Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Η ερώτηση είναι με αφορμή το market pass. Έχω στο ,ας πούμε , viva wallet, 30€ και κάνω λογαριασμό 40€, μπορώ να συμπληρώσω την πληρωμή από άλλη κάρτα ή μετρητά ή και τα 2? 

Δημοσ.

Γιατί απλά να μην "σπάσεις" στα δύο τα ψώνια; Σε μια απόδειξη μέχρι τα 30...Σε άλλη απόδειξη τα άλλα...Η πιο εύκολη λύση

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα και να τα σπάσεις υπάρχει ο "κίνδυνος" να ξεπεράσεις το διαθέσιμο ποσό.

Οπότε το να είσαι με το κομπιουτεράκι και να υπολογίζεις κάθε προϊον που βάζεις στο καρότσι δεν μου φαίνεται η πιο εύκολη λύση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skepasti21 είπε

Γεια σας! Η ερώτηση είναι με αφορμή το market pass. Έχω στο ,ας πούμε , viva wallet, 30€ και κάνω λογαριασμό 40€, μπορώ να συμπληρώσω την πληρωμή από άλλη κάρτα ή μετρητά ή και τα 2? 

Ναι, γίνεται. Φρόντισε να πληρώσεις πρώτα με κάρτα τα 30€, και μετά το υπόλοιπο της συναλλαγής το πληρώνεις όπως θές πχ άλλη κάρτα, μετρητά, επιταγές, yellows ή συνδιασμό όλων αυτών.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skepasti21 είπε

Ρώτα στο ταμείο όταν μπεις στο ΣΜ.

Δεν βλέπω τον λόγο πάντως να μην γίνεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MajinBu είπε

Γιατί απλά να μην "σπάσεις" στα δύο τα ψώνια; Σε μια απόδειξη μέχρι τα 30...Σε άλλη απόδειξη τα άλλα...Η πιο εύκολη λύση

Η πιο ευκολη λυση ειναι να δωσεις τα εξτρα με αλλο τροπο, το οποιο και γινεται σχεδον παντου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βεβαιως και γινεται . Και εγω που δουλευα ταμιας το εκαναν πολλα ατομα . Πολλοι μου ελεγαν θα πληρωσω με 2 καρτες βαλε το ταδε ποσο στην μια καρτα και το αλλο ποσο στην 2η καρτα . ή ειχα προπληρωμενες του κεα και τα υπολοιπα τα εβαζαν σε αλλη καρτα . Καλο θα ητανε τον ταμια να τον ενημερωσεις εκ των προτερων να εισαι μεσα. Προσοχη παντως εως και 2 καρτες μπορεις να χρησιμοποιησεις σε μια συναλλαγη δεν επιτρεπεται παραπανω ! 

Τελος και επειδη το εχω δει σαν ταμιας , παντα να υπαρχει και μια αλλη καρτα ή μετρητα μαζι σας  διοτι εχω αντιμετωπισει πολλες φορες πχ πιστωτικη της εθνικης τραπεζας την γκρι να βγαζει σφαλμα ή καρτα να μην λειτουργει και μετα γινεσαι ρεζιλι που ζητας να σας ακυρωσουνε. 

Επισης ενα αλλο καλο κολπο που εχω δει ειναι να μου λενε βαλε τα κερματα στην καρτα και τα υπολοιπα σε μετρητα και ετσι γλυτωνεις τα κερματα . Πολυ καλο και εξυπνο. 

Τελος αμα η καρτα σου εχει προβλημα και δεν υπαρχει αλλη καρτα ή μετρητα , πολυ χρησιμο ειναι να βγαλεις μια αύλη προπληρωμενη και να την γεμισεις και μετα να την βαλεις στο πορτοφολι της google και να πληρωσεις . Ειναι ενας γρηγορος τροπος να ξεμπερδεψεις οταν δεν υπαρχει τραπεζα κοντα ή ειναι κλειστη για να βγαλεις αλλη καρτα ή δεν δεχονται καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο . 

Επεξ/σία από johnmegarythmos
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

καρτα να μην λειτουργει και μετα γινεσαι ρεζιλι που ζητας να σας ακυρωσουνε. 

"ρεζιλι"  γιατι να γινει καποιος?

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Προσοχη παντως εως και 2 καρτες μπορεις να χρησιμοποιησεις σε μια συναλλαγη δεν επιτρεπεται παραπανω ! 

Μου έχει τύχει στην ουρά σε μεγάλη αλυσίδα ο μπροστινός μου να πληρώσει σε μία συναλλαγή με 5-6 διαφορετικές προπληρωμένες κάρτες στις οποίες είχαν μείνει μέσα μικροποσά της τάξεως των 1-2€.

Δημοσ.

Εξαντλείς πρώτα το υπόλοιπο της κάρτας (π.χ. αν έχεις 24,50€ στην κάρτα, λες στον ταμία να χτυπήσει τόσο) και μετά πληρώνεις ότι έμεινε είτε με μετρητά, ή με δεύτερη κάρτα. Είναι λίγο ταλαιπωρία (κυρίως αν έχει άλλους 3 να περιμένουν), αλλά παρόλα αυτά, γίνεται.

Εγώ γι' αυτό ακριβώς το λόγο πάντως δε θέλω να "παίζω" με τις άυλες κάρτες, που προωθούνται εμμονικά κιόλας (με penalty αν δε τις επιλέξεις) από τους ιθύνοντες. Είναι σκέτη ταλαιπωρία, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα έναντι της πίστωσης σε λογαριασμό. 

Δημοσ.

καμια ταλαιπωρία απολύτως, Είχα γράψει και σε άλλο θέμα ότι το έχω κάνει σε καταστήματα Lidl. περνάς τη μια κάρτα, χρεώνεται το ποσό και μετά περνάς τη δεύτερη (ή δίνεις μετρητά).

Μετρημένα 10 δευτερόλεπτα περισσότερος χρόνος και ούτε. Εκτός αν ο ταμίας είναι νέος και δε τα ξέρει καλά. Μου έχει τύχει και αυτό αλλά καλέσαν άλλον. ε το θέμα λύθηκε αμέσως. Σε αυτή την περίπτωση είχα δώσει τις δωροκάρτες που έχει το λιδλ και ζήτησα να πληρώσω το υπόλοιπο με χρεωστική

Δημοσ.
Στις 27/2/2023 στις 1:33 ΠΜ, johnmegarythmos είπε

γινεσαι ρεζιλι που ζητας να σας ακυρωσουνε

Θα γίνει κάποιος ρεζίλι  επειδή δεν δούλεψε για κάποιον λόγο η κάρτα; Ή ακόμα και να δούλευει η κάρτα, γιατί κάποιος γίνεται ρεζίλι αν ακυρώσει πράγματα; Τον κοροϊδεύουν ας πούμε επειδη είναι «φτωχός».

Δημοσ.

Η αίσθηση που σου αφήνει όταν που δεν μπορείς να πληρώσεις.  Σε πιάνει πανικός.  Μου έχει τύχει να ιδρώνω όταν δεν περνάει η καρτα μου.  Από τον πανικό που με έχει πιάσει για αυτό λέω γίνεσαι ρεζίλι 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

Η αίσθηση που σου αφήνει όταν που δεν μπορείς να πληρώσεις.  Σε πιάνει πανικός.  Μου έχει τύχει να ιδρώνω όταν δεν περνάει η καρτα μου.  Από τον πανικό που με έχει πιάσει για αυτό λέω γίνεσαι ρεζίλι 

Μήπως να μην αγχώνεσαι τόσο εύκολα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...