valadsk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από χίλια βάσανα με το εν λόγω σπίτι που δεν θα ήθελα να αναφέρω, σκέφτομαι να το νοικιάσω. 87 τμ. στη περιοχή χιλιαδού στο Βόλο επί της Γιάννη Δήμου και κάπου μεταξύ Ποταμιού και Ιωλκού. κατασκευής 2008, κατοικήθηκε μόλις για 5 χρόνια σε πολυκατοικία και μετά μας έπιασε η κρίση και φύγαμε για το χωριό. δεν έχει θέρμανση, δεν έχει αέριο, με θέση πάρκινκ ιδιόκτητη, ούτε καν κλιματιστικό, ενώ δεν είναι και επιπλωμένο. σκέφτομαι για 250 το μήνα, αν βάλουν τα ενοίκια ενός χρόνου μπροστά, αλλά μου λένε ότι είναι λίγα, εστω και χωρίς θέρμανση Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από valadsk
Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κατάσταση θα έλεγα ότι είναι λίγα. Αν δεις αγγελίες θέλεις από 280€ και πάνω για μια τρύπα. Οπότε τα 250€ που σκέφτεται είναι λίγα Από την άλλη, αν δε δει ο άλλος το σπίτι τι να σου πει; Μπορεί η περιοχή να είναι χάλια, να έχει 1002 στραβά. Πάντως η μη ύπαρξη θέρμανσης είναι μεγάλο μείον και δε μιλάμε για γκαρσονιέρα. Με το καλημέρα θα χρειαστούν 3 κλιματιστικά. Το πάρκινγκ είναι συν.
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δες πόσο είναι τα ενοίκια στην περιοχή. Ρώτα και σε κανένα μεσιτικό και αν μπορούσε βάλε θέρμανση, είναι δύσκολο να το προτιμήσει κάποιος χωρίς.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Το σπίτι δεν έχει βασικές υποδομές για αυτο δεν θα πιάσει τιμη.
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κατάσταση θα έλεγα ότι είναι λίγα. Υπάρχει μικρή προσφορά και μεγάλη ζήτηση και στη Χιλιαδού στο Βόλο ε;
Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, phanispal είπε Υπάρχει μικρή προσφορά και μεγάλη ζήτηση και στη Χιλιαδού στο Βόλο ε; Δεν έχω ιδέα φίλε μου για την περιοχή. Εγώ λέω ότι γενικά είναι χαμηλή η τιμή σε σχέση με τα ενοίκια που ακούμε όλοι και που σχολιάζονται σε τόσα θέματα. Αν είναι κανείς από τη γύρω περιοχή ας γράψει.
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Κατάλαβες λοιπόν γιατί το επιχείρημα περί προσφοράς και ζήτησης ως αποκλειστικός παράγοντας καθορισμού των τιμών των ενοικίων σε αυτά τα επίπεδα είναι για κλωτσιές; Επειδή όπου κι αν ρωτήσεις σε όλη την Ελλάδα, έχουν ξυπνήσει όλοι οι μπαστονόβλαχοι και ανεβάζουν τις τιμές επειδή ακούν και διαβάζουν δεξιά κι αριστερά ότι ανεβαίνουν τα ενοίκια και σου λέει χαζοί είμαστε εμείς να μη φάμε;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, valadsk είπε Μετά από χίλια βάσανα με το εν λόγω σπίτι που δεν θα ήθελα να αναφέρω, σκέφτομαι να το νοικιάσω. 87 τμ. στη περιοχή χιλιαδού στο Βόλο επί της Γιάννη Δήμου και κάπου μεταξύ Ποταμιού και Ιωλκού. κατασκευής 2008, κατοικήθηκε μόλις για 5 χρόνια σε πολυκατοικία και μετά μας έπιασε η κρίση και φύγαμε για το χωριό. δεν έχει θέρμανση, δεν έχει αέριο, με θέση πάρκινκ ιδιόκτητη, ούτε καν κλιματιστικό, ενώ δεν είναι και επιπλωμένο. σκέφτομαι για 250 το μήνα, αν βάλουν τα ενοίκια ενός χρόνου μπροστά, αλλά μου λένε ότι είναι λίγα, εστω και χωρίς θέρμανση Εσύ πόσα θα έδινες ενοίκιο για αυτό;
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ πόσα θα έδινες ενοίκιο για αυτό; Γιατί, για να πολλαπλασιάσει με το δύο για να βγάλει πόσα πρέπει να ζητήσει; Ακόμα και στις αγγελίες εδώ ελάχιστοι σκέφτονται έτσι όταν κοστολογούν κάτι που θέλουν να πουλήσουν. Θέλουν να το πουλήσουν 100 αλλά θα το αγόραζαν 30.
valadsk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, phanispal είπε Κατάλαβες λοιπόν γιατί το επιχείρημα περί προσφοράς και ζήτησης ως αποκλειστικός παράγοντας καθορισμού των τιμών των ενοικίων σε αυτά τα επίπεδα είναι για κλωτσιές; Επειδή όπου κι αν ρωτήσεις σε όλη την Ελλάδα, έχουν ξυπνήσει όλοι οι μπαστονόβλαχοι και ανεβάζουν τις τιμές επειδή ακούν και διαβάζουν δεξιά κι αριστερά ότι ανεβαίνουν τα ενοίκια και σου λέει χαζοί είμαστε εμείς να μη φάμε; φταίνε και οι μεσίτες σε προηγούμενη προσπάθεια που το είχα βάλει 250 (αν θυμαμαι καλα) μου ειχε πει να κανουμε συμφωνητικό υπενοικιασης, άρα θα το χτυπούσε τα διπλά. 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ πόσα θα έδινες ενοίκιο για αυτό; τι να σου πω, ανάλογο σπιτι το 2005 λιγο πιο κεντρο εδιναν (οι γονείς τότε, ήμουν μικρός) 530 ευρώ. Και πραγματικά για αυτό το αγοράσαμε αυτό, είχαμε σιχαθεί τα ενοίκια, αλλά δεν μας βγήκε, η μάνα βγήκε σύνταξη και από 1600 μισθό κατέληξε με 700 το μηνα. (κρατάν το στεγαστικό από τη σύνταξη). αν ειχε θέρμανση, εγκατάσταση αερίου 500 το 2023 τα έδινα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από valadsk
Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, phanispal είπε Κατάλαβες λοιπόν γιατί το επιχείρημα περί προσφοράς και ζήτησης ως αποκλειστικός παράγοντας καθορισμού των τιμών των ενοικίων σε αυτά τα επίπεδα είναι για κλωτσιές; Επειδή όπου κι αν ρωτήσεις σε όλη την Ελλάδα, έχουν ξυπνήσει όλοι οι μπαστονόβλαχοι και ανεβάζουν τις τιμές επειδή ακούν και διαβάζουν δεξιά κι αριστερά ότι ανεβαίνουν τα ενοίκια και σου λέει χαζοί είμαστε εμείς να μη φάμε; Μα έτσι πάει δίκιο έχεις. Ακούει κάποιος στην τηλεόραση ότι θα ανέβουν τα ενοίκια και την επόμενη μέρα ζητάει περισσότερα. Και αυτό πάει αλυσίδα. Αν το δικό μου σπίτι "αξίζει" για 200€ και οι γύρω νοικιάζουν τα δικά τους για 300€ τότε κι εγώ θα το πάω 300€. Ας δει ο φίλος πόσο νοικιάζουν τα γυρω σπίτι και με τι παροχές και ας πράξει ανάλογα. Εδώ βάζω στοίχημα σύντομα το θέμα θα καταντήσει flame όπου θα μαλώνουμε για τα ενοίκια. Ιδιοκτήτης vs ενοικιαστής
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, valadsk είπε φταίνε και οι μεσίτες σε προηγούμενη προσπάθεια που το είχα βάλει 250 (αν θυμαμαι καλα) μου ειχε πει να κανουμε συμφωνητικό υπενοικιασης, άρα θα το χτυπούσε τα διπλά. τι να σου πω, ανάλογο σπιτι το 2005 λιγο πιο κεντρο εδιναν (οι γονείς τότε, ήμουν μικρός) 530 ευρώ. Και πραγματικά για αυτό το αγοράσαμε αυτό, είχαμε σιχαθεί τα ενοίκια, αλλά δεν μας βγήκε, η μάνα βγήκε σύνταξη και από 1600 μισθό κατέληξε με 700 το μηνα. (κρατάν το στεγαστικό από τη σύνταξη). αν ειχε θέρμανση, εγκατάσταση αερίου 500 το 2023 τα έδινα. βάλε το αγγελία λίγο πιο πάνω απο αυτά που πιστευεις ότι θα πιάσει και βλέπεις.Να έχεις περιθώριο να κατέβεις.Γνώμη μου.
voni892 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μάζεψε λεφτά και εξοπλισε το λίγο ειδικά με θέρμανση γιατί εκτός του ότι αυτός που θα μπει θα στο πάρει κοψοχρονια, φεύγοντας θα στο αφήσει πάλι μόνο με τοίχους και θα συνεχίσεις να το νοικιάζεις κοψοχρονια.
basilis_k6 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 κανεις δεν ψαχνει επιπλωμενο στα 87τμ. Θερμανση δεν μπορεις να βαλεις? Κάνε μια επένδυση σε αντλία στην τελική και δωστο 400. Η αντλία θα γινει αποσβεση σε 1,5-2 χρόνια.
Maurikycli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Επειδή είσαι πονεμένη ιστορία προσπάθησε να κάνεις τη διαφορά. Κόλλησε ενοικιαστήρια στην γειτονιά, πες το σε φούρνους, ψιλικατζίδικα επίσης και δώσε το χαμηλά όπως λες σε κάποιον αξιόπιστο νοικάρη. Βρες κάποιο πεζοναύτη ας πούμε 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα