XarisArgy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, evabb είπε Αν εχουν περασει 20 ατομα απο συνεντευξη θα πρεπει να παρουν 20 τηλεφωνα ή να στειλουν 20 email. Ε στελνουν 1 σε αυτον που θα παρουν και τελειωσε. Σε γενικες γραμμες αν δεν εχεις νεα μεσα σε δυο μερες το πολυ απλα θεωρησε το ως αρνητικη απαντηση. Κλεινε συνεντευξεις χωρις να σκεφτεσαι αν θα σε παρουν στο ενα ή στο αλλο μερος. Στην χειροτερη των περιπτωσεων να σε θελουν σε δυο ή και παραπανω δουλειες και τοτε διαλεγεις εσυ και μπορεις να κανεις και παζαρι. Υπαρχουν τροποι να το χειριστουν, δεν ειναι δικαιολογια το οτι εχουν περασει 20 ατομα, αλλα συμφωνω με το οτι ενδεχεται να ειναι νωρις και να μην εχουν αποφασισει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, Haldol said: Έχω κι εγώ παρόμοια εμπειρία με μεγάλη εγχώρια βιομηχανία σχετιζόμενη με αμυντικό εξοπλισμό. Ονόματα δε λέμε, αν και δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιος! Πρώτη επαφή από τη μεριά τους μέσω LinkedIn (Δεκέμβριο του '21), ενώ γίνονται 2 διαδικτυακές συνεντεύξεις και στη συνέχεια πάω και για 3η με φυσική παρουσία στα γραφεία τους. Στο τέλος της (ενδιαφέρουσας, να ομολογήσω) συνέντευξης, λέγεται το "θα έρθουμε σε επαφή για να προχωρήσουμε", αφήνοντας σαφείς υπόνοιες ότι περιμένω -έστω- νεότερη επικοινωνία. Ε, ακόμα περιμένω! Χαχα. Ούτε ένα email τύπου "ευχαριστούμε, η θέση καλύφθηκε". Το HR τους δεν είχε ούτε τον ελάχιστο απαιτούμενο σεβασμό προς το πρόσωπό μου αλλά και την όλη διαδικασία, ώστε να στείλουν ένα... ψυχρό και τυπικό email. Απλά με γράψανε. Έχω πάει σε εταιρεία για υπεύθυνος αποθήκης. Μετά από 4 διαφορετικές συνεντεύξεις και μία ακόμα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας για να με γνωρίσει πριν ξεκινήσω μου αναφέρουν πως θα με ενημερώσουν από βδομάδα για να πάω να υπογράψω. Ευτυχώς δεν ανέφερα τίποτα στους προηγούμενους γιατί 5 χρόνια μετά ακόμα περιμένω. 😅 1 hour ago, evabb said: ή να στειλουν 20 email Ένα ίδιο mail σε 20 άτομα. Δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά με το ρολόι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε Το μετά από 2 μήνες σημαίνει ότι πήραν άλλο, αλλά είτε των διώξανε η έφυγε από μόνος του. Αυτό πίστευα κι εγώ αλλά όχι. Για την ιστορία, είχαν στα σκαριά μια συνεργασία κι έτσι θέλαν προσωπικό. Η συνεργασία κόντεψε να ακυρωθεί όμως αλλά τελικά συνεχίστηκε με μια καθυστέρηση. Γι αυτό με καλέσαν αργότερα. Επίσης πολλές επιχειρήσεις βάζουν αγγελίες για θέσεις που δεν υπάρχουν αλλά θαααααα ανοίξουν. Αυτό όμως δε το διευκρινίζουν καλά. Στην επιχείρηση που δουλεύω, αυτό γίνεται πολλές φορές. Τα άτομα που στέλνουν για μια θέση είναι πάρα πολλά. Μερικά είναι τελείως άσχετα με το αντικείμενο. Οπότε πολλοί δε μπαίνουν καν στη διαδικασία να ενημερώνουν τον καθένα από αυτούς. Οκ, ίσως είναι αγένεια ή πείτε το όπως αλλιώς θέλετε. Γινεται όμως. Κι εγώ μπορεί να το έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 25 minutes ago, filip123go said: Το να αργήσει να απαντήσει εγώ το δέχομαι. Και 1.5 μήνα να κάνει να απαντήσει. Αλλά να απαντήσει όμως. Και ας είναι ένα ξερό, σας ευχαριστούμε πολύ δεν θα προχωρήσουμε. Αυτό ακριβώς. Αλλά μάλλον είμαστε ιδεοληπτικοι. 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 νομίζω ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα. Κακώς δίνουμε σημασία. Ναι είναι σπαστικό αλλά γίνεται. Όπως είναι σπαστικό (για πολλούς) να βλέπεις τον άλλον πρωί πρωί και να μη σου λέει καλημέρα ή να μη σου λέει ευχαριστώ 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μια περίπτωση που δεν αναφέρθηκε είναι να μην σε ειδοποιούν αρνητικά διότι έχουν υπόψην τους το βιογραφικό σου για το μέλλον, γιατί κάποια στιγμή ίσως ξανανοίξει η θέση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 ακομα θυμαμαι που ειχα παει για συνεντευξη καποτε για πρακτικη. Πριν την συντευξη απανταγανε αμεσως μετα την συνεντευξη δν πηρα ποτε απαντηση. Ειχα θυμωσει απιστευτα γιατι ηταν και πολυ σημαντικη περιοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Εμενα μου εχει τυχει το εξης..Μου στελνουν mail για να κανονισουμε συνεντευξη και μετα μου στελνουν το αυτοματοποιημενο οτι δεν προχωρανε με μενα..Αλλα τη συνεντευξη τη κανουμε κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 γιατι το ποιο πιθανό για μια θέση να έχει καμία 100+++ άτομα....... και προφανώς δεν έχουν χρόνο να απαντάνε σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Κατά την γνώμη μου. Τηλέφωνο δεν υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσουν για απόρριψη θέσης διότι ο υποψήφιος εργαζόμενος θα ζητήσει τον λόγο, θα κλαφτει και μπορεί να πέσει και κραξιμο. Αν νομίζετε ότι σε τηλέφωνα απόρριψης όλοι απαντάνε χωρίς ένταση, κλάψα κτλ είστε γελασμενοι. Λυση σε αυτό φυσικά μπορεί να δώσει το email το οποίο είναι τελείως απρόσωπο. Εδώ πάλι όμως, όπως και στην προηγούμενη περιπτωση, μιλάμε ότι έχουμε να κάνουμε με δεκάδες μην πω και πολλές χιλιάδες υποψήφιους αναλόγως την εταιρεία. Σιγά μην κάθεται η κάθε εταιρεία να καλεί η να στελνει email φορτώνοντας το προσωπικό με επιπλέον δουλειά, και μην ακούσω σιγά την δουλειά 10-50-100 email είναι τα στέλνεις μαζικά. Μία μέση λύση για μένα θα ήταν να σου πουν πως άμα δεν επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός ενός μήνα τότε έχεις απορριφθεί. Ο εργαζόμενος με την σειρά του πηγαίνει σε πολλές δουλειές και συνεντευξεις, δεν κάθεται να περιμένει αν θα τον ειδοποιήσουν, οποίος τον ειδοποιήσει πρώτος ότι προσλήφθηκε έγινε η δουλειά, η άλλη εταιρεία που άργησε θα τον χάσει και θα πρέπει να ψάξει να βρει για άλλον. Αν περιμένει ο καθένας ποτέ θα τον ειδοποιήσουν για απορριπτικη απάντηση, θα ψάχνει για δουλειά και από τον κάτω κόσμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, NickTG είπε Έχω πάει σε εταιρεία για υπεύθυνος αποθήκης. Μετά από 4 διαφορετικές συνεντεύξεις και μία ακόμα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας για να με γνωρίσει πριν ξεκινήσω μου αναφέρουν πως θα με ενημερώσουν από βδομάδα για να πάω να υπογράψω. Ευτυχώς δεν ανέφερα τίποτα στους προηγούμενους γιατί 5 χρόνια μετά ακόμα περιμένω. 😅 Ένα ίδιο mail σε 20 άτομα. Δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά με το ρολόι. Ε και τι βιαζεσαι; 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, evabb είπε Αν εχουν περασει 20 ατομα απο συνεντευξη θα πρεπει να παρουν 20 τηλεφωνα ή να στειλουν 20 email. Ε στελνουν 1 σε αυτον που θα παρουν και τελειωσε. Σε γενικες γραμμες αν δεν εχεις νεα μεσα σε δυο μερες το πολυ απλα θεωρησε το ως αρνητικη απαντηση. Κλεινε συνεντευξεις χωρις να σκεφτεσαι αν θα σε παρουν στο ενα ή στο αλλο μερος. Στην χειροτερη των περιπτωσεων να σε θελουν σε δυο ή και παραπανω δουλειες και τοτε διαλεγεις εσυ και μπορεις να κανεις και παζαρι. Αυτό ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 6 minutes ago, Ducatista said: Ε και τι βιαζεσαι; 🤣 Εννοείται δεν βιάζομαι. Σκέφτομαι μήπως τους πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται! 😝 9 minutes ago, Basilhs23___ said: και μην ακούσω σιγά την δουλειά 10-50-100 email είναι τα στέλνεις μαζικά. Ε ναι. Μην πούμε την πραγματικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, NickTG είπε Εννοείται δεν βιάζομαι. Σκέφτομαι μήπως τους πάρω τηλέφωνο να δω τι γίνεται! 😝 Ε ναι. Μην πούμε την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λέει ότι αυτά αποτελούν χάσιμο χρόνο για τους εργοδότες και δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να ασχολούνται, ούτε να φορτώνουν το προσωπικό με αυτά από την στιγμή που δεν έχουν να κερδίσουν κάτι. Όταν ανοιξεις εσύ μια εταιρεία και χρειαστείς προσωπικό, μπορείς να στέλνεις απαντητικα email απόρριψης και να κάνεις την διαφορά από τους υπολοιπους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε . Εδώ πάλι όμως, όπως και στην προηγούμενη περιπτωση, μιλάμε ότι έχουμε να κάνουμε με δεκάδες μην πω και πολλές χιλιάδες υποψήφιους αναλόγως την εταιρεία. δεν ξερω αν ζεις σε καποια άλλη χωρα, αλλα στην Ελλαδα σε θεσεις ανειδικευτων δεν βρισκουν προσωπικο, ποσω μάλλον σε εξειδικευμενες θεσεις. Οι μόνες εταιρειες που μπορει να κανουν χιλιαδες αιτησεις ειναι ο Σκλαβενιτης, και τα Lidl.γιατι ταχα μου ειναι καλοι εργοδοτες. Αλλιως οι περισσοτερες επιχειρησεις ψαχνουν εργαζομενους με το κιαλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα