toylis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 αμα πιασουν το The Silmarillion ναι .. οτι αλλο απλα οχι ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RavenwolfDKoumousis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κράζετε αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το δείτε όταν βγει. Κράζεις - θαυμάζεις Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από GBorb 1 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, GBorb είπε Κράζετε αλλά σε είμαι σίγουρος ότι θα το δείτε όταν βγει Δεν πρόκειται, όπως δεν είδα την αθλιότητα της Amazon. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού δε μπορούν να πιάσουν το Silmarillion, ας τ αφήσουν καλύτερα.. Γκώσαμε.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από gadgetseek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Τουλάχιστον δεν θα το πάρει το Netflix... υπάρχει ελπίδα οι χαρακτήρες να μην υποστούν μετάλλαξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, dieksodo είπε δεν ξερω ενα πραγμα περιεργο εχω δει χιλιαδες ταινιες εχω δει παρα πολλες ταινιες παραπανω απο 1 φορα ακομα και 10 φορες !!! τους αρχοντες και τα χαρυ ποτερ δεν εχω καταφερει 1 φορα τους αρχοντες κοιμηθηκα στο σινεμα 20 χρονια αργοτερα αποφασισα να κατσω να τα ξαναδω ξεκιναω το 1 μετα απο κανα 2 ωρες βαρεμαρας λεω νταξ ευτυχως τελιωνει οοοοοχι. τελικα τελειωνε το 1ο μισο νταξ λεω αστο παω για υπνο οσον αφορα τις χαρυ ποτερ διαφημισεις σαμπουαν ουτε ασχοληθηκα βασανιστηριο Εντάξει, και μερικοί έχουν αγαπημένη ταινία το fast and the furious. O καθένας με τα προβλήματά του ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ πάντως σαν άρρωστο fanboy του franchise θα ήθελα πολύ να δω στην μεγάλη οθόνη το Silmarilion !!! Μιλάμε για επικές ιστορίες που αν μεταφερθούν σωστά θα καθηλώσουν !!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, jimakris είπε Εγώ πάντως σαν άρρωστο fanboy του franchise θα ήθελα πολύ να δω στην μεγάλη οθόνη το Silmarilion !!! Μιλάμε για επικές ιστορίες που αν μεταφερθούν σωστά θα καθηλώσουν !!! Ειναι unfilmable. Τρομερα περιπλοκο και πανακριβο. Και να βρεθει καποιος ικανος χωρις κρυφη αντζεντα να σκηνοθετησει, θα ειναι νερωμενο. Οπως το Foundation, βλεπεται αλλα καμια σχεση. Ασε να εχουμε κατι και στην φαντασια μας. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achileesxi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Eloy είπε Για εμένα, απο την στιγμή που έχω δει το τέλος της συνολικής ιστορίας, χάνεται το μισό ενδιαφέρον για το franchise... To ίδιο και με το Game of Thrones, το Μarvel Universe... Φράγκα, όλα για τα φράγκα. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, εδώ θα επιστρέφουν το Highlander για ένα γρήγορο δολάριο αν και γουστάρω πολύ τον Τσαντ Σταχέλσκι και τον Χένρι Καβίλ αλλά και πάλι. Η δημιουργικότητα έχει πιάσει ιστορικό πάτο. 35 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Ειναι unfilmable. Τρομερα περιπλοκο και πανακριβο. Και να βρεθει καποιος ικανος χωρις κρυφη αντζεντα να σκηνοθετησει, θα ειναι νερωμενο. Οπως το Foundation, βλεπεται αλλα καμια σχεση. Ασε να εχουμε κατι και στην φαντασια μας. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί πρέπει ένα βιβλίο να έχει οπωσδήποτε κινηματογραφική εκδοχή. Το Σιλμαρίλλιον είναι για σκληροπυρηνικούς φαν του Τολκίν και δεν φαντάζομαι ότι ούτε θα μεταφραστεί αξιόπιστα σε ταινία η μινι-σείρα σε τρόπο που θα ευχαριστήσει τους φαν και θα είναι ελκυστικό σε ανήξερους. Θα συνεχίσουν στο ίδιο χρονοδιάγραμμα της πασίγνωστης τριλογίας για σιγουριά. Κρίμα, όμως, γιατί θα ήταν ωραίο σαν κάτι καινούργιο αλλά δεν είναι πάση θυσία απαραίτητο, αυτό νομίζω. 23 ώρες πριν, alion είπε Η Warner Bros. και η New Line επιστρέφουν στη Μέση Γη, με το στούντιο να συνάπτει συμφωνία που θα του επιτρέψει να αναπτύξει περισσότερες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Η Warner Bros. στην Amazon: Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από achileesxi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torgar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, safridia είπε Χαλια η πρωτη τριλογια. ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ οτι να 'ναι λεει ο καθενας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helionar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλά η θάλασσα έχει πάντα δίκαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, koutsis said: Εντάξει, και μερικοί έχουν αγαπημένη ταινία το fast and the furious. O καθένας με τα προβλήματά του ! Θα τολμουσα να πω πως καποιοα fast ηταν καλυτερα απο lotr τουλαχιστον οι χαρακτηρες στα fast αλλαζουν και κανουν επιλογες δεν ειναι χαρτινοι! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από dieksodo 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, dieksodo είπε Θα τολμουσα να πω πως καποιοα fast ηταν καλυτερα απο lotr τουλαχιστον οι χαρακτηρες στα fast αλλαζουν και κανουν επιλογες δεν ειναι χαρτινοι! Είδες που το πέτυχα; θεωρείς το fast and the furious καλύτερο από το lord of the rings! Εντάξει εδώ ταιριάζει το "με ανωμαλους δε μιλάω" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα