Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιος νόμος. Απ ότι φαίνεται είναι πρόσφατος. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/auto-moto/419651/xtypises-gata-i-skylo-me-to-aftokinito-afto-einai-to-prostimo-pou-se-perimenei Απ ότι θυμάμαι έχω χτυπήσει μια φορά σκύλο ο οποίος εξαφανίστηκε πριν προλάβω να τον δω, που σημαίνει δε θα έπαθε και τίποτα σοβαρό και μια άλλη φορά μια νυχτερίδα την οποία την κουβάλησα μέχρι το σπίτι γιατί είχε χωθεί στις γρίλιες. Νόμιζα ότι είχα χτυπήσει τον batman (γιατί γελάτε κύριοι;) Και ρωτάω τώρα, έστω ότι συμβεί κάτι τέτοιο. Τι πιθανότητες δίνετε κάποιος να καλέσει την τροχαία; Προσωπικά αν το πω στους γνωστούς μου μάλλον θα γελάνε. (Οκ έχω κάφρους φίλους τι να κάνουμε;) Το πιθανότερο είναι κάποιος να ρίχνει μπινελίκια για το καλόσκυλο που πήγε να τον σκοτώσει. Εσείς τι θα κάνετε; στην περίπτωση του batman, αν με έβλεπε κάποιος και με κάρφωνε, θα έτρωγα πρόστιμο ή αφορά μόνο σκύλους και γάτες; Αυτό δε κατάλαβα
Engimek Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Bitbit είπε ην οποία την κουβάλησα μέχρι το σπίτι γιατί είχε χωθεί στις γρίλιες Καλά που δεν τη χτύπησες με στο φανάρι σου γιατί μετά θα βάραγες batsignal και άντε να ξεμπερδεύεις...
Maurikycli Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν τηρήσεις τα προβλεπόμενα όμως και σε περίπτωση που έχει ξεφύγει από ιδιοκτήτη μια χαρά δικαιούσαι να ζητήσεις τη ζημιά που σου έκανε 😕 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Maurikycli 1
filip123go Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Το πιθανότερο είναι κάποιος να ρίχνει μπινελίκια για το καλόσκυλο που πήγε να τον σκοτώσει. Εσείς τι θα κάνετε; Θα τηρούσα το νόμο κατα γράμμα. Εαν ήταν δεσποζόμενο θα κινηγούσα μετα τον ιδιοκτήτη για τη ζημιά . Εαν ήταν αδέσποτο θα κινηγούσα το δήμο για τη ζημιά ΚΑΙ αποζημίωση για οτιδήποτε μπορεις να φανταστείς. Όλοι οι δήμοι έχουν πάρει έναν σκασμό λεφτά για να εξαλείψουν το πρόβλημα με τα αδέσποτα ....
SabotazNic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Εσείς τι θα κάνετε; Εγω θα πω οτι τα προστιμα ειναι για αυτους που πιανονται Ελπιζω σε αυτες τις περιπτωσεις να μην ανακαλυψω καμια διπλη (ή και παραπανω) προσωπικοτητα η οποια με προδωσε
Ihavetheanswers Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Θα πήγαινα σπίτι και θα τον μάζευε η καθαριότητα του δήμου. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις