jerry banana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 ρε παιδια εκει που συνεδριαζουν για την ονομασια της επομενης συσκευης δεν εχει σκεφτει ουτε ενας "μα ποτε θα σταματησει η αριθμηση" ? Ετσι οπως πανε θα εχουμε iphone 30. Καλυτερα να αλλαξουν ονομασια.
mants118 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Η είδηση που μου έφτιαξε τη μέρα.. πολλά μπράβο στο μήλο και σε εσάς που παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας μας κάνετε χαρούμενους με τέτοιες εξακριβωμένες φήμες. 😂 1 ώρα πριν, mistiri0 είπε Μόνο τα Pro / Max / Superior / Suprim / Superdevice / Champion of the Universe devices όμως. Όχι οι απλές εκδόσεις μην τρελαθούμε...! Και στην turbo compressor θα μπει παραπάνω μνήμη, και αλλά ζαντολάστιχα 😂
manolis940 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, poulinos είπε καμια σχεση.οπως εγραψα εμεις ειμαστε τα κοροιδα( τα κοροιδα ειναι οι καταναλωτες που υποστηριζουν την καθε εταιρεια ) .ολοι εμεις που νομιζουμε οτι η καθε εταιρεια κοιταει τον καταναλωτη και οτι δεν θα κανει οτι κανει η διπλα της.η apple βριζει την samsung αλλα αργοτερα κανει τα ιδια και το αναποδο βεβαια. η huawei βγηκε με την xiaomi με φτηνες τιμες μεχρι να πιασουν και ολοι νομιζαν οτι η huawei και η xiaomi ηταν η εταιρεια του λαου επειδη και καλα θα ηταν φτηνη. εννοειται πυι οι αναγκες αυξανονται αλλα το γελιο ειναι οτι η καθε εταιρεια και καλα θαβει την αλλη μεχρι να κανει το ιδιο.ειναι ακριβως το ιδιο που εταιριες και καταναλωτες εβριζαν οποια εταιρεια εφτιαξε 6 inches κινητο πρωτη και ελεγαν παντοφλες.μετα ομως ολοι τα υιοθετησαν. ηθικο διδαγμα.η καθε εταιρρια κοιταει μονο την παρτη της και θα κανει ακομα και αυτο που εβριζε προκειμενου να πουλησει Γενικά κορόϊδα είμαστε γιατί γινόμαστε οπαδοί των εταιρειών. Προσωπικά έχω Xiaomi τα τελευταία 7 χρόνια, γιατί καλύπτει τις ανάγκες μου καλύτερα απ' όλα τα άλλα κινητά εκεί έξω. Αν τώρα βγαίνω στα φόρα και προσπαθώ όλους να πείσω ότι τα Xiaomi είναι τα καλύτερα κινητά ε, είμαι μπετόβλακας. Θύματα marketing λοιπών οι χρήστες apple εκεί έξω κατά την άποψη μου που υποστηρίζουν την κίνηση της apple με το να κρατάει χαμηλά την RAM. Ουσιαστικό χώρο δεν πιάνει, μπαταρία δεν τρώει, οπότε άσε την να υπάρχει στην περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον. Να μιλήσουμε και για την φόρτιση; Το κράσιμο που γίνεται από τα fanboyz της apples σε 30W+ φορτιστές; Αλλά μόλις η Apple βγάλει ταχυφορτιστή 60W στα 199.99$ όλοι θα τρέξουν να αγοράσουν. 2
AtiX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ειδήσεις για να γεμίσουν το RSS feed και τίποτα άλλο… 4 5
freegr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ενδέχεται όμως να μην ακολουθήσουν οι χρήστες που όλο για μνήμη ακούνε αλλά έχουν πλέον βαρεθεί
aggeliki :) Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δεδομένου ότι τα iPhone παίρνουν updates για αρκετά χρόνια, τα παραπάνω gb δεν είναι για τώρα αλλά για να τραβάει στο μέλλον που τα επόμενα iOS θα είναι ποιο απαιτητικά. 2
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 40 minutes ago, manolis940 said: Γενικά κορόϊδα είμαστε γιατί γινόμαστε οπαδοί των εταιρειών. Προσωπικά έχω Xiaomi τα τελευταία 7 χρόνια, γιατί καλύπτει τις ανάγκες μου καλύτερα απ' όλα τα άλλα κινητά εκεί έξω. Αν τώρα βγαίνω στα φόρα και προσπαθώ όλους να πείσω ότι τα Xiaomi είναι τα καλύτερα κινητά ε, είμαι μπετόβλακας. αυτο ειναι το κακο.συμπεριφορες λες και ειναι μετοχοι.λες και αμα η καθε apple πουλησει παραπανω θα κερδισουμε εμεις 2
pao13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε καμια σχεση.οπως εγραψα εμεις ειμαστε τα κοροιδα( τα κοροιδα ειναι οι καταναλωτες που υποστηριζουν την καθε εταιρεια ) .ολοι εμεις που νομιζουμε οτι η καθε εταιρεια κοιταει τον καταναλωτη και οτι δεν θα κανει οτι κανει η διπλα της.η apple βριζει την samsung αλλα αργοτερα κανει τα ιδια και το αναποδο βεβαια. η huawei βγηκε με την xiaomi με φτηνες τιμες μεχρι να πιασουν και ολοι νομιζαν οτι η huawei και η xiaomi ηταν η εταιρεια του λαου επειδη και καλα θα ηταν φτηνη. εννοειται πυι οι αναγκες αυξανονται αλλα το γελιο ειναι οτι η καθε εταιρεια και καλα θαβει την αλλη μεχρι να κανει το ιδιο.ειναι ακριβως το ιδιο που εταιριες και καταναλωτες εβριζαν οποια εταιρεια εφτιαξε 6 inches κινητο πρωτη και ελεγαν παντοφλες.μετα ομως ολοι τα υιοθετησαν. ηθικο διδαγμα.η καθε εταιρρια κοιταει μονο την παρτη της και θα κανει ακομα και αυτο που εβριζε προκειμενου να πουλησει είστε έχεις δίκιο !!! δεν παύει όμως ένα iPhone να είναι ένα καλό κινητό Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από pao13 2
dieksodo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 hours ago, sabrewulf said: Σε καλό σου χρόνια είχα να γελάσω έτσι.περιεργο γιατί τελευταία διάβαζα για προβλήματα με το always on display....αφού το έφτιαξε η aplle σίγουρα δουλεύει Περιμενω την εξηγηση σου τοτε για τα foldable και την μνημη 1
Tlykog Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Πρώτα απ όλα μιλάμε για φήμη. Δεύτερον, υπάρχει κάποιος που πιστεύει, σοβαρά, ότι πχ ένα iphone 13 (4GB RAM) θα κολλάει, κτλ, λόγω έλλειψης RAM, πχ σε 3-4 χρόνια από τώρα; To iOS διαχειρίζεται με διαφορετικό τρόπο τη μνήμη από το Android. Αν βγάλει με 6 ή με 8, καλοδεχούμενη, αλλά η εμπειρία χρήσης δε θα άλλαξει ριζικά από αυτό και μόνο το γεγονός. 1
Waiss Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, lneam είπε ως γνωστο το iOS οπως και το android, εχουν βασιστει στο unix που οι εταιρειες το εχουν "φερει" στα δικα τους μετρα μετα απο πολλα πολλα χρονια. οι απαιτησεις σε ram για καθε λειτουργικο ειναι πολυ χαμηλες, ανεξαρτητα εαν θελουν να κανουν cache για ταχυτερη λειτουργια της συσκευης, με εφαρμογες που ο χρηστης τρεχει συχνα. Σαν κατοχος απο παλια μονο σε android, σημερα στην συσκευη μου με 8GB ram, γνωριζω απο δοκιμες αυτα που λενε οι πολλοι. Το λειτουργικο (μαζι με την cache) θελει περιπου 2GB ram (+- 200ΜΒ). Οσο για τις τυπικες εφαρμογες, καθε μια θελει 50-300 ΜΒ ram. Οποτε 3-4 GB ram ειναι οτι χρειαζεται ο περισσοτερος κοσμος. Αντε να φτασουν τα 5-6 οσοι παιζουν games, αν και αυτο δεν ειναι το θεμα μας. Ας υπαρχει (οπως υπαρχει) σε συσκευες για games smartphones. Αρα συσκευες 2 ψηφιων ram ειναι καθαρα κολπο του τμηματος μαρκετινγκ για να πουλανε. Δικιο εχει και η apple που τοσα χρονια εχει εως 6GB ram. Απλα πρεπει και αυτοι να δικαιολογησουν τα 4 ψηφια της τιμης και ψαχνουν να τα φορτωσουν στα νεα καλυτερα specs. Υπάρχει και η άλλη πλευρά όμως σε αυτό που γράφεις. Mε 6GB και 8GB RAM σήμερα δεν μπορείς να κρατήσεις και πάρα πολλές εφαρμογές στο παρασκήνιο, ανοιχτές, χωρίς να κάνουν επαναφόρτωση στην διάρκεια της μέρας. Αντίθετα με 12GB+ μπορεί να έχεις 20 και βάλε apps να τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι στο τέλος της ημέρας η ακόμα και την άλλη μέρα κάποιες εφαρμογές να είναι στο ίδιο σημείο όπως τις άφησες. Θα μου πείς βέβαια και που χρειάζεται στην καθημερινότητα μου κάτι τέτοιο, που να απαιτεί 20-22 apps να τρέχουν όλη μέρα; Προφανώς και δεν χρειάζεται σε όλους. Αλλά δεν κάνουν όλοι την ίδια δουλειά, ούτε όλοι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις κάνοντας την ίδια χρήση. Σε κάποιες περιπτώσεις φυσικά παίζει ρόλο και το λογισμικό με το πως διαχειρίζεται την RAM. Άλλη διαχείριση κάνει ένα Google Pixel, άλλη ένα Samsung κι ακόμα πιο τραγική διαχείριση κάνει ένα Τσαόμι. Προσωπικά θεωρώ πως στο Android και κυρίως στα πιο βαριά και bloated λογισμικά, τα 12GB είναι must πλέον κι όσο τα apps βαραίνουν, θα θεωρούνται minimum κι αυτά. Το iOS από την άλλη, είναι μία άλλη κουβέντα. Οπότε με λίγα λόγια τα πέρι κόλπων του Marketing κι άλλα τέτοια τσιτάτα, είναι άκυρα ως επιχειρήματα. Το ξαναγράφω για να μην παρεξηγηθώ. Το ότι ο πολύς κόσμος μπορεί να βολεύεται η να κάνει την δουλειά του και με 4GB RAM, δεν σημαίνει τίποτα. 1
sabrewulf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, dieksodo είπε Περιμενω την εξηγηση σου τοτε για τα foldable και την μνημη Ανέφερε πουθενά ότι έχω samsung?η ότι οι άλλες εταιρείες δεν κάνουν λάθη? Αλλά μην ακούω ότι το μήλο μόνο δουλεύει. Είπαμε κάθε φανατισμός με μέτρο.... 10 ώρες πριν, svartevarg είπε Ήταν Κλασική Περίπτωση Πλάνης... Ναι ενώ όταν συγκρίνουν πανάκριβες dslr, mirrorless, με κινητά δεν είναι για γέλια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα