Προς το περιεχόμενο

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ AORUS RTX 3080 EXTREME

Laloutis76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΘΗΡΙΟ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ (67 - 73οC ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 75). ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΟΣΟ HIGH END ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ SNIPER ELITE 5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ (GPU WAS LOST GAME CANNOT CONTINUE) ΜΟΝΟ ΣΤΟ SNIPER ELITE 5. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Laloutis76 είπε

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΘΗΡΙΟ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ (67 - 73οC ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 75). ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΟΣΟ HIGH END ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ? ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ SNIPER ELITE 5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ (GPU WAS LOST GAME CANNOT CONTINUE) ΜΟΝΟ ΣΤΟ SNIPER ELITE 5. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

Είναι φυσιολογικές, για το παιχνίδι δε γνωρίζω. Να ξέρεις πως τα κεφαλαία σε φόρουμ σημαίνουν ότι φωνάζεις οπότε γράψε κανονικά.

• Like 1

Φίλε Φωτάρα δεν το γνώριζα. Πάντα γράφω με κεφαλαία.Ακόμα και 75 είναι φυσιολογικό? 

Γιατί μου το κάνει αυτό με το παιχνίδι αυτό? Η προηγούμενη κάρτα μία 3070ti δεν μου το έκανε.

Ναι καλά είναι σε 3080ΤΙ μπορεί να έφτανες και 80αρια διότι ανεβαίνουν τα watt όπως και απο 3070ΤΙ σε 3080 όλο και κάτι παραπάνω θα καταναλώνει. 

Από εκεί και πέρα παίζουν ρόλο και κουτί, ανεμιστήρες και θερμοκρασία δωματίου. 

Μπορείς να της κάνεις σίγουρα UV για να ρίξεις watt και να χάσεις ελάχιστα έως και καθόλου απόδοση και να ρίξεις θερμοκρασία.

8 ώρες πριν, Laloutis76 είπε

Αυτό μπορεί να γίνει χειροκίνητα? Εάν ναι από πού και πώς

MSI afterburner το πρόγραμμα αναλυτικά guides YouTube, forums κτλ

Στις 25/2/2023 στις 11:35 ΠΜ, Laloutis76 είπε

Φίλε Φωτάρα δεν το γνώριζα. Πάντα γράφω με κεφαλαία.Ακόμα και 75 είναι φυσιολογικό? 

Γιατί μου το κάνει αυτό με το παιχνίδι αυτό? Η προηγούμενη κάρτα μία 3070ti δεν μου το έκανε.

Φυσιολογικό είναι, τζάμπα αγχώνεσαι.

Στις 28/2/2023 στις 3:03 ΜΜ, Laloutis76 είπε

Παρατήρησα ότι όταν κάνω στα παιχνίδια vsync of αντί για on ανεβαίνει η θερμοκρασία. Είναι λογικό αυτό?

Ναι το V-sync κόβει την κάρτα ώστε να βγάζει όσα frames έχει ρυθμό ανανέωσης η οθόνη σου. 
Οπότε αν εκεί που μπορεί να βγάλει 150-200 κόβει στα 60 η 75, δουλεύει πολύ πιο χαλαρά άρα και χαμηλώτερες θερμοκρασίες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...