Maurikycli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 ^ αν κάθε τόσο δεν βρίσκονται λάθη πώς θα βρίσκει δουλίτσα για τακτοποιήσεις, ηλεκτρονικές ταυτότητες κλπ; 😕 1
eri77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, tzotzo είπε ο νηματοθετης θέλει να πει στον τύπο που θέλει να κάνει την θερμοπροσοψη ότι ξέρεις κάτι, για αυτήν την δουλειά νόμιμα είναι τόσο το κόστος, θες να μου δώσεις τα μισά να κάνεις την δουλίτσα σου; Και ψάχνει να βρει τώρα πόσο είναι αυτό και αν μπορεί να χρεώσει και αέρα. Κατάλαβες που έχουμε φτάσει; Κατάντια φίλε
Doubt Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μόνο να κάνει εσωτερική θερμομόνωση Αυτό λέμε.. Ο δικός του χώρος είναι "από εκεί", ας φάει εκεί 10 εκατοστά. Να σου πω και το άλλο..; Αν αποφασίσει στη διάρκεια να το κάνει 12 ή 15 πόντους ή απλά βγει τόσο τελικά, νομίζεις θα σε ξαναρωτήσει; 1
Klausx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Αφού ήδη τρέχουν σωληνώσεις που εξέχουν 5-6 πόντους και θα καλυφτούν από την θερμοπρόσοψη... Πρέπει να σου ζητήσουν συναίνεση όπως γίνεται όταν περνάνε π.χ. σωλήνες φυσικού αερίου. Δικηγόρος / συμβολαιογράφος θα φτιάξετε ένα συμφωνητικό που να σε αφήνει να το αφαιρέσεις στο μέλλον (όχι ότι θα έχεις θέμα αφού είναι στην ιδιοκτησία σου απλά για να είσαι 100% καλυμμένος και τέλος). Επί ευκαιρία της "δωρεάν" σκαλωσιάς κάνεις και καμία δουλειά στο δικό σου μπαλκόνι 🤣 1
filipprin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αμα βαριεσε δεν πειραζει.Ετσι και αλλιώς εσυ πεταχτηκες.Παπαντζες να μη λες μονο οτι δεν πειραζει.Οσο για τα 10 εκατοστα εγω δεν πήρα θεση ουτε υπερ ουτε κατα.Ειπα απλα οτι ειναι παρανομο να τα παρει με το ζορι και οτι προκύπτουν θεματα τακτοποίησης αν ο νηματοθετης θελει να ειναι νομιμος που επιβαρυνουν αυτον που κανει την παρεμβαση.Απο κατι μηχανικούς σαν και σενα εχει καει κόσμος και κοσμακης με την νοοτροποια που εχεις στην δουλεια σου.Γιατι για σενα τα 10 εκατοστα ειναι ασημαντα αλλα τα προστιμα τα πληρωνει αλλος. 13 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Άστο φίλε. Δεν θα σε αναλάμβανα ούτως η άλλως. Βαριέμαι να αναλύσω τοπογραφία και εμπράγματο. Όλα καλά τα έκανες. Και μην αφήσεις κανέναν γείτονα να μπει δέκα εκατοστά μέσα στο οικόπεδο σου. Όταν κλείσει το κτηματολόγιο και γίνουν οι εγγραφές σε αυτό πρωτότυποι τίτλοι ετοιμάσου για πολλά εγκεφαλικά με την στάση ζωής που έχεις. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin 1
nlogginidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Αφού ήδη τρέχουν σωληνώσεις που εξέχουν 5-6 πόντους και θα καλυφτούν από την θερμοπρόσοψη... Πρέπει να σου ζητήσουν συναίνεση όπως γίνεται όταν περνάνε π.χ. σωλήνες φυσικού αερίου. Δικηγόρος / συμβολαιογράφος θα φτιάξετε ένα συμφωνητικό που να σε αφήνει να το αφαιρέσεις στο μέλλον (όχι ότι θα έχεις θέμα αφού είναι στην ιδιοκτησία σου απλά για να είσαι 100% καλυμμένος και τέλος). Επί ευκαιρία της "δωρεάν" σκαλωσιάς κάνεις και καμία δουλειά στο δικό σου μπαλκόνι 🤣 Τώρα που το αναφέρει ο φίλος και ξαναείδα και την αρχική ανάρτηση του νηματοθετη, αν ο σωλήνας αποχέτευσης που είναι πάνω στον τοίχο του γείτονα είναι δικός σας και αφού επικαλειστε την άκρα νομιμότητα θα πρέπει να τον απομακρύνετε.
filipprin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Α τωρα βρηκαμε τι ειναι νομιμο και τι οχι.Τωρα τα λες σωστα Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin
nlogginidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, filipprin είπε Αμα βαριεσε δεν πειραζει.Παπαντζες να μη λες μονο οτι δεν πειραζει.Οσο για τα 10 εκατοστα εγω δεν πειρα θεση ουτε υπερ ουτε κατα.Ειπα απλα οτι ειναι παρανομο να τα παρει με το ζορι και οτι προκύπτουν θεματα τακτοποίησης αν ο νηματοθετης θελει να ειναι νομιμος που επιβαρυνουν αυτον που κανει την παρεμβαση.Απο κατι μηχανικούς σαν και σενα εχει καει κόσμος και κοσμακης με την νοοτρποια στην δουλεια που εχεις Θα σε παρακαλούσα να μην κρίνεις και χαρακτηρίζεις. Δεν το έκανα ούτε εγώ. Από την πρώτη ανάρτηση του είπα ποιο είναι το νόμιμο και το αν έχει καεί κοσμακης από μένα θα το κρίνουν οι πελάτες μου και όχι εσύ. Δεν του είπα να παρανομησει και ούτε εγώ παράνομω τουλάχιστον εν γνώσει μου. Τα αποδεκτά όρια απόκλισης στις διαστάσεις και το εμβαδόν τόσο των γεωτεμαχιων όσο και των κτισμάτων ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία κατά περίπτωση. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και να έχεις χαμηλά την μπάλα στην ζωή σου Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από nlogginidis
aligato1000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Επίσης γιατί να μην γκρεμίσει το δικό του εξωτερικό τούβλο και να κολλήσει εκεί θερμοπρόσωψη 😈 Την κουταμαρα ξέρετε να την πείτε να κατεβάσει σοβά από τοίχο να φτάσει τούβλο??Δεν πάτε καλά και αφήστε τις πονηραδες. Να είστε η λύση στην ζωή σας και όχι το πρόβλημα...η θερμομόνωση πρόσοψης γίνεται απευθείας επάνω στο τοίχο εξωτερικά ...και καλύτερα εξωτερικά ..λειτουργεί σαν το θερμός νερού που είναι από φελιζολ...εσωτερικά εάν γίνει ήδη έχει περάσει στο κτήριο από έξω και αργεί να εμφανιστεί στο δωμάτιο όπου έχει γίνει η εσωτερική θερμοπτοσοψη..
filipprin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εσυ μου την ειπες πρώτος και μαλιστα αδικως.Ουδεποτε ειπα να μην βοηθησει το γειτονα του αν το επιθυμεί.Οποτε αν δεν σου αρεσουν η απαντησεις να κόψεις εσυ πρώτος τούς χαρακτηρισμούς. 5 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Θα σε παρακαλούσα να μην κρίνεις και χαρακτηρίζεις Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin
kanesaxo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, nlogginidis είπε 24 λεπτά πριν, nlogginidis είπε 24 λεπτά πριν, nlogginidis είπε 24 λεπτά πριν, nlogginidis είπε Άστο φίλε. Δεν θα σε αναλάμβανα ούτως η άλλως. Βαριέμαι να αναλύσω τοπογραφία και εμπράγματο. Όλα καλά τα έκανες. Και μην αφήσεις κανέναν γείτονα να μπει δέκα εκατοστά μέσα στο οικόπεδο σου. Όταν κλείσει το κτηματολόγιο και γίνουν οι εγγραφές σε αυτό πρωτότυποι τίτλοι ετοιμάσου για πολλά εγκεφαλικά με την στάση ζωής που έχεις. Όταν αρχίσουν τα 1500ρια για τα ΔΓΜ θα νιώσουν!!! Δεκα τοπογράφοι να μετρήσουν, δε θα βρούνε άκρη με τους 10ποντους. Ίδιο σημείο είχε 3εκ διαφορά δίκτυο με δίκτυο. Και πάει λέγοντας. Πελάτη που είχα που έκανε δικαστήριο για δεκα εκ, τον έδιωξα στην επόμενη δουλειά που μου ανέθεσε. Για τα εκτός σχεδίου όπως είπες, εκεί γίνεται πανυγηρι...blockquote widget Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από kanesaxo 2 1
filipprin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε Δεκα τοπογράφοι να μετρήσουν, δε θα βρούνε άκρη με τους 10ποντους. Θα μου κανει την χαρη να το στείλω στην εφοριακο που μου εβαλε το προστιμο και μαλιστα αναδρομικα για 5 χρονια πισω μήπως και μου το σβησει.
Clytoceyx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω δεν καταλαβα τι φταιει ο ανθρωπος για το, λογικο για εμας που ειμαστε αλλων κλαδων, προστιμο αν ηταν λαθος τοσα χρονια το τοπογραφικο. Με τοσες υπο-ειδικοτητες που εχει ο χωρος της οικοδομης με καθε εναν απο αυτους, ακομα και της ιδιας ειδικοτητας, να εχει προσωπικη ερμηνεια των νομοθεσιων, του ΓΟΚ κτλ (αν νομιζετε οτι λεω ψεματα, διαβαστε ενα τυχαιο θεμα στο φορουμ των μηχανικων), δεν πολυ-βοηθανε οι ηξεις αφηξεις δηλωσεις και τα επεα πτεροεντα. Εγω, παντως, ακομα δεν καταλαβα πως δεν θα ειχε προστιμο ο filipprin μιας και δεν μιλαμε να γινει καποιου τυπου παρανομια, με την λογικη "λολ, ολα τα τοπογραφικα fail ειναι bro, που να δεις και τα εκτος σχεδιου"; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Clytoceyx 2
filipprin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο σπιτι -οικοπεδο δεν αλλαξε ουτε πετρα.Αν έννουν σαν σταση ζωης να μην πληρώνω τα κερατιατικα απο τα λαθη των αλλων τι να πω. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις