Προς το περιεχόμενο

Νέες ταινίες Lord of The Rings έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, koutsis said:

Είδες που το πέτυχα;  θεωρείς το fast and the furious καλύτερο από το lord of the rings! Εντάξει εδώ ταιριάζει το "με ανωμαλους δε μιλάω"

Κοιτα να δεις και το hot fuzz ειναι καλυτερο απο το νονο ή το heat αυτο δεν σημαινει πως εχουν οποιαδηποτε σχεση σαν ταινιες επειδη και τα 2 εχουν αστυνομικους. Το ενα ειναι κωμωδια τα αλλα δραματα. . Ο καθενας στο ειδος του κρινεται αγαπητε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρα θα εξερευνουν την καταπιεσμενη σεξουαλικη ταυτοτητα  του νεαρου Gandalf ο οποιος αναγκαστηκε να αφησει μουσι απο τον αυταρχικο πατερα του και αλλα τετοια... α ναι και ολα αυτα πανω σε αλογα μεσα σε δαση για να μπορει να κοτσαριστει και το ονομα LOTR στο τιτλο!

• Like 2
  • Thanks 1

21 ώρες πριν, dieksodo είπε

δεν ξερω ενα πραγμα περιεργο

εχω δει χιλιαδες ταινιες

εχω δει παρα πολλες ταινιες παραπανω απο 1 φορα ακομα και 10 φορες !!!

τους αρχοντες και τα χαρυ ποτερ δεν εχω καταφερει

1 φορα τους αρχοντες κοιμηθηκα στο σινεμα

20 χρονια αργοτερα αποφασισα να κατσω να τα ξαναδω

ξεκιναω το 1

μετα απο κανα 2 ωρες βαρεμαρας λεω νταξ ευτυχως τελιωνει

οοοοοχι. τελικα τελειωνε το 1ο μισο

νταξ λεω αστο παω για υπνο

οσον αφορα τις χαρυ ποτερ διαφημισεις σαμπουαν ουτε ασχοληθηκα

βασανιστηριο

Εγώ πάλι τις είδα και 2η φορά στο σινεμά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορία Νο1:
Γιατί πρέπει η συνέχεια να βασιστεί σε κάποιο απ' τα βιβλία; Δεν μπορεί απλά να βασιστεί στο σύμπαν του LOTR και να το εξελίξει;

Απορία Νο2:
Γιατί βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι Harry Potter και LOTR. Καλό το πρώτο αλλά δεν αγγίζει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι το 2ο!

Απορία Νο3:
Πότε θα δούμε την πρώτη τριλογία ξανά στο cinema (ίσως με remastered ήχο), να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα τσιμέντα; !!!!🤘

Στις 26/2/2023 στις 9:05 ΜΜ, safridia είπε

Χαλια η πρωτη τριλογια. ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Ευτυχώς που ήρθε η Amazon με το Rings of Power και μας άνοιξε τα μάτια.😂

Στις 26/2/2023 στις 9:19 ΜΜ, Vault13 είπε

Εχει τοσο γρηγορες μονομαχιες που στο σινεμα δεν προλαβαινω να δω τι γινεται και ποιος νικαει. Οχι τοσο στο Χομπιτ αλλα στα κλασικα LOTR. Το εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο;

Σίγουρα κατέβασες το σωστό LOTR; Αυτό που έχει κανονικές μάχες και όχι duels;

18 ώρες πριν, achileesxi είπε

Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί πρέπει ένα βιβλίο να έχει οπωσδήποτε κινηματογραφική εκδοχή. Το Σιλμαρίλλιον είναι για σκληροπυρηνικούς φαν του Τολκίν και δεν φαντάζομαι ότι ούτε θα μεταφραστεί αξιόπιστα σε ταινία η μινι-σείρα σε τρόπο που θα ευχαριστήσει τους φαν και θα είναι ελκυστικό σε ανήξερους

Δεν βγαίνουν οι ταινίες για του fans του βιβλίου. Αυτό πάρτε το χαμπάρι. Εσείς έχετε ήδη μπει στο franchise, το θέμα είναι να πουλήσουν και αλλού.

13 ώρες πριν, dieksodo είπε

Θα τολμουσα να πω πως καποιοα fast ηταν καλυτερα απο lotr

τουλαχιστον οι χαρακτηρες στα fast αλλαζουν και κανουν επιλογες δεν ειναι χαρτινοι!

Ότι έχουν και βάθος οι χαρακτήρες του fast! .... . Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα έλεγαν ότι από ταινία σε ταινία δεν έχουν συνοχή!

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 2

Ναι οι πρώτες ταινίες ήταν επικές. Επικές αλλά και λίγο αφελείς. Τις έχω δει 10 φορές την κάθε μία, έχω διαβάσει τα βιβλία 2 φορές το καθένα. Αλλά για έναν περίεργο λόγο, όταν σκέφτομαι τις ταινιες, η πρώτη σκηνή που μου έρχεται στο μυαλό είναι στο surf του legolas στην δεύτερη ταινία... Εκεί καταλαβαίνω πως μεγάλο μέρος των ταινιών χαραμιστηκε για να αρέσει στα 12χρονα. Ίσως να υπάρχει ελπίδα εάν τα μεταφέρουν ξανά. Αλλά Ian McKellen δύσκολα να ξαναβρούν. Ίσως να προλαβαίνουν να κλείσουν τον Hopkins για Saruman τουλάχιστον. 

16 λεπτά πριν, james01gr είπε

Ναι οι πρώτες ταινίες ήταν επικές. Επικές αλλά και λίγο αφελείς. Τις έχω δει 10 φορές την κάθε μία, έχω διαβάσει τα βιβλία 2 φορές το καθένα. Αλλά για έναν περίεργο λόγο, όταν σκέφτομαι τις ταινιες, η πρώτη σκηνή που μου έρχεται στο μυαλό είναι στο surf του legolas στην δεύτερη ταινία... Εκεί καταλαβαίνω πως μεγάλο μέρος των ταινιών χαραμιστηκε για να αρέσει στα 12χρονα. Ίσως να υπάρχει ελπίδα εάν τα μεταφέρουν ξανά. Αλλά Ian McKellen δύσκολα να ξαναβρούν. Ίσως να προλαβαίνουν να κλείσουν τον Hopkins για Saruman τουλάχιστον. 

Καλά κι εσύ απομονωσες μια σκηνή μέσα σε 12 ώρες που κρατούσε η extended έκδοση των ταινιών (ελπίζω να έχεις δει τις extended εκδόσεις φυσικά!)

• Like 1

21 λεπτά πριν, koutsis είπε

Καλά κι εσύ απομονωσες μια σκηνή μέσα σε 12 ώρες που κρατούσε η extended έκδοση των ταινιών (ελπίζω να έχεις δει τις extended εκδόσεις φυσικά!)

Τα έχω δει αλλά δεν είναι μόνο αυτή η στιγμη. Ειναι το γενικότερο κλίμα που το επέκτεινε και στο Χομπιτ. Δεν λέω πως τα βιβλία δεν είναι για παιδιά, για τα παιδιά του τα έγραφε ο Τολκιν. Όμως στο σινεμά κάπου τα μπουρδουκλωσαν. Ήθελαν να πιασουν όλες τις ηλικίες

• Super Moderators
2 hours ago, manolis940 said:

Απορία Νο1:
Γιατί πρέπει η συνέχεια να βασιστεί σε κάποιο απ' τα βιβλία; Δεν μπορεί απλά να βασιστεί στο σύμπαν του LOTR και να το εξελίξει;

Γιατί έχουν αγοραστεί τα δικαιώματα για συγκεκριμένες "χρονικές περιόδους"/βιβλία/κτλπ. 

• Like 1

5 ώρες πριν, manolis940 είπε

Δεν βγαίνουν οι ταινίες για του fans του βιβλίου. Αυτό πάρτε το χαμπάρι. Εσείς έχετε ήδη μπει στο franchise, το θέμα είναι να πουλήσουν και αλλού.

Η ταινίες ήταν μέγα επιτυχίες γιατί ήρθαν στο σωστό τόπο και χρόνο και επίσης ότι ήταν αριστουργηματικά φτιαγμένα αλλά κύριος ο πρώτος λόγος. Είναι αστραπή σε μπουκάλι και αμφιβάλλω ότι θα δουλέψει ξανά. Τέτοια δουλεύουν με Μπάτμαν φάση. Αλλά, σωστός είσαι αλλά όπως είπα στην ανάρτηση που αναφέρες, πάλι στέκομαι δίπλα στο τί είπα, ότι κάτι σαν το Σιλμαρίλλιον δεν θα γοητεύσει το γενικό κοινό αλλά κάτι που έχει στοιχεία και τα αισθητικά της τριλογίας (αν και το Χόμπιτ ήταν μάπα, πάλι έβγαλε εισοδήματα) που φυσικά μπορεί να πεις ότι ήταν η ίδια φάση αλλά η σειρά ήταν ήδη πολύ γνωστή σε γενικούς λογοτεχνικούς κύκλους και είναι το πιο ευκολοχώνευτο από όλο το κατάλογο του Τόλκιν και της Μέση Γης οπότε αν και δύσκολο κατωρθωμα, τα στοιχεία ήταν εκεί. 

Έτσι νομίζω εγώ, τέλος πάντων, φίλε μου. 

Οι ταινίες οι τότε , είχαν μεγάλη επιτυχία, και έχουν, ακόμα στην κουλτούρα μας υπάρχει ο απόηχός τους (πχ. αν ντυθείς Γκάνταλφ ή χόμπιτ) γιατί το μήνυμά τους είναι πανανθρώπινο με βαθύ συμβολισμό (όπως και τα βιβλία) και έγιναν με μεράκι και σεβασμό στο προτότυπο κείμενο αλλά και υψηλά Production values

Αν κρίνουμε από το τι βγάζει το Hollywood τον τελευταίο καιρό, ναι μεν θα δούμε Production, αλλά μηνύματα και κείμενο , θα δούμε μάλλον woke κατήχηση μασκαρεμένη με ολίγον τι fantasy, οπότε , όπως όλα , θα πάει καλά στην αρχή και μετά θα παλεύουμε να το ξεχάσουμε όπως το Rings of Power , τελευταίες σεζόν Game of Thrones και γενικά το Diversity Fantasy που βλέπουμε σε αριστουργήματα όπως το WItcher, Willow, Wheel of Time κλπ. κλπ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν ρίξουν μέσα στο LOTR κανέναν Hρακλή ή κανέναν Κόναν - ή και τους δύο - δεν κάνουμε τίποτα... Η να κάνουν καμμιά τράμπα - πχ. ο Γκάνταλφ στα καινούργια GoT και η Αρυα στα LoTR

Επεξ/σία από Eloy

3 ώρες πριν, Eloy είπε

Αν δεν ρίξουν μέσα στο LOTR κανέναν Hρακλή ή κανέναν Κόναν - ή και τους δύο - δεν κάνουμε τίποτα... Η να κάνουν καμμιά τράμπα - πχ. ο Γκάνταλφ στα καινούργια GoT και η Αρυα στα LoTR

image.jpeg.973aaf9f443cf6a4d55eda248fcb5e84.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...