nottolis21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα, θα σας ζαλισω με μια απο τις πολλες ιστοριες που εχετε διαβασει εδω περα. Οπως θα δειτε στην φωτο, μεταξυ των 2 εισοδων παρκινγκ, υπαρχει αρκετος χωρος να παρκαρει ενα σμαρτ. Δυστυχως ομως παρκαρουν πολυ μεγαλυτερα αμαξια η΄ακομα κ μικροτερα που δεν καταλαβαινουν οτι εαν περασουν το νοητο οριο του τοιχου ειναι αδυνατον να βγω οταν κανω οπισθεν (στην θεση του σμαρτ, παρκαρουμε ενα κανονικου μεγεθους αυτοκινητου). Απευθυνθηκα στον δημο, τονιζοντας τους οτι η μητερα μου ειναι καρδιοπαθης κ δεν μπορουμε να ζουμε με αυτο το αγχος κ η απαντηση ηταν η κλασσικη: Δεν βαζουμε εμποδια στους δρομους παρα μονο εαν εμποδιζεται η διελευση οχηματων. Ειναι θεμα τροχαιας. Να καλειται, να τους γραφουν. Και να βαλω κ μια πινακιδα οτι θα καλειται η τροχαια. Τους ειπα οτι θα πληρωνα εγω το κοστος αλλα ηταν ανενδοτοι. Επειδη δεν θελω να καταφυγω σε παρανομια, ουτε στα κλασσικα "κανε ζημια κ θα καταλαβουν", υπαρχει κανεις που μπορει να προτεινει κατι, Καποιο νομο που μπορω να πατησω; Γιατι ο δημος με ερωτησε αν ειναι δηλωμενο στην πολεοδομια η εισοδος, εγω ειπα ναι, αν σας το αποδειξω αλλαζει κατι; Οχι
filip123go Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε παρόμοια περίπτωση γνωστός μου είχε παρκάρει μόνιμα μηχανάκι εκεί. Αλλα εντάξει, γενικώς είναι θέμα νοοτροποίας, αν ο άλλος είναι στα @@ του, δεν μπορεις να κάνεις κάτι... Δλδ, πόσο μυαλό θέλει, να μην κλείσεις τη ραμπα... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από filip123go
andreaspA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2-3 βιδωμενα στην ασφαλτο. https://maxtools.gr/product/εύκαμπτο-κολωνάκι-απλό-75cm/?gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA43YN9Bcq9FrQB5pBD9nGM2FAka1zSCY02V-loYn-yyqJzCOzphZGQaAiI8EALw_wcB Νυχτα θα την κανεις την δουλεια με επαναφορτιζομενο. Γρηγορα γρηγορα. Δες θες πανω απο 10 λεπτα. Κανεις δεν θα ξερει οτι τα εβαλες εσυ, και οχι ο δημος. Μην ασχολεισαι με τον Δημο. Οι Δημοι ειναι εγκληματικες οργανωσεις. Αν ησουν δικος τους, θα εβαζαν κολωνακια μεχρι και στην λεωφορο για να παρκαρεις εσυ. Αν εισαι απλος πολιτης, σε γραφουν εκει που δεν πιανει το στυλό. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από andreaspA 4
Maurikycli Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Οικόπεδο με 3 εισόδους πάρκινγκ, πάει πολύ 5
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, nottolis21 είπε Επειδη δεν θελω να καταφυγω σε παρανομια, 31 λεπτά πριν, andreaspA είπε 2-3 βιδωμενα στην ασφαλτο. https://maxtools.gr/product/εύκαμπτο-κολωνάκι-απλό-75cm/?gclid=Cj0KCQiAgOefBhDgARIsAMhqXA43YN9Bcq9FrQB5pBD9nGM2FAka1zSCY02V-loYn-yyqJzCOzphZGQaAiI8EALw_wcB Νυχτα θα την κανεις την δουλεια με επαναφορτιζομενο. Γρηγορα γρηγορα. Δες θες πανω απο 10 λεπτα. Ευτυχώς που το έγραψε ο άνθρωπος δηλαδή, στην πρώτη του ανάρτηση... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias
tzotzo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ θα πότιζα κάθε μέρα τις γλάστρες στο μπαλκόνι που είναι πάνω από τα αυτοκίνητα.
andreaspA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ευτυχώς που το έγραψε ο άνθρωπος δηλαδή, στην πρώτη του ανάρτηση... δεν υπαρχει νόμιμη λύση. Επιτρεπεται το παρκαρισμα, παρκαρουν. Αλλιως ας παρακαλαει τον Δημαρχο να του βαλει κολωνακια. Εκλογες ερχονται.. ποτε δεν ξερεις!
lector Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Εμενα παλι στη φωτο μου φαινεται οτι και ενα κανονικου μεγεθους αυτοκινητο βγαινει απο εκει χωρις προβλημα αν στριψει λιγο τον κωλο δεξια, εκτος κι αν με ξεγελαει η οπτικη γωνια.
korakios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, nottolis21 είπε Επειδη δεν θελω να καταφυγω σε παρανομια, ουτε στα κλασσικα "κανε ζημια κ θα καταλαβουν", υπαρχει κανεις που μπορει να προτεινει κατι, Καποιο νομο που μπορω να πατησω; τροχαια , απλά πράγματα 57 λεπτά πριν, andreaspA είπε 2-3 βιδωμενα στην ασφαλτο. για κάποια πλαστικά πλήρωσε φίλος μου πρόσφατα γύρω στα 800€ πρόστιμο την μεθεπόμενη μέρα . Ήρθε συστημένα κανονικά αστυνομία (για να τον βρει) και τροχαία που τα πήραν . Με τα βιδωτά ίσως να πληρώσει παραπάνω
korakios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε ^ Πού έγινε αυτό; Βόλο 1
Bitbit Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 η κατοικία έχει απ ότι βλέπω το διπλό πάρκινγκ συν το κλειστό παρκινγ στα αριστερά με την ταμπέλα; Επιπλέον στα βάθος δεξιά βλέπω κι άλλο αυτοκίνητο. άρα να υποθέσω ότι στα δεξιά του διπλού πάρκινγκ υπάρχει κι άλλη έξοδος; Αν όντως είναι έτσι, όντως πάει πολύ. Όσο για τα κολωνάκια, όσο απαράδεκτο είναι να παρκάρεις και να κλείνεις κάποιον, άλλο τόσο είναι να βάζεις κολωνάκια όπου γουστάρεις για να καλύψεις τον τέτοιον σου. Δε καλύπτεις μια καφρίλα με μια άλλη. Εγώ αν ήμουν γειτονας του, θα ήμουν ο πρώτος που θα καλούσα την τροχαία. μια λύση είναι να πάρεις ένα φθηνό μηχανάκι με <500€ και να το παρκάρεις εκεί. Προσωπικά δε ξέρω αν το έκανα, ίσως το σκεφτόμουν Είναι το αιώνιο πρόβλημα. Όταν σε λίγα τετραγωνικά μένουν τόσοι άνθρωποι (που συνεπάγεται και αυτοκίνητα) δε μπορεί να βρεθεί λύση.
andreaspA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε μια λύση είναι να πάρεις ένα φθηνό μηχανάκι με <500€ και να το παρκάρεις εκεί. Προσωπικά δε ξέρω αν το έκανα, ίσως το σκεφτόμουν δηλαδη καφριλα ειναι τα κολωνακια , αλλα οχι το μηχανακι? Τα κολωνακια υπενθυμιζουν οτι υπαρχει παρκινγκ. Οι 99/10 παρκαρουν γιατι δεν σκεφτονται οτι ενοχλουν εκει.
gbras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, andreaspA είπε δεν υπαρχει νόμιμη λύση. Επιτρεπεται το παρκαρισμα, παρκαρουν. Μονο που οταν εμποδιζει το χωρο σταθμευσης δεν επιτρεπεται. Εγω θα συμφωνησω με τον προηγουμενοπου το εγραψε . Ενα κολωνακι καρφωμενο κατω στο υψος του τοιχου.
nickol-us Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Επειδή λέτε για τις πολλές εισόδους, υπάρχει κάποια σχετική διάταξη; Πολυκατοικία που χτίστηκε μετά το 2000 έχει όλη τη γωνία ως είσοδο πάρκινγκ (παρόμοια φάση με το παρόν) και αν παρκάρεις κάποιος σε ένα μικρό "νεκρό" χώρο τον κυνηγούν κιόλας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις