kanesaxo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, andreas-d είπε Ρε φίλε τη μου λες τώρα ότι το να γεμίσει το σαλόνι με ηχεία είναι homecinema μπορεί στην Ελλάδα να είναι μόδα, (ξεπερασμένη πλέον). Είμαι ηλεκτρολόγος εγκατάστασης στην Γερμανία και κανένας δε βάζει τέτοιες αηδίες στο σαλόνι του εδώ και 2-3 χρόνια όλοι βάζουν μόνο πρίζα σε επιλεγμένα σημεία και τέλος. Και μιλαμε για σπιτια χιλιαδων ευρω.Η τεχνολογία προχωράει δεν είμαστε στην δεκαετία του 80 που όλοι είχαν κάτι ηχεία σα ντουλάπες Υπάρχουν ηχεία κομψά και διακριτικά που έχουν ήχο κάτσε καλά. Η αλήθεια δεν είναι ειρωνεία αγαπητέ.. Τώρα μ'αυτα που λες θες να σε πάρουμε στα σοβαρά; Επειδη δηλ εκει στη Γερμανία στα σπιτια που πηγαίνεις, δεν έχουν home theater σύστημα παει να πει οτι ολοι οι υπολοιποι ειμαστε στη δεκαετία του 80; Δεν θα υπήρχαν τοτε αγαπητέ ΟΛΕΣ αυτές οι εταιρείες του χώρου, hi end ή μη . Τίποτα δε μπορει να αντικαταστήσει τον σοβαρό ηχο. Και σίγουρα οχι 5 ηχειάκια. Αμα ηταν, θα είχαμε ολοι μας μια ηχόμπαρα με ενα σαμπ και ηχεία υπολογιστή 5.1 Αυτή ειναι η αλήθεια, αγαπητέ. ΑΝ δεν ενδιαφέρει εσένα το σπορ, ή τους πελάτες σου, μας αφήνει παγερά αδιάφορο. ΑΝ πάλι εμείς θέλουμε να ξοδέψουμε 10Κ για ήχο στο σπίτι μας (και ας μην ειναι αρκετών χιλιάδων ευρώ) πάλι δε σε αφορά. Μόδα λεει...απο πότε ήταν μόδα να γεμίσουμε ηχεία; 4
jimakos00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Πολύ ευέξαπτοι έχετε γίνει πολλοί εδώ μέσα, σε σημείο να γίνεστε και αγενείς.
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Στις 1/3/2023 στις 12:55 ΜΜ, Wspr είπε Τα πιο value for money είναι τα xtz 12.18 edge…Γλιτώνεις τους ενδιάμεσους γιατί τα παίρνεις απ τη πηγή.Εξαρτάται βέβαια και τι σύστημα έχεις…Γενικά πάντως επειδή είχα τα Polk και τα έχω αντικαταστήσει με 2 xtz η διαφορά είναι μεγαλη(και στον ήχο και στη τιμή ) Εχεις καμια προταση για συγκεκριμενα μοντελα?
fabiawrc Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2023 στις 7:10 ΜΜ, andreas-d είπε Ρε φίλε τη μου λες τώρα ότι το να γεμίσει το σαλόνι με ηχεία είναι homecinema μπορεί στην Ελλάδα να είναι μόδα, (ξεπερασμένη πλέον). Είμαι ηλεκτρολόγος εγκατάστασης στην Γερμανία και κανένας δε βάζει τέτοιες αηδίες στο σαλόνι του εδώ και 2-3 χρόνια όλοι βάζουν μόνο πρίζα σε επιλεγμένα σημεία και τέλος. Και μιλαμε για σπιτια χιλιαδων ευρω.Η τεχνολογία προχωράει δεν είμαστε στην δεκαετία του 80 που όλοι είχαν κάτι ηχεία σα ντουλάπες Υπάρχουν ηχεία κομψά και διακριτικά που έχουν ήχο κάτσε καλά. Η αλήθεια δεν είναι ειρωνεία αγαπητέ.. Απλα να πω οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα..... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από fabiawrc
andreas-d Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 Δημοσ. 3 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fabiawrc είπε Απλα να πω οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα..... Αυτά είναι????.. ή έχεις και άλλα να μας πεις νυχτιάτικα Εγώ έγραψα την γνώμη μου και τη βλέπω ποιο βιώσιμο για το σαλόνι μας. Εσύ απλά έκανες ένα post ακομα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2023 από andreas-d
spooker Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Στις 26/2/2023 στις 3:27 ΜΜ, andreas-d είπε Μου φαίνεται λίγο παράξενο να χρειάζετε παραπάνω από ένα subwoofer ένα σαλόνι σπιτιού εκτός και εγώ έχω πολύ ευαίσθητο αυτί είμαι με ένα polk hts 10 και πάνω από το -25db δε μπορώ να δω ταινία ευχάριστα γιατί τρίζει ο τόπος. Σε ακροαση μουσικής μπορεί να παω και στα -18db για κάνα 3-4 λεπτά. Εγώ έχω 4 subwoofers. Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο από όποια άποψη και να το δει κανείς. Επίσης για πραγματικό stereo είναι απαραίτητα τα 2 subs. 2
fabiawrc Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Andreas-d ενω εσυ που είπες το δεύτερο sub να το κάνει σκαμπό εδωσες τρελή βοήθεια στο παιδί... Μαθε πρώτα τα οφέλη των 2 η και περισσοτέρων sub σε ενα χώρο και έλα να μα πείς αν κάνουν για σκαμπό...... 1 1
spooker Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Στις 2/3/2023 στις 7:10 ΜΜ, andreas-d είπε Ρε φίλε τη μου λες τώρα ότι το να γεμίσει το σαλόνι με ηχεία είναι homecinema μπορεί στην Ελλάδα να είναι μόδα, (ξεπερασμένη πλέον). Είμαι ηλεκτρολόγος εγκατάστασης στην Γερμανία και κανένας δε βάζει τέτοιες αηδίες στο σαλόνι του εδώ και 2-3 χρόνια όλοι βάζουν μόνο πρίζα σε επιλεγμένα σημεία και τέλος. Και μιλαμε για σπιτια χιλιαδων ευρω.Η τεχνολογία προχωράει δεν είμαστε στην δεκαετία του 80 που όλοι είχαν κάτι ηχεία σα ντουλάπες Υπάρχουν ηχεία κομψά και διακριτικά που έχουν ήχο κάτσε καλά. Η αλήθεια δεν είναι ειρωνεία αγαπητέ.. καλύτερα να μην μιλάς γιατί παραπληροφορεις. Ηλεκτρολόγος είσαι, όχι φυσικός. Size matters, bigger is better είτε σου αρέσει είτε όχι οι κανόνες της φυσικής δεν αλλάζουν. Το τι κάνει η πλειοψηφία το κάνει επειδή δεν έχει τις γνώσεις. 1
str1979 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 εχεις 2 sub 15" και θες να πας σε 2χ 12" τι σε κανει να πιστεύεις ότι θα βελτιωθεί κατι στον ηχο σου με αυτή την κίνηση? Πιο πολύ υποβάθμιση θα κάνεις στο σύστημα σου παρα αναβάθμιση θα σου προτεινα να παιξεις με τις ρυθμισεις του ηχου και τη θεση του sub στο χωρο για αρχή, μήπως και δεν εχει γινει κατι σωστα (αν δεν ξερεις πως, υπαρχουν εταιριες που ασχολούνται με αυτο το κομμάτι). Για αρχη δοκιμασε με μόνο το ενα sub απο τα δυο που έχεις
CostasRompotis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Στις 26/2/2023 στις 3:27 ΜΜ, andreas-d είπε Μου φαίνεται λίγο παράξενο να χρειάζετε παραπάνω από ένα subwoofer ένα σαλόνι σπιτιού εκτός και εγώ έχω πολύ ευαίσθητο αυτί είμαι με ένα polk hts 10 και πάνω από το -25db δε μπορώ να δω ταινία ευχάριστα γιατί τρίζει ο τόπος. Σε ακροαση μουσικής μπορεί να παω και στα -18db για κάνα 3-4 λεπτά. Προφανως τα τριξιματα σου οφειλονται σε κακη ισοσταθμιση - ρυθμιση - τοποθετηση στον χωρο. Τα περισσοτερα υπογουφερ βοηθανε σε πολλους τομεις, εξομαλυνση συχνοτητων, μεγαλυτερη και ποιοτικοτερη ενταση, πιο αξεκουραστη κι ασυμπιεστη αποδοση. Εγω εχω τρια και ψαχνομαι για τεταρτο, ελα ν ακουσεις με κλειστα τα δυο απ τα τρια και μετα και τα τρια και θ αλλαξεις γνωμη. Επισης ακουω σχεδον τερμα κοντα στο 0 ή στα -4db και μονο τοτε χορταινω, γυρισμος σε ενα δεν υπαρχει πλεον. 1
Giannismarianna Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα γνωριζει κανεις πως συνδεονται μεταξυ τους γιατι δεν βγαζω ακρη. Εχω δοκιμασει δυο sub αλλα δεν λειτουργει κανενα τι κανω λαθος. Η συνδεση που κανω απο τα αυτοενυσχιομενα ηχεια ειναι απο το Sub Out προς το Subwoofer σε line input Τα ηχεια εχουν ταση 500mA ενω το Subwoofer 1.6A εχει καποια σχεση αυτο? Subwoofer Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από Giannismarianna
CostasRompotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Στις 4/4/2023 στις 12:24 ΠΜ, spooker είπε Εγώ έχω 4 subwoofers. Όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο από όποια άποψη και να το δει κανείς. Επίσης για πραγματικό stereo είναι απαραίτητα τα 2 subs. Πολυ σωστος, κι εγω προσφατα απεκτησα το τεταρτο svs pb 1000, οσο για τους ειρωνες και περι σκαμπω, τους προσκαλω στον χωρο μου να τ ακουσουν, ποτε δεν ειναι αργα για μαθηση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα