Tlykog Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τον θέλω παλιόπαιδο και να μιλάει βρώμικα. Θέλω την original προσωπικότητα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouziko Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, yoshinatsu είπε Το χρησιμοποιώ εδώ και κάνα τρίμηνο (πριν βάλουν τα AI features) και είναι μια χαρά. Μη σου πω και καλύτερο απ' το Google, με πολύ λιγότερα λογοκριμένα αποτελέσματα, και καλύτερη αναζήτηση εικόνων. για κώδικα και tech freak που είμαι το δοκίμασα και πάντα κατέληγα σε google search. ίσως έχω συνηθίσει google? το bing μου έφερνε από τα ίδια και τα ίδια από αποτελέσματα από συγκεκριμένα sources μέχρι άσχετα εντελώς... και για να είμαι πιο safe από google βάζω startpage λογικά επειδή είναι ουδέτερα αποτελέσματα κάνει πολύ καλή δουλειά Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από dreamerchris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Το θετικό θα είναι μελλοντικά βα προσαρμόζεται στη δίκη σου προσωπικότητα κι αυτό στοίχημα ότι θα είναι το επόμενο βήμα! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, freegr είπε Το θετικό θα είναι μελλοντικά βα προσαρμόζεται στη δίκη σου προσωπικότητα κι αυτό στοίχημα ότι θα είναι το επόμενο βήμα! εννοείται , εκεί η M$ θα έχει ολοκληρωμένο προφίλ χρήστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Βλέπω πάλι εδώ μέσα άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι τί συμβαίνει στο χώρο. Μπορεί να μην έχει τύχει να χρησιμοποιήσουν ακόμα κάποιο LLM για δουλειά ή όποιον άλλο λόγο. Θα τους θυμόμαστε με μια κάποια αγάπη. Για όσους δεν είναι προγραμματιστές, τελικά αυτά τα chatbot έχουν αυτή την στιγμή κάποια πρακτική οικονομική χρησιμότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakis93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Για όσους δεν είναι προγραμματιστές, τελικά αυτά τα chatbot έχουν αυτή την στιγμή κάποια πρακτική οικονομική χρησιμότητα; Για τον μπάρμπα που θα ψάξει "Φαίη Σκορδά γυμνή", όχι καμιά. Για άτομα όπου η δημιουργία γραπτού λόγου συνάδει κατά κάποιον τρόπο με το επάγγελμά τους ίσως να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Aurumnus είπε Για όσους δεν είναι προγραμματιστές, τελικά αυτά τα chatbot έχουν αυτή την στιγμή κάποια πρακτική οικονομική χρησιμότητα; Ναι. Εγώ δεν είμαι προγραμματιστής, μαθήματα κάνω σε μαθητές κ γραμματειακή υποστήριξη σε ένα γραφείο. Μου έχει (έχουν, και το 3.5 και το perplexity) τα χέρια. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από alexx_bauer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, alexx_bauer είπε Ναι. Εγώ δεν είμαι προγραμματιστής, μαθήματα κάνω σε μαθητές κ γραμματειακή υποστήριξη σε ένα γραφείο. Μου έχει (έχουν, και το 3.5 και το perplexity) τα χέρια. Δηλαδή πως ακριβώς το χρησιμοποιείς; Το 3.5 τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martisaul Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Αυτήν τη στιγμή πάντως η Μικροσοφτ δείχνει να προηγείται στη νέα κούρσα του ΑΙ. Η Γοογλε έμεινε λίγο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους πάλι στην MS, ήταν πολύ καλύτερο απ το chatgpt και έβαλαν όριο 5 απαντήσεις κ μετά λέει νέα συζήτηση, άντε γεια, λούσιμο, ότι κ να κάνεις μετά απ αυτό (προσωπικοτήτες κ άλλα gimmicks) είναι δώρο άδωρο. Περιμένουμε τώρα της google το ΑΙ chat bot μπας και δούμε άσπρη μέρα, μέχρι τότε, chatgpt για δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους πάλι στην MS, ήταν πολύ καλύτερο απ το chatgpt και έβαλαν όριο 5 απαντήσεις κ μετά λέει νέα συζήτηση, άντε γεια, λούσιμο, ότι κ να κάνεις μετά απ αυτό (προσωπικοτήτες κ άλλα gimmicks) είναι δώρο άδωρο. Περιμένουμε τώρα της google το ΑΙ chat bot μπας και δούμε άσπρη μέρα, μέχρι τότε, chatgpt για δουλειά. Έχεις μείνει λίγο πίσω, καμιά βδομάδα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, και συνεχίζουν να αλλάζουν. Και φυσικά καμία σχέση το 4 με το 3.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, alexx_bauer είπε Έχεις μείνει λίγο πίσω, καμιά βδομάδα. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, και συνεχίζουν να αλλάζουν. Και φυσικά καμία σχέση το 4 με το 3.5 Τι εννοείς, το bing μέχρι και σήμερα έχει 5 απαντήσεις, πριν το δοκίμασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Aurumnus είπε Δηλαδή πως ακριβώς το χρησιμοποιείς; Το 3.5 τι είναι; Συγγραφή κειμένων με βάση λέξεις κλειδιά, περιλήψεις και δημιουργία λίστας περιεχομένου κειμένων, συγγραφή μεηλ εννοείται, για μαθήματα δημιουργια τέστ με βάση το μάθημα, αυτόματη δημιουργία παρουσιάσεων (καλά αυτό το έχει βάλει και το Canva για όποιον ενδιαφέρεται), τέτοια πράγματα, που μαζί με φωνητική υπαγόρευση μου έχουν γλυτώσει πολύ χρόνο. Και συνεχίζουμε. 1 λεπτό πριν, I'm_busy είπε Τι εννοείς, το bing μέχρι και σήμερα έχει 5 απαντήσεις, πριν το δοκίμασα 6 ανά session και 100 ημερήσιο. Αυτό βδομάδα βδομάδα θα χαλαρώνει ώσπου να μην υπάρχει, τα λέω με τους προέδρους του bing στο Twitter (καλά μη νομίζεις, όλοι, είναι πολύ συνεργάσιμοι). Καλό το gpt αλλά το 4 του Bing όντως ποιοτικά είναι πιο μπροστά , το κρατάμε βέβαια το πρώτο, εννοείται, όλα τα εργαλεία τα κρατάμε. Απλά πολλές φορές βάζω ένα ίδιο task από περιέργεια να δω πως θα τα κάνουν και υπάρχει ποιοτική διαφορά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε Συγγραφή κειμένων με βάση λέξεις κλειδιά, περιλήψεις και δημιουργία λίστας περιεχομένου κειμένων, συγγραφή μεηλ εννοείται, για μαθήματα δημιουργια τέστ με βάση το μάθημα, αυτόματη δημιουργία παρουσιάσεων (καλά αυτό το έχει βάλει και το Canva για όποιον ενδιαφέρεται), τέτοια πράγματα, που μαζί με φωνητική υπαγόρευση μου έχουν γλυτώσει πολύ χρόνο. Και συνεχίζουμε. 6 ανά session και 100 ημερήσιο. Αυτό βδομάδα βδομάδα θα χαλαρώνει ώσπου να μην υπάρχει, τα λέω με τους προέδρους του bing στο Twitter (καλά μη νομίζεις, όλοι, είναι πολύ συνεργάσιμοι). Καλό το gpt αλλά το 4 του Bing όντως ποιοτικά είναι πιο μπροστά , το κρατάμε βέβαια το πρώτο, εννοείται, όλα τα εργαλεία τα κρατάμε. Απλά πολλές φορές βάζω ένα ίδιο task από περιέργεια να δω πως θα τα κάνουν και υπάρχει ποιοτική διαφορά... Νομίζω έχει να κάνει με τη χρήση, για μένα το chatgpt βολεύει πιο πολύ, στο bing στα μισά πράγματα ρωτάει τι εννοώ και βγάζει απαντήσεις βάση πηγών. Θα μου πεις καλύτερα αλλά αν θες να κάνεις πράξη ένα project πιο πρωτότυπο (τύπου πραγματική κατασκευή) το chatgpt θα βγάλει καλύτερα αποτελέσματα, θα σε βοηθήσει ως μέντορας. Επίσης ο αριθμός απαντήσεων βοηθάει όταν κάνεις ένα project και αραιά και που έχεις απορίες και δε χρειάζεται να ξανακάνεις αναφορά ότι λέγατε, απλά καταλαβαίνει τι εννοείς και απαντάει ανάλογα. Μπορεί να μην είναι όλες σωστές οι απαντήσεις ή και ακριβής αλλά για τη δουλειά που το θέλω λειτουργεί καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα