forgotten Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Θα... φιλε zacharis εχουν περασει αρκετα gaming laptop απο τα χερια μου και πριν περασουν βλεπω reviews η σειρα katana σε αξιολογησεις δεν χαιρει ιδιαιτερης εκτιμησης και δεν εχει περασει κατι απο τα χερια μου, εχω ομως πιο ανωτερα μοντελα της msi και ακομα και αυτα εχουν θερμικα θεματα αν και με περισοτερα heatpipes . προς θεου δεν ειπα κατι που να υποτιμα το επιπεδο της προσφορας ωστοσο καποιοι πρεπει να αναμενουν και τις αναλογες εκπτωσεις δεν ειναι τυχαιες οι τιμες εν τελει ακομα και οταν ειχαν πρωτοκυκλοφορησει.
Bigi444444 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μη συγκρίνετε με άλλες σειρές από λάπτοπ. Είναι εντελώς άτοπο. Έχω το 17ρι 11ud με τον 11400 και την 3050ti (60w νομίζω). Πριν το πάρω, το έψαξα αρκετά γιατί με απασχολούσε πολύ το θέμα των θερμοκρασιών. Δεν είχα ποτέ λάπτοπ, πάντα τα σνόμπαρα, πάντα τα θεωρούσα θερμάστρες, πολύ περισσότερο τα σημερινά δυνατά, αλλά αναγκάστηκα να πάρω λόγω συνεχών μετακινήσεων κάτι σχετικά δυνατό. Αμφιταλλαντευόμουν ανάμεσα σε αυτό που πήρα και στην έκδοση με τον Ι7 και την 3060. Ευτυχώς πήρα το υποδεέστερο. Για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα και χωρίς την χρήση καλής βάσης, πραγματικά δεν πας σε κάτι πιο ενεργοβόρο, δεδομένου ότι έχουν τις ίδιες ψύκτρες όλα αυτά. Όταν το δικό μου βαράει 90ρια με τέρμα τα ανεμιστήρια σε βαριά παιχνίδια και κατανάλωση 115w, δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα κάνει ένα με 150w κατανάλωση ή παραπάνω, ειδικά καλοκαίρι. Δεν είναι κακό μηχάνημα γενικά, αλλά δεν σημαίνει ότι θα πιάνει 70 βαθμούς επειδή τόσο πιάνουν άλλα. Ναι, στρώνει με αλλαγή πάστας, αλλά προσωπικά δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία με τη μία και τελικά μετά από 1 χρόνο χρήσης του, ακόμα σκέφτομαι ότι είχα άγιο που δεν πήγα στο πιο δυνατό, αν και το λιμπιζόμουν, και γλίτωσα τα εγκαύματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα