killerx3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα! Ρε παιδιά αυτό το έχω κάποια χρόνια που το έχω βρει και το ξαναείδα σήμερα που έψαχνα κάτι.. Έχει κανείς ιδέα τι είναι; Μήπως που μπορώ να απευθυνθώ για να μου πουν τι είναι; Δεν έχω ιδέα, αν ξέρει κάποιος ρίξτε και εσείς καμία ιδέα από περιέργεια!
greekfragma Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Κρύσταλλος Reiki ή Σιδηροπυρίτης. Καλό για διακοσμητικό. Για όλα τα υπόλοιπα παραμύθια που το πουλάνε σε εξωπραγματικές τιμές, απλά παραμύθια. 5 2
killerx3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, μόλις είδα τον σιδηροπυρίτη και μοιάζουν, μάλλον αυτό μπορεί να είναι! Ευχαριστώ! Πάντως ωραίο είναι
Dante80 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, killerx3 είπε Καλησπέρα! Ρε παιδιά αυτό το έχω κάποια χρόνια που το έχω βρει και το ξαναείδα σήμερα που έψαχνα κάτι.. Έχει κανείς ιδέα τι είναι; Μήπως που μπορώ να απευθυνθώ για να μου πουν τι είναι; Δεν έχω ιδέα, αν ξέρει κάποιος ρίξτε και εσείς καμία ιδέα από περιέργεια! Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Dante80 1
ObeyWario! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Αν θυμάμαι καλά η degostini είχε βγάλει στη συλλογή με τα ορυκτά παρόμοιο κομμάτι σιδηροπυρίτη 4
killerx3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Είμαι κομπλέ,έμαθα. Μίλησα και με άνθρωπο που ασχολείται με αυτά και μου απάντησε ότι είναι Σιδηροπυρίτης. Το αστείο πάντως είναι ότι εγώ πήρα το κομματάκι που είδατε... Σε ένα χωράφι το βρήκα και ήταν ένας βράχος περίπου 90cm x 90cm πάνω-κάτω, γεμάτος με αυτά τα "διαμαντάκια" από πάνω. Σαφώς και το πήρα ως αναμνηστικό μιας και το βρήκα! 🤷♂️😊
Haldol Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Είναι σιδηροπυρίτης, όπως σου είπαν, και είναι από τ' αγαπημένα μου πετρώματα. Έχω κι εγώ ένα ωραίο κομμάτι τέτοιο στο σπίτι (το οποίο το 'χα αγοράσει κιόλας). Δεν έχει καμία αξία, αν αναρωτιέσαι κάτι τέτοιο, αλλά όπως και να 'χει είναι όμορφο (οπότε σούπερ για διακοσμητικό). Πάρε μερικά ακόμα να'χεις, αφού βρήκες "πηγή"! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα