stratos789 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα και πάλι, σκέφτομαι να πάω σε σετ cpu,motherboard και πάλι σε amd πλατφόρμα για cpu λέω τον ryzen 5 5600 και σε μητρική λέω την MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard,θα είναι καλή επιλογή αυτής της μητρικής, επίσης αξίζει η διαφορά στα λεφτά με την απόδοση για τον ryzen 5 5600x? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ!
nickxatzh Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Καλησπερα και απο μενα...εχω(ειχα) μια x470 της msi που μετα απο περιπου 3 χρονια σχετικα ηπιας χρησης ειχε leak απο τα capasitors με αποτελεσμα η επιφανεια να υποστει διαβρωση.....απο μενα ποτε ξανα msi..εχω μπει και σε αλλα forum ξενα και βλεπω παντου προβληματα με την ποιοτητα της msi
petran79 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. για μητρική gigabite Haswell είχα παραγγείλει έναν ssd ενώ ταυτόχρονα έβγαλα τα dimm (corsair ddr3 xmp c5.21) για να επιβεβαιώσω το μοντέλο γιατί ήθελα και εκεί να αναβαθμίσω. Ηταν 3 των 4 GB και 1 των δύο, το οποίο τόσο καιρό δεν το αναγνωριζε γιατί ήταν έκδοση 2.3). Περιμένω ένα 8gb με την ελπίδα να το αναγνωρίσει. Δυστυχώς όταν επανατοποθετησα τις μνήμες πλην των 2 gb και πήγα να συνδέσω το ssd με τα καλώδια sata του τροφοδοτικού και της μητρικής, ο υπολογιστής άρχισε να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα μετά από 5 δευτερόλεπτα με μαύρη οθόνη. έλεγξα μήπως δεν είχα στερέωσει καλά τις μνήμες, αποσύνδεσα τον ssd αλλά πάλι τα ίδια. Περιμένω την άφιξη του νέου dimm για να το πάω στο μάστορα, δεν μπορώ να μαντέψω τι φταίει (μητρική, psu, μνήμη, gpu κλπ) και φοβάμαι με το άνοιξε κλείσε μην κάνω και άλλη ζημια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα