alexx_bauer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Νομίζω έχει να κάνει με τη χρήση, για μένα το chatgpt βολεύει πιο πολύ, στο bing στα μισά πράγματα ρωτάει τι εννοώ και βγάζει απαντήσεις βάση πηγών. Θα μου πεις καλύτερα αλλά αν θες να κάνεις πράξη ένα project πιο πρωτότυπο (τύπου πραγματική κατασκευή) το chatgpt θα βγάλει καλύτερα αποτελέσματα, θα σε βοηθήσει ως μέντορας. Επίσης ο αριθμός απαντήσεων βοηθάει όταν κάνεις ένα project και αραιά και που έχεις απορίες και δε χρειάζεται να ξανακάνεις αναφορά ότι λέγατε, απλά καταλαβαίνει τι εννοείς και απαντάει ανάλογα. Μπορεί να μην είναι όλες σωστές οι απαντήσεις ή και ακριβής αλλά για τη δουλειά που το θέλω λειτουργεί καλύτερα. Ok, το ακούω αυτό που λες , λογικό να είναι έτσι γτ πρόκειται για web βοηθό (πχ η μπάρα στον edge είναι όλα τα λεφτά) ,αλλά επέτρεψε μου να σου δώσω μια 'συμβουλή". Όλα είναι το τί εντολή θα γράψεις. Προσπάθησε να γράφεις συγκεντρωτικά το τί θες να σου κάνει, ακόμα κι αν είναι πολλά πράγματα μαζί, τον τρόπο και το ύφος που θα το κάνει, ακόμα και από τί είδους πηγές να αντλήσει τις πληροφορίες. Επίσης μπορείς να του πεις να μη λέει πολλές σαλτσες, να σου απαντά σαν μέντορας κλπ. Αυτό το τελευταίο είναι και το μεγάλο του ατού, το ότι έχει πρόσβαση στο σήμερα. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από alexx_bauer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordPanag Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Ως ΑΙ που είναι να δημιουργήσει την δίκη του προσωπικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vortex365 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Chat bot νοσοκόμα θελω Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από vortex365 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δηλαδη δεν θα λεμε Google it αλλα Bing it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα