Marios Rios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα Παλιό μοντέλο αυτό που έχω βάλει στο μάτι (Taga Harmony Σετ Ηχείων Home Cinema 5.0 TAV-506 V.2 120W Walnut).... Αξίζει να επενδύσω σε αυτό ή είναι αρχαίο???? Να σημειώσω ότι το θέλω για ταινιες και games κατά κύριο λόγο...
Ashaman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Marios Rios είπε Καλησπέρα Παλιό μοντέλο αυτό που έχω βάλει στο μάτι (Taga Harmony Σετ Ηχείων Home Cinema 5.0 TAV-506 V.2 120W Walnut).... Αξίζει να επενδύσω σε αυτό ή είναι αρχαίο???? Να σημειώσω ότι το θέλω για ταινιες και games κατά κύριο λόγο... Καλησπερα. Τα εχω σπιτι συνδυασμενα με εναν Denon 2600 και για το κοστος τους ειναι αξιοπρεπη. Υπαρχουν καλυτερα? Σιγουρα. Το θεμα ειναι αν μπορεις να δωσεις τα λεφτα να τα παρεις. Εχε υποψιν οτι χρειαζεσαι και τουλαχιστον 1 sub (για να μην πω για atmos ηχεια αν τυχον φυσικα το υποστηριζει ο ενισχυτης σου). Αληθεια ποιον ενισχυτη εχεις? Ή εχεις σκοπο να παρεις και ψαχνεις και τα ηχεια? 1
Marios Rios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ashaman είπε Καλησπερα. Τα εχω σπιτι συνδυασμενα με εναν Denon 2600 και για το κοστος τους ειναι αξιοπρεπη. Υπαρχουν καλυτερα? Σιγουρα. Το θεμα ειναι αν μπορεις να δωσεις τα λεφτα να τα παρεις. Εχε υποψιν οτι χρειαζεσαι και τουλαχιστον 1 sub (για να μην πω για atmos ηχεια αν τυχον φυσικα το υποστηριζει ο ενισχυτης σου). Αληθεια ποιον ενισχυτη εχεις? Ή εχεις σκοπο να παρεις και ψαχνεις και τα ηχεια? Γεια σου φίλε... Ευχαριστώ για την συμμετοχή! Εγώ βασικά ένα home cinema έψαχνα, να συνδέσω στη τηλεόραση που αγόρασα πρόσφατα... Δεν ήξερα ότι χρειάζομαι και ενισχυτή χαχαχαχαχα... Μη με βάζεις σε έξοδα!!!! Τι προτείνεις να κάνω? Ταιριάζουν και με τη κρεβατοκάμαρα ρε γαμωτο....
Ashaman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Αυτα που εχεις επιλεξει ειναι παθητικα ηχεια. Χωρις ενισχυτη δεν παιζουν. Αν δε θες να παρεις ενισχυτη (που οκ θες κανα 800-1000αρικο σε καινουριο αυτη τη στιγμη για μαλλον εισαγωγικα μοντελα) τοτε θα πας ειτε σε soundbar ειτε σε ενεργα ηχεια. Που κι αυτα δε θα πανε φτηνα μιας και θες μεγεθος και τα ενεργα ηχεια οσο μεγαλυτερα τοσο ακριβοτερα. Τι budget εχεις? Κοντα στα 400-500 να υποθεσω? 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Γεια σου φίλε... Ευχαριστώ για την συμμετοχή! Εγώ βασικά ένα home cinema έψαχνα, να συνδέσω στη τηλεόραση που αγόρασα πρόσφατα... Δεν ήξερα ότι χρειάζομαι και ενισχυτή χαχαχαχαχα... Μη με βάζεις σε έξοδα!!!! Τι προτείνεις να κάνω? Ταιριάζουν και με τη κρεβατοκάμαρα ρε γαμωτο.... θες ενισχυτη, subwoofer πηγη τηλεοραση και καλωδια. τι απ ολα αυτα εχεις?
Marios Rios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ashaman είπε Αυτα που εχεις επιλεξει ειναι παθητικα ηχεια. Χωρις ενισχυτη δεν παιζουν. Αν δε θες να παρεις ενισχυτη (που οκ θες κανα 800-1000αρικο σε καινουριο αυτη τη στιγμη για μαλλον εισαγωγικα μοντελα) τοτε θα πας ειτε σε soundbar ειτε σε ενεργα ηχεια. Που κι αυτα δε θα πανε φτηνα μιας και θες μεγεθος και τα ενεργα ηχεια οσο μεγαλυτερα τοσο ακριβοτερα. Τι budget εχεις? Κοντα στα 400-500 να υποθεσω? Ας πούμε 4-5 κατοσταρικα ναι αδερφέ! Πες μου τι προτείνεις εσύ ως τη καλύτερη δυνατή λύση! Πάλι καλά που όπως πάντα ρώτησα πρώτα εδώ χαχαχααχα 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε θες ενισχυτη, subwoofer πηγη τηλεοραση και καλωδια. τι απ ολα αυτα εχεις? Θα σε εκπληξω..... Έχω τη τηλεόραση
Ashaman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Ας πούμε 4-5 κατοσταρικα ναι αδερφέ! Πες μου τι προτείνεις εσύ ως τη καλύτερη δυνατή λύση! Πάλι καλά που όπως πάντα ρώτησα πρώτα εδώ χαχαχααχα Θα σε εκπληξω..... Έχω τη τηλεόραση Αν μπορείς να φτάσεις σε αυτό το ποσό θα πρότεινα ξεκάθαρα αυτή. Πολύ δυνατό sub και ξεχωριστά ηχεία για το surround και μάλιστα χωρίς καλώδια. https://www.skroutz.gr/s/13467470/JBL-Bar-Soundbar-510W-5-1-with-Wireless-Subwoofer-and-Remote-Control-Black.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Ας πούμε 4-5 κατοσταρικα ναι αδερφέ! Πες μου τι προτείνεις εσύ ως τη καλύτερη δυνατή λύση! Πάλι καλά που όπως πάντα ρώτησα πρώτα εδώ χαχαχααχα Θα σε εκπληξω..... Έχω τη τηλεόραση ποια τηλεοραση εχεις? για να παρεις κατι καλο ξεκινας απο εναν entry level ενισχυτη και κοτσαρεις πανω τα ηχεια που διαλεξες για κατι φτηνοτερο πρεπει να πας αναγκαστικα ειτε σε ηχομπαρες (μπλιαχ) ειτε σε ολοκληρωμενα ετοιματζιδικα 5.1 τυπου LG,Sony, Samsung
Marios Rios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ashaman είπε Αν μπορείς να φτάσεις σε αυτό το ποσό θα πρότεινα ξεκάθαρα αυτή. Πολύ δυνατό sub και ξεχωριστά ηχεία για το surround και μάλιστα χωρίς καλώδια. https://www.skroutz.gr/s/13467470/JBL-Bar-Soundbar-510W-5-1-with-Wireless-Subwoofer-and-Remote-Control-Black.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ξεφεύγουμε δε σου κρύβω γιατί ήδη έχω αγοράσει 55αρα Lg, Xbox X, ολόκληρη κρεβατοκάμαρα και κάτι αλλα περιφερειακά χαχαχαχαχα... Μπήκε στα αγαπημένα πάντως! Κάποια άλλη επιλογή πιο οικονομική? Ταινίες και games με ενδιαφέρουν υπενθυμίζω 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ποια τηλεοραση εχεις? για να παρεις κατι καλο ξεκινας απο εναν entry level ενισχυτη και κοτσαρεις πανω τα ηχεια που διαλεξες για κατι φτηνοτερο πρεπει να πας αναγκαστικα ειτε σε ηχομπαρες (μπλιαχ) ειτε σε ολοκληρωμενα ετοιματζιδικα 5.1 τυπου LG,Sony, Samsung Αγόρασα πρόσφατα την 55QNED826QB! Για ταινίες και games τι προτείνεις εσύ? Ευχαριστώ και τους δυο σας παίδες!!!!!!!
Ashaman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Ξεφεύγουμε δε σου κρύβω γιατί ήδη έχω αγοράσει 55αρα Lg, Xbox X, ολόκληρη κρεβατοκάμαρα και κάτι αλλα περιφερειακά χαχαχαχαχα... Μπήκε στα αγαπημένα πάντως! Κάποια άλλη επιλογή πιο οικονομική? Ταινίες και games με ενδιαφέρουν υπενθυμίζω Αγόρασα πρόσφατα την 55QNED826QB! Για ταινίες και games τι προτείνεις εσύ? Ευχαριστώ και τους δυο σας παίδες!!!!!!! Δες αυτήν https://www.skroutz.gr/s/20848878/JBL-Bar-Surround-Soundbar-550W-5-1-with-Wireless-Subwoofer-and-Remote-Control-Black.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Ξεφεύγουμε δε σου κρύβω γιατί ήδη έχω αγοράσει 55αρα Lg, Xbox X, ολόκληρη κρεβατοκάμαρα και κάτι αλλα περιφερειακά χαχαχαχαχα... Μπήκε στα αγαπημένα πάντως! Κάποια άλλη επιλογή πιο οικονομική? Ταινίες και games με ενδιαφέρουν υπενθυμίζω Αγόρασα πρόσφατα την 55QNED826QB! Για ταινίες και games τι προτείνεις εσύ? Ευχαριστώ και τους δυο σας παίδες!!!!!!! αν επαιρνες ηχεια 5.1, θα τα εβαζες γυρω γυρω στον χωρο? αν οχι, τοτε παρε μια ηχομπαρα. 1
jimakos00 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Στις 25/2/2023 στις 8:12 ΜΜ, Marios Rios είπε Ταιριάζουν και με τη κρεβατοκάμαρα ρε γαμωτο.... Αυτά όλα είναι "to much" για κρεβατοκάμαρα. Εκτός κι εάν είναι 50 τ.μ. ... 1
Marios Rios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Τώρα που σχολίασε ο Τζιμακος είδα τα τελευταία σας μηνύματα... Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! Τζιμακο.... Για ένα φυσιολογικό δωμάτιο τι προτείνεις εσύ? Ώστε να ακούγεται ο ήχος κινηματογραφικά (όχι δυνατά μόνο). Με ενδιαφέρει οι ταινίες και τα games να πάνε σε άλλο επίπεδο ακουστικά
Ntinaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Marios Rios είπε Τώρα που σχολίασε ο Τζιμακος είδα τα τελευταία σας μηνύματα... Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! Τζιμακο.... Για ένα φυσιολογικό δωμάτιο τι προτείνεις εσύ? Ώστε να ακούγεται ο ήχος κινηματογραφικά (όχι δυνατά μόνο). Με ενδιαφέρει οι ταινίες και τα games να πάνε σε άλλο επίπεδο ακουστικά χωρις να ανεβεις στο μπατζετ δεν κανεις τιποτα. Επισης πρεπει να ξερεις να τα σεταρεις, και να παιζουν σωστα αρχεια. Τι ταινιες θα παιζεις?
Marios Rios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε χωρις να ανεβεις στο μπατζετ δεν κανεις τιποτα. Επισης πρεπει να ξερεις να τα σεταρεις, και να παιζουν σωστα αρχεια. Τι ταινιες θα παιζεις? Netflix, Cosmote tv κλπ για ταινίες... Youtube για μουσική Xbox series X για games... Να τα σεταρω θα βρω άκρη δεν το φοβάμαι αυτό... Θα ζητήσω και εδώ μέσα βοήθεια εν αναγκη! Πόσο να ανέβω όμως για ένα φυσιολογικό δωμάτιο? Έλεγα να πάω σε αυτά αν τα βρω κάνα 300αρι... Δεν θα γίνει δουλειά? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από Marios Rios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα