι με καδένα. Επειδή θα μπεις στην διαδικασία αλλάζεις και τεντωτηρα γύρω στα 350 μαξ και δεν ασχολείσαι μετά.

Σωστό ζεσταμα και προσοχή στο σβήσιμο μόνο θέλει.

Καλούς δρόμους!

13 ώρες πριν, dktermi είπε

Είχαν μια ευαισθησια το συγκεκριμένο μοτέρ , δες οτι σου είπε ο @Ukforthemoment

Είχε βγεί οδηγία απο την opel . Τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...