Προς το περιεχόμενο

Με τη συνεργασία της Leica, η σειρά Xiaomi 13 έρχεται από τις 15 Μαρτίου στην Ελλάδα

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, Herald είπε

Φυσικά και δεν είναι μόνο το hardware αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να πουλήσει το 13 PRO στα 800€ ας πούμε όταν είναι flagship στα πάντα. 

To γιατί έχει αυτό το μερίδιο η Apple στα 1000€ και πάνω είναι άσχετο με το θέμα μας, αλλά είναι αυτονόητη και η απάντηση. Όταν οι μόνες συσκευές που έχει η Apple κάνουν 1000€ και πάνω, όποιος θέλει iphone αναγκαστικά θα δώσει 1000αρικο. Στο android δεν ισχύει αυτό. Και στο λέω γιατί πρόσφατα έψανα επί 1 μήνα για κινητό, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 1000αρικο +  σε android, μεταξύ edge 30 ultra και zenfone 9 ήμουνα, αμφότερες οι συσκευές είναι κάτω απτά 1000. Eίχα και το 14pro κατά νού αλλά μετά από λίγη έρευνα έφυγε offside με συνοπτικές διαδικασίες

Πήρες το zenfone τελικά??? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 27/2/2023 στις 9:27 ΠΜ, Nikosmoust είπε

Παρακολουθώ γενικά τα νέα της τεχνολογίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και έρχομαι σήμερα να πω, πως είναι δυνατόν μια εταιρία σαν την ONEPLUS, με τα όποια προβλήματα της(Και ποιός δεν έχει κατασκευαστικά??) Να μην την αναφέρει σχεδόν κανείς, που σου προσφέρει ότι νεότερο από θέμα τεχνολογία αιχμής, ένα πλήρες πακέτο με φορτιστή, καλώδιο, εξαιρετική ποιότητα υλικών, τίμιες κάμερες, προσπάθεια να φτιάξει της ενημερώσεις και να δίνει αυτό που πρέπει, ένα OXYGEN που είναι πολύ καλύτερο από πολλά εκεί έξω, και σε μια τιμή που αν μη τι άλλο έχει μια βάση στην πραγματικότητα. Και βλέπω να μιλάτε για συσκευές των 1.500 ευρώ και βάλε, όπου ξέρουμε όλοι μας ότι δεν τα αξίζουν όλα αυτά, και να παίρνεις μόνο στο κουτί μια συσκευή, με έξτρα έξοδα για να την δουλέψεις όπως ακριβώς θέλεις. Από πότε έγιναν όλοι Hard users, και οι απαιτήσεις φτάνουν στο θεό, όπου η χρήση του μέσου ανθρώπου ξέρουμε μέχρι που φτάνει κάθε μέρα με μια συσκευή. Με λίγα λόγια, Βάλτε την λογική μπροστά, και μην αφήνετε της παρορμήσεις σας να σας ελέγχουν ειδικά σε τέτοια θέματα όπως αυτά των συσκευών τεχνολογίας, διότι βλέπουμε το αποτέλεσμα της κοστολόγησης να μην έχει σταματημό. Συγνώμη για το σεντόνι, απλά ήθελα να το αναφέρω όλο αυτό που φυσικά δεν είμαι Φανατικός καμίας εταιρείας, παρά μόνο αυτής που θα μου δείξει λίγο παραπάνω σεβασμό. Μέχρι εκεί. Σημειωτέον έχω στα χέρια μου την υπ αριθμό 80η συσκευή από το 1996, οπότε μιλάω βάση εμπειρίας για τους κακεντρεχεις.

Τα κινητά της ONEPLUS παίρνουν Custom ROM;

Έχουν Call Recorder σαν της Custom ROM της XIAOMI;

Τα περι κοροιδων που αγοραζουν Apple και Samsung εχουν εκμηδενιστει πλεον βλεπω...

Το ερωτημα πια ειναι πως πρεπει να χαρακτηρισεις καποιον που δινει 1400 για να αγορασει Xiaomi...

Εχω καποιες ιδεες αλλα ειναι πολυ σκληρες για να της αναφερω...

• Like 4

13 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Τα περι κοροιδων που αγοραζουν Apple και Samsung εχουν εκμηδενιστει πλεον βλεπω...

Το ερωτημα πια ειναι πως πρεπει να χαρακτηρισεις καποιον που δινει 1400 για να αγορασει Xiaomi...

Εχω καποιες ιδεες αλλα ειναι πολυ σκληρες για να της αναφερω...

Αδικο δεν έχεις.

Δεν ειμαι φαν της Apple για διάφορους λόγους αρχικά.

Με την αλλαζονεία της Samsung, κατάφερα (με δυσκολία μεγάλη) να αποχωριστώ το πενάκι και να κοιτάξω και σε άλλες εταιρίες για android συσκευές που δυστυχώς δε το έχουν.

Παρόλα αυτά είναι απαράδεκτο κινεζόνια μέτριας αξιοπιστίας να ζητάνε τα ίδια λεφτά, ας κάνουν και καφέ και γι'αυτό και δε κατέληξα ποτέ σε κάτι τέτοιο.

Ο λόγος? Αξιοπιστία, τα updates, το κόστος κατασκευής, το κόστος για research and development έναντι ανταγωνισμού.

Σαφώς αν το Xiaomi έκανε 700-800 το πολύ, ίσως να μιλάγαμε αλλιώς.

Και πάλι όμως θα δίσταζα να θυσιάσω αξιοπιστία και updates ακόμα και για τόσα χρήματα.

Στα 1400 απλά δε το χαζεύω ούτε και ως demo στον Κωτσόβολο.

10 ώρες πριν, zananiro είπε

Να σκας 1399€ και να τρέμεις κάθε φορά που έρχεται update μήπως  μπρικάρει το τηλέφωνο. Αξία ανεκτίμητη. 

Φαντάσου ακόμη χειρότερα να το έχεις και ως εργαλείο δουλειάς και να εξαρτάσαι από την απροσκοπτη λειτουργία και ασφάλειά του...

2 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Τα κινητά της ONEPLUS παίρνουν Custom ROM;

Έχουν Call Recorder σαν της Custom ROM της XIAOMI;

Μιλάω αν είδες για τον μέσο χρήστη φίλε μου. Αυτά που μου αναφέρεις, ζήτημα να τα κάνει ένα 2% 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panoulix είπε

Ο λόγος? Αξιοπιστία, τα updates, το κόστος κατασκευής, το κόστος για research and development έναντι ανταγωνισμού.

Σαφώς αν το Xiaomi έκανε 700-800 το πολύ, ίσως να μιλάγαμε αλλιώς.

Και πάλι όμως θα δίσταζα να θυσιάσω αξιοπιστία και updates ακόμα και για τόσα χρήματα.

Στα 1400 απλά δε το χαζεύω ούτε και ως demo στον Κωτσόβολο.

Φαντάσου ακόμη χειρότερα να το έχεις και ως εργαλείο δουλειάς και να εξαρτάσαι από την απροσκοπτη λειτουργία και ασφάλειά του...

Ακριβως ετσι με δεδομενο οτι δεν προσφερει οτι η Apple & Samsung στις ενημερωσεις σε βαθος χρονου δεν αξιζει σ αυτα τα ποσά.....αυτη ειναι και η πραγματικοτητα, Βεβαια ο παραγοντας ενημερωσεις στη Xiaomi μπορει κ να χαλασει κατι με τις νεες ενημερωσεις της ετσι και αλλιως και στα 800 χωρις ξεκαθαρο πλανο απο την ιδια την εταρία (η Xiaomi ειναι 3η σε πωλησεις/μεριδιο αγορας) στις ενημερωσεις δεν μπορει να προσφερει την ιδια εμπειρια χρησης με Apple (6 ετη) ή Samsung 4-4.5 έτη) ακομη σε αυτα τα χρηματα .

Οσο αφορα τη ασφαλεια & απροσκοπτη λειτουργία για εναν επαγγελματια ναι αλλα με πολλους/αρκετους περιορισμούς θα λειτουργήσει. Οταν ζητας τετοια ποσά πρεπει να προσφερεις το κατι παραπανω ή εστω κατι κοντα με ανταγωνισμό ως 3η εταιρια σε μεριδιο πωλησεων. Ο επαγγελματιας βεβαια δεν θελει να επιλεξει καποια εταρία που κανει πειραματα/"μαγειρεμα" καθε φορά στο λογισμικό.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

23 ώρες πριν, badounask είπε

Ε τότε μπορείς άνετα να δόσεις 1400 ευρώ και το επόμενο κινητό σου να είναι xiaomi. Έχω 2 xiaomi στην κατοχή μου μέχρι 400 ευρώ μια χαρά κινητά είναι αλλά από την τιμή αυτή και πάνω συγνώμη υπάρχουν και άλλες εταιρείες, προσωπική μου άποψη πάντα αν δεν την ενστερνιζεσαι μπορείς και εσύ και ο καθένας μας να ξοδέψει όπως επιθυμεί τα χρήματα του δεν είναι κατακριτέο. 

Έχω το Mi 10 T...το είχα πάρει 450€. 

Δεν αξίζει να δώσεις τόσο μεγάλα ποσά για καμία εταιρεία ούτε για Apple, ούτε για Samsung ούτε για δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Πολύ απλά γιατί η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί για να βλέπει κωλους στο Instagram και στο TikTok. Άντε και να παίζει κανένα παιχνίδι.

Απλά οι Έλληνες είμαστε καραβλαχοι και ματαιόδοξοι που κάποιος θα προτιμήσει να δώσει 1000€ για κινητό για να κάνει επίδειξη στην καφετέρια και τον υπόλοιπο μήνα να μετράει ένα ένα τα μακαρόνια.

Οπότε όχι δεν έχω σκοπό να πάρω το συγκεκριμένο Xiaomi αλλά δεν έχω και πρόβλημα που τα κοστολογεί τόσο.

• Like 2

3 ώρες πριν, orfeas26 είπε

Έχω το Mi 10 T...το είχα πάρει 450€. 

Δεν αξίζει να δώσεις τόσο μεγάλα ποσά για καμία εταιρεία ούτε για Apple, ούτε για Samsung ούτε για δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Πολύ απλά γιατί η πλειοψηφία το χρησιμοποιεί για να βλέπει κωλους στο Instagram και στο TikTok. Άντε και να παίζει κανένα παιχνίδι.

Απλά οι Έλληνες είμαστε καραβλαχοι και ματαιόδοξοι που κάποιος θα προτιμήσει να δώσει 1000€ για κινητό για να κάνει επίδειξη στην καφετέρια και τον υπόλοιπο μήνα να μετράει ένα ένα τα μακαρόνια.

Οπότε όχι δεν έχω σκοπό να πάρω το συγκεκριμένο Xiaomi αλλά δεν έχω και πρόβλημα που τα κοστολογεί τόσο.

Το ίδιο κινητό έχω φίλε μου (Mi 10t), απίστευτο value for money, κανένα παράπονο και ακριβώς για αυτό το λόγο δεν μου προκαλεί καμία αίσθηση το Xiaomi 13, Pro κλπ.. ειδικά σε αυτά τα χρήματα που ζητάνε.  

• Like 1

Αυτό που αναφέρεται όλοι σαν επιχείρημα ότι πάτε σε apple για την μακροχρόνια υποστήριξη την ώρα που η apple έχει πιαστεί άπειρες φορές με updates να ρίχνει τις επιδόσεις των κινητών της δεν θα το καταλάβω ποτέ. Λογικα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που παίρνουν iPhone γιατί "είναι εργαλείο και το κρατάς χρονια" και στο δεύτερο χρόνο το πουλάνε για να πάρουν το καινούργιο. Αν θέλετε απλά το iPhone για τις σελφι στον καθρέφτη μπορείτε να το πείτε, δεν είναι αναγκη να κοροιδευομαστε μεταξύ μας. 

(χωρίς να λέω ότι δεν ισχύουν όσα λέγονται για την Xiaomi) 

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Lum1nous είπε

Αυτό που αναφέρεται όλοι σαν επιχείρημα ότι πάτε σε apple για την μακροχρόνια υποστήριξη την ώρα που η apple έχει πιαστεί άπειρες φορές με updates να ρίχνει τις επιδόσεις των κινητών της δεν θα το καταλάβω ποτέ. Λογικα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που παίρνουν iPhone γιατί "είναι εργαλείο και το κρατάς χρονια" και στο δεύτερο χρόνο το πουλάνε για να πάρουν το καινούργιο. Αν θέλετε απλά το iPhone για τις σελφι στον καθρέφτη μπορείτε να το πείτε, δεν είναι αναγκη να κοροιδευομαστε μεταξύ μας. 

(χωρίς να λέω ότι δεν ισχύουν όσα λέγονται για την Xiaomi) 

Η Apple έχει πιαστεί άπειρες φορές να ρίχνει τις επιδόσεις των κινητών της;;  αλήθεια τώρα που το στηρίζεις αυτό;; που έχεις 6-7 χρόνων μοντέλο και τρέχει νερό και παίρνει ακόμα updates! Μάλλον είσαι εντελώς άσχετος με iphone και επίσης κομπλεξικος μιας και αναφέρεις ότι ο λόγος που κάποιος αγοράζει iphone είναι να βγαίνει selfie στον καθρέφτη. Δώσε εσύ 1400€ να πάρεις xiaomi και απόλαυσε την φανταστική εμπειρία χρήσης του miui και τη μακροχρόνια υποστήριξη των κινεζων (3 χρόνια) και σε 3 χρόνια που θα το πουλήσεις θα πάρεις 300€, και μην πάρεις iphone!

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 3
  • Confused 1

Μόλις τώρα, koutsis είπε

@Herald τι σε προβλημάτισε πάλι σε αυτό που είπα; 

E σκέψου λογικά αυτό που έγραψες ρε μαν, υπονοείς ότι το iphone 11 που είναι 3ετίας, σε 3 χρόνια από τώρα θα τα πάει καλύτερα από το "xiaomi των 1400€". Πράγμα που δεν πολυστέκει αλλά ok

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Herald είπε

E σκέψου λογικά αυτό που έγραψες ρε μαν, υπονοείς ότι το iphone 11 που είναι 3ετίας, σε 3 χρόνια από τώρα θα τα πάει καλύτερα από το "xiaomi των 1400€". Πράγμα που δεν πολυστέκει αλλά ok

Με είδες να γράφω πουθενά αυτό το πράγμα; 🤔

Απάντησα σε αυτό που έγραψε πανω ότι η Apple ρίχνει τις  επιδόσεις των iphone επίτηδες. Λες και η Apple έχει τάσεις αυτοκτονίας και θέλει να διώξει τους πελάτες της από το οικοσύστημα της! Το αν το iPhone 8 plus της μάνας μου που είναι σαν την πρώτη μέρα και πήρε update πριν λίγες μέρες τρέχει καλύτερα από το xiaomi των 1400€ που βγήκε πριν μια βδομάδα είναι άλλο θέμα. αλήθεια πως θα τρέχει το xiaomi και τι updates θα παίρνει σε 6-7 χρόνια άραγε; 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...