kristav Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι ΑΜΕΑ, έχω σπουδάσει Μηχανικός Πληροφορικής, κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ στα πληροφοριακά συστήματα. Έχω δώσει μέχρι στιγμής δυο συνεντεύξεις και απαντήσεις δεν έχω πάρει εδώ κι ένα μήνα. Από ότι έχω καταλάβει, ότι αυτοί δεν δέχονται άτομα ΑΜΕΑ. Θεωρώ πώς είναι πολύ μεγάλο λάθος και να μειώνουν τα άτομα ΑΜΕΑ... 😕
greekfragma Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 14 minutes ago, kristav said: Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι ΑΜΕΑ, έχω σπουδάσει Μηχανικός Πληροφορικής, κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ στα πληροφοριακά συστήματα. Έχω δώσει μέχρι στιγμής δυο συνεντεύξεις και απαντήσεις δεν έχω πάρει εδώ κι ένα μήνα. Από ότι έχω καταλάβει, ότι αυτοί δεν δέχονται άτομα ΑΜΕΑ. Θεωρώ πώς είναι πολύ μεγάλο λάθος και να μειώνουν τα άτομα ΑΜΕΑ... 😕 κλασσική τακτική των εργοδοτών να μην απαντάνε γενικότερα, οπότε μη το παίρνεις προσωπικά και δε συμβαίνει επίτηδες επειδή είσαι ΑΜΕΑ. υπομονή και θα βρεθεί κάτι. 1
filip123go Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, kristav είπε Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι ΑΜΕΑ, έχω σπουδάσει Μηχανικός Πληροφορικής, κάνω μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ στα πληροφοριακά συστήματα. Έχω δώσει μέχρι στιγμής δυο συνεντεύξεις και απαντήσεις δεν έχω πάρει εδώ κι ένα μήνα. Από ότι έχω καταλάβει, ότι αυτοί δεν δέχονται άτομα ΑΜΕΑ. Θεωρώ πώς είναι πολύ μεγάλο λάθος και να μειώνουν τα άτομα ΑΜΕΑ... 😕 Εντάξει, 2 συνεντεύξεις έχεις δώσει, όχι 50. Οι μλκες γενικώς είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Το ότι είσαι ΑΜΕΑ δεν έχει σημασία. Το ίδιο ηλίθια φέρονται σε όλους. 1
SciManiac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικά με έχουν «γράψει» πολλές φορές μετά από συνεντεύξεις, αλλά δεν θα ξεχάσω αυτό που έγινε πριν από 3-4 χρόνια. Είχα στείλει βιογραφικό σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία logistics για entry level θέση γραφείου και μετά από λίγο καιρό μου απάντησαν με email ότι θέλουν να προχωρήσουμε σε συνέντευξη. Πρώτη συνέντευξη με μια υπεύθυνη προσωπικού από το εξωτερικό μέσω Skype στα Αγγλικά, πήγε καλά. Με κανονίζει και για δεύτερη, αυτή τη φορά στα γραφεία τους εδώ στην Ελλάδα. Η δεύτερη έγινε με Έλληνες, ήταν και στα Αγγλικά και στα Ελληνικά, και με βάση τα όσα ειπώθηκαν μου άφησε μια εντύπωση ότι πήγε καλά. Στο τέλος της συνέντευξης μου είπε χαρακτηριστικά η μία κυρία «αν δείτε ότι αργούμε, μην ανησυχείτε, περιμένετε τουλάχιστον 2 με 3 εβδομάδες, θα λάβετε απάντηση ακόμα και αν είναι αρνητική». 1 μήνα μετά (και μετά από συνεχείς ελέγχους σε inbox και spam folder) δεν ήρθε τίποτα απολύτως, και μου έκανε τρομερή εντύπωση καθώς μιλάμε για μεγάλη εταιρία. Βέβαια ούτε εγώ έστειλα κάποιο email για να δω τι γίνεται, ίσως λάθος μου. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από SciManiac
SpectralQ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Γενικά δυστυχώς δεν ενημερώνουν. Οι εταιρείες που το κάνουν είναι οι εξαιρέσεις. Πολλές φορές βέβαια το ότι έχουν βάλει μια αγγελία δεν σημαίνει αυτόματα ότι ψάχνουν να καλύψουν τη θέση άμεσα, μπορεί η όλη διαδικασία μέχρι να αποφασίσουν να πάρει αρκετούς μήνες. Αυτό πρέπει να το ρωτάμε στη συνέντευξη, όπως επίσης, δεν το θεωρώ κακό να επικοινωνήσουμε εμείς με το HR μετά από ένα εύλογο διάστημα για να ρωτήσουμε να μάθουμε αν έχει προχωρήσει η αξιολόγηση και αν έχει καλυφθεί η θέση "γιατί έχω και κάποιες άλλες προτάσεις και θα ήθελα να γνωρίζω".
alan2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω να είναι απαραίτητο να ρωτάμε γιατι δεν μας καλούν. Προφανώς έχουν βρεί άλλο με τα δικά τους κριτήρια.Προχωράμε σε άλλες δουλειές/αιτήσεις/συνεντεύξεις. Εκτός αν πρόκειται για προκήρυξη δημοσίου και δεν έχουμε τη βαθμολογία που περιμέναμε στη κατάταξη. Τότε πράγματι ρωτάμε τι δεν δέχονται. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από alan2
Giallo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Πάντα μα πάντα να καλειται για να μάθετε εσεις αν δεν σας παρουν , ειδικά αν ρωτησετε και σας που οτι θα σας ενημερωσουν..αν εχουν αναφέρει και χρονικη περίοδο με το που ληξει παιρνετε τηλ ή στελνετε email. Γενικά το follow up το εκτιμουν τετοιες θεσεις (HR) ακριβως επειδη αυτοι δεν το κάνουν και γενικά ειναι χαμένοι , οποτε μόλις δουν καποιον που κανει follow up το γουσταρουν θα μπορουσα να πω. Δειχνει κάτι για τον εργασιακο σας χαρακτηρα. Τωρα αν δεν εχουν τελειωσει τις συνεντευξεις και εχουν να δουν και αλλους και γενικά αν συμβαινει κάτι θα σας ενημερώσουν στο τηλ, αν παλι εχουν βρει άλλον καλό θα ηταν με τροπο να ρωτήσετε που ηταν η δικη σας "αδυναμία" ωστε να γνωρίζετε.. μερικοι θα σας πουν παπατζες για να σας αποφυγουν κάποιοι ομως θα απαντησουν ειλικρινα όσο μπορουν. Γενικά μου αρεσει να τους ακουω να μπαινουν σε απολογιτική θέση για να σου εξηγησουν οτι σε ¨ξεχασαν¨ .. απο εκει που ειχε αυτος γενικα το πανω χέρι στην μικρη σας συνεντευξη και παρουσιαζε με στομφο τι εταιρειΑΡΑ ειναι, πόσο τέλειες διαδικασίες εχουν κτλ κτλ ... βγαινει μόνος του μ@λ@κ@ς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα