Προς το περιεχόμενο

Νέες ταινίες Lord of The Rings έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κράζετε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το δείτε όταν βγει.

Κράζεις - θαυμάζεις 

Επεξ/σία από GBorb
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, dieksodo είπε

δεν ξερω ενα πραγμα περιεργο

εχω δει χιλιαδες ταινιες

εχω δει παρα πολλες ταινιες παραπανω απο 1 φορα ακομα και 10 φορες !!!

τους αρχοντες και τα χαρυ ποτερ δεν εχω καταφερει

1 φορα τους αρχοντες κοιμηθηκα στο σινεμα

20 χρονια αργοτερα αποφασισα να κατσω να τα ξαναδω

ξεκιναω το 1

μετα απο κανα 2 ωρες βαρεμαρας λεω νταξ ευτυχως τελιωνει

οοοοοχι. τελικα τελειωνε το 1ο μισο

νταξ λεω αστο παω για υπνο

οσον αφορα τις χαρυ ποτερ διαφημισεις σαμπουαν ουτε ασχοληθηκα

βασανιστηριο

Εντάξει, και μερικοί έχουν αγαπημένη ταινία το fast and the furious. O καθένας με τα προβλήματά του !

• Like 2

Εγώ πάντως σαν άρρωστο fanboy του franchise θα ήθελα πολύ να δω στην μεγάλη οθόνη το Silmarilion !!! Μιλάμε για επικές ιστορίες που αν μεταφερθούν σωστά θα καθηλώσουν !!!

• Like 3

13 λεπτά πριν, jimakris είπε

Εγώ πάντως σαν άρρωστο fanboy του franchise θα ήθελα πολύ να δω στην μεγάλη οθόνη το Silmarilion !!! Μιλάμε για επικές ιστορίες που αν μεταφερθούν σωστά θα καθηλώσουν !!!

Ειναι unfilmable. Τρομερα περιπλοκο και πανακριβο. Και να βρεθει καποιος ικανος χωρις κρυφη αντζεντα να σκηνοθετησει, θα ειναι νερωμενο. Οπως το Foundation, βλεπεται αλλα καμια σχεση. Ασε να εχουμε κατι και στην φαντασια μας.

• Like 5
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Eloy είπε

Για εμένα, απο την στιγμή που έχω δει το τέλος της συνολικής ιστορίας, χάνεται το μισό ενδιαφέρον για το franchise... To ίδιο και με το Game of Thrones, το Μarvel Universe...

Φράγκα, όλα για τα φράγκα. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, εδώ θα επιστρέφουν το Highlander για ένα γρήγορο δολάριο αν και γουστάρω πολύ τον Τσαντ Σταχέλσκι και τον Χένρι Καβίλ αλλά και πάλι. Η δημιουργικότητα έχει πιάσει ιστορικό πάτο.

35 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε

Ειναι unfilmable. Τρομερα περιπλοκο και πανακριβο. Και να βρεθει καποιος ικανος χωρις κρυφη αντζεντα να σκηνοθετησει, θα ειναι νερωμενο. Οπως το Foundation, βλεπεται αλλα καμια σχεση. Ασε να εχουμε κατι και στην φαντασια μας.

Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί πρέπει ένα βιβλίο να έχει οπωσδήποτε κινηματογραφική εκδοχή. Το Σιλμαρίλλιον είναι για σκληροπυρηνικούς φαν του Τολκίν και δεν φαντάζομαι ότι ούτε θα μεταφραστεί αξιόπιστα σε ταινία η μινι-σείρα σε τρόπο που θα ευχαριστήσει τους φαν και θα είναι ελκυστικό σε ανήξερους. Θα συνεχίσουν στο ίδιο χρονοδιάγραμμα της πασίγνωστης τριλογίας για σιγουριά. Κρίμα, όμως, γιατί θα ήταν ωραίο σαν κάτι καινούργιο αλλά δεν είναι πάση θυσία απαραίτητο, αυτό νομίζω.

23 ώρες πριν, alion είπε

Η Warner Bros. και η New Line επιστρέφουν στη Μέση Γη, με το στούντιο να συνάπτει συμφωνία που θα του επιτρέψει να αναπτύξει περισσότερες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Η Warner Bros. στην Amazon:

image.jpeg.532eb0dbb74ea5b156115e5bbf02e67b.jpeg

Επεξ/σία από achileesxi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, koutsis said:

Εντάξει, και μερικοί έχουν αγαπημένη ταινία το fast and the furious. O καθένας με τα προβλήματά του !

Θα τολμουσα να πω πως καποιοα fast ηταν καλυτερα απο lotr

τουλαχιστον οι χαρακτηρες στα fast αλλαζουν και κανουν επιλογες δεν ειναι χαρτινοι!

Επεξ/σία από dieksodo
  • Confused 3

50 λεπτά πριν, dieksodo είπε

Θα τολμουσα να πω πως καποιοα fast ηταν καλυτερα απο lotr

τουλαχιστον οι χαρακτηρες στα fast αλλαζουν και κανουν επιλογες δεν ειναι χαρτινοι!

Είδες που το πέτυχα;  θεωρείς το fast and the furious καλύτερο από το lord of the rings! Εντάξει εδώ ταιριάζει το "με ανωμαλους δε μιλάω"

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...