Apaleytos80 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Αγόρασα δυο φτηνά combo keyboard/mouse από το e-shop σε crazy sundays( δεν εχω παράπονο απο το κατάστημα γενικά ,με εξυπηρετεί μια χαρά όλα τα χρόνια σαν πελάτης) , και τα δυο κυριολεκτικά βρωμάνε (μια φορα μου εχει τύχει κατι τέτοιο απο πλαστικουρα χειρίστης ποιότητας(aliexpress)). Σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Θα μου πεις δωσε κατι παραπάνω και παρε ενα φτηνo logitech, με πιάσε η τσιγκουνιά, ανοίγει και σπάνια το pc αυτο οπότε δεν καιγόμουνα για κατι καλο. Το δεύτερο είναι και πλήρως λειτουργικό (πιάνει από απόσταση κτλ). Είναι λογος επιστροφής προϊόντος να το δεχτούνε ? Σας εχει τύχει κατι παρόμοιο? 2/2 τόσο γκαντέμης είμαι... 1) Spoiler 2) Spoiler
@topos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, μπορείς να τα γυρίσεις πίσω (στην αρχική τους συσκευασία).Η διαδικασία λέγετε "υπαναχώρηση αγοράς". Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζετε να αναφέρεις απολύτως τίποτα. Λες απλά ότι δεν σου κάνει και είναι υποχρεωμένοι να τα δεχτούν πίσω Θα σου προτείνουν πιστωτικό, αλλά εάν επιμείνεις θα σου γυρίσουν τα χρήματα πίσω. Υ.γ Έχεις σίγουρα ένα παράθυρο για να το γυρίσεις πίσω μια βδομάδα από όταν παραλάβεις. 1
lector Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Το 2ο το εχω κι εγω παντως και δεν εχω παρατηρησει αυτο που λες.
Kag1ante Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/2/2023 στις 6:28 ΜΜ, @topos είπε Ναι, μπορείς να τα γυρίσεις πίσω (στην αρχική τους συσκευασία).Η διαδικασία λέγετε "υπαναχώρηση αγοράς". Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζετε να αναφέρεις απολύτως τίποτα. Λες απλά ότι δεν σου κάνει και είναι υποχρεωμένοι να τα δεχτούν πίσω Θα σου προτείνουν πιστωτικό, αλλά εάν επιμείνεις θα σου γυρίσουν τα χρήματα πίσω. Υ.γ Έχεις σίγουρα ένα παράθυρο για να το γυρίσεις πίσω μια βδομάδα από όταν παραλάβεις. Ισχυει οτι ειπε ο @@topos . Ειχα αγορασει μια αυθεντικη θηκη samsung ,τη δοκιμασα δεν μου αρεσε και τους την πηγα πισω με τη συσκευασια (ανοιχτη μεν) και πηρα κανονικα επιστροφη χρηματων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα