angle Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα μου έδωσαν δωρεάν ένα εταιρικό τηλέφωνο του τίτλου σε χρυσό χρώμα. Επειδή δεν το έχω με τα smartphone πολύ περισσότερο με το λειτουργικό σύστημα της συγκεκριμένης εταιρείας που είναι αρκετά δύσκολο θέλω να το πουλήσω. Είναι σφραγισμένο στο κουτί του με ότι αυτό περιλαμβάνει. Γνωρίζω είναι παλιό ήδη 2018 ή 2019 πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να πουληθεί; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
koutsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, angle είπε Καλημέρα μου έδωσαν δωρεάν ένα εταιρικό τηλέφωνο του τίτλου σε χρυσό χρώμα. Επειδή δεν το έχω με τα smartphone πολύ περισσότερο με το λειτουργικό σύστημα της συγκεκριμένης εταιρείας που είναι αρκετά δύσκολο θέλω να το πουλήσω. Είναι σφραγισμένο στο κουτί του με ότι αυτό περιλαμβάνει. Γνωρίζω είναι παλιό ήδη 2018 ή 2019 πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να πουληθεί; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Μπές στις αγγελίες εδώ και στο facebook και δες πόσο τα πουλάνε.
angle Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του Facebook καθόλου όσο για εδώ δεν βρήκα κάτι μιας και είναι αρκετά παλιά η συσκευή. Κάτι που είδα για 600€ - 650€ το θεωρώ υπερβολή
koutsis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, angle είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή του Facebook καθόλου όσο για εδώ δεν βρήκα κάτι μιας και είναι αρκετά παλιά η συσκευή. Κάτι που είδα για 600€ - 650€ το θεωρώ υπερβολή Γύρω στα 250-300 κανει μεταχειρισμένο. Τώρα αν το δικό σου είναι σφραγισμένο σίγουρα θα το πουλήσεις πιο πάνω. Δοκίμασε να το βάλεις γύρω στα 400-450 να δεις πως θα πάει ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα