Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Marios Rios είπε Netflix, Cosmote tv κλπ για ταινίες... Youtube για μουσική Xbox series X για games... Να τα σεταρω θα βρω άκρη δεν το φοβάμαι αυτό... Θα ζητήσω και εδώ μέσα βοήθεια εν αναγκη! Πόσο να ανέβω όμως για ένα φυσιολογικό δωμάτιο? Έλεγα να πάω σε αυτά αν τα βρω κάνα 300αρι... Δεν θα γίνει δουλειά? Συμπαθητικα ειναι αυτα. Εισαι σιγουρος πως τα πισω ηχεια θα τα βαλεις πισω? Γιατι οι περισσοτεροι τα παιρνουν και τα βαζουν μπροστα κι αυτα, και εχουν φτιαξει ενα ωραιο τοτεμ απο ηχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios Rios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Συμπαθητικα ειναι αυτα. Εισαι σιγουρος πως τα πισω ηχεια θα τα βαλεις πισω? Γιατι οι περισσοτεροι τα παιρνουν και τα βαζουν μπροστα κι αυτα, και εχουν φτιαξει ενα ωραιο τοτεμ απο ηχεια. Είπαμε είμαι άσχετος... Αλλά όχι και τόσο χαχαχα! Αν υποθέσουμε ότι τα παίρνω 300-350 ευρώ (400 νομίζω πολλά είναι για τα συγκεκριμένα)... Αξίζουν ή υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτά που ζητάω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Marios Rios είπε Είπαμε είμαι άσχετος... Αλλά όχι και τόσο χαχαχα! Αν υποθέσουμε ότι τα παίρνω 300-350 ευρώ (400 νομίζω πολλά είναι για τα συγκεκριμένα)... Αξίζουν ή υπάρχει κάτι καλύτερο για αυτά που ζητάω? ποσα τμ ειναι ο χωρος που ειναι η τηλεοραση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα