blueakamah Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ψάχνω για κάποιο καλό digital marketing course. Έχετε να προτείνετε κάποιο; Σας ευχαριστώ!
johncole Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, έχει περάσει λίγος καιρός αλλά ελπίζω να είναι ακόμα επίκαιρο. Έχω ψάξει διάφορα και το πιο ολοκληρωμένο είναι της Knowcrunch - το οποίο έκανα πέρσι. Έχει και με live παρακολούθηση και online course με βιντεοσκοπημένες ενότητες. Ενημερώνεται διαρκώς και καλύπτει πραγματικά τα πάντα. Γενικά είναι αναγνωρίσιμο στην αγορά και έχει υποστήριξη στους απόφοιτους - alumnis.
Souls33k Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, και το αντίστοιχο course της ελληνοαμερικάνικης ένωσης φαίνεται σχετικά δυνατό (και περίπου στις ίδιες τιμές με το Knowcrunch)...
johncole Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Η μόνη διαφορά που μπορώ να πω χωρίς να έχω παρακολουθήσει κάποιο άλλο, είναι πως και σε HAU, σε ALBA και Sleed marathon, οι instructors προέρχονται από συγκεκριμένα agancies που υποστηρίζουν το εκάστοτε course. Γι αυτό το λόγο δεν γνωρίζω κατά πόσο θα είναι biased έναντι στην αγορά και κατά πόσο είναι οι "καλύτεροι" στο είδος τους (σε πολλά εισαγωγικά καθώς το καλύτερος δεν προσδιορίζεται ξεκάθαρα). Για να μη παρεξηγηθώ, είναι όλα υψηλού επιπέδου και αξιόλογα, απλά παραθέτω τη σκέψη μου και πώς κατέληξα να επιλέξω το συγκεκριμένο.
Kingedward Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Στις 25/6/2023 στις 2:00 ΜΜ, johncole είπε Καλησπέρα, έχει περάσει λίγος καιρός αλλά ελπίζω να είναι ακόμα επίκαιρο. Έχω ψάξει διάφορα και το πιο ολοκληρωμένο είναι της Knowcrunch - το οποίο έκανα πέρσι. Έχει και με live παρακολούθηση και online course με βιντεοσκοπημένες ενότητες. Ενημερώνεται διαρκώς και καλύπτει πραγματικά τα πάντα. Γενικά είναι αναγνωρίσιμο στην αγορά και έχει υποστήριξη στους απόφοιτους - alumnis. Καλησπέρα, Το έκανες δια ζώσης ή εξ αποστάσεως; Και εγώ το σκέφτομαι.
johncole Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δια ζώσης Αθήνα έκανα. Η κύρια διαφορά είναι πως δια ζώσης γνωρίζεις άτομα του χώρου (καθηγητές και συμφοιτητές), όπου χτίζεις πολύ εύκολα σχέσεις και πιθανές συνεργασίες. Στο online, το κύριο πλεονέκτημα είναι πως υπάρχουν όλες οι θεματικές με μεγαλύτερη λεπτομέρεια (πιο πολλές ώρες, οπότε και αποκτάς περισσότερη πληροφορία). Σημαντική λεπτομέρεια, αν κάνεις το δια ζώσης, σου δίνουν 6 μήνες πρόσβαση και στο online. Συν μετά πολύ προνομιακή τιμή για επιπλέον ετήσια συνδρομή αν επιθυμείς. Γνώμη μου, αν υπάρχει η χρονική δυνατότητα, θα πρότεινα δια ζώσης, αξίζει Επίσης συμπληρώνω στο thread, συγκεκριμένα για short form video course, παρακολούθησα και προτείνω το "Impact Pro" από maverix.gr Αρκετά πλήρες και κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα underpriced 1
Kingedward Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2023 στις 2:28 ΜΜ, johncole είπε Δια ζώσης Αθήνα έκανα. Η κύρια διαφορά είναι πως δια ζώσης γνωρίζεις άτομα του χώρου (καθηγητές και συμφοιτητές), όπου χτίζεις πολύ εύκολα σχέσεις και πιθανές συνεργασίες. Στο online, το κύριο πλεονέκτημα είναι πως υπάρχουν όλες οι θεματικές με μεγαλύτερη λεπτομέρεια (πιο πολλές ώρες, οπότε και αποκτάς περισσότερη πληροφορία). Σημαντική λεπτομέρεια, αν κάνεις το δια ζώσης, σου δίνουν 6 μήνες πρόσβαση και στο online. Συν μετά πολύ προνομιακή τιμή για επιπλέον ετήσια συνδρομή αν επιθυμείς. Γνώμη μου, αν υπάρχει η χρονική δυνατότητα, θα πρότεινα δια ζώσης, αξίζει Επίσης συμπληρώνω στο thread, συγκεκριμένα για short form video course, παρακολούθησα και προτείνω το "Impact Pro" από maverix.gr Αρκετά πλήρες και κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα underpriced Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και για την προτροπή να παρακολουθήσω το "Impact Pro". Είμαι σε μια εταιρεία εντελώς άσχετη με το αντικείμενό μου εδώ και κάποια χρόνια ενώ έχω στην κατοχή μου πτυχίο marketing και μεπαπτυχιακό digital communication & social media .Δυστυχώς, έχω απειροελάχιστη εμπειρία και αν δεν είσαι συνεχώς up to date χάνεις την μπάλα! Συνεπώς, το ωράριο που έχω δεν μου επιτρέπει να πάω στο δια ζώσης , οπότε με βλέπω για την online εκδοχή . Από θέμα δικτύωσης κλπ φαντάζομαι με την αναγνώριση που έχει και εφόσον πάντα μάθεις όλα τα tools σωστά θα είναι εύκολο χωρίς μεγάλη προϋπηρεσία να βρεις δουλειά; Το θεωρείς καλή επένδυση; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Kingedward
johncole Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Στις 30/8/2023 στις 10:39 ΠΜ, Kingedward είπε ι Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και για την προτροπή να παρακολουθήσω το "Impact Pro". Είμαι σε μια εταιρεία εντελώς άσχετη με το αντικείμενό μου εδώ και κάποια χρόνια ενώ έχω στην κατοχή μου πτυχίο marketing και μεπαπτυχιακό digital communication & social media .Δυστυχώς, έχω απειροελάχιστη εμπειρία και αν δεν είσαι συνεχώς up to date χάνεις την μπάλα! Συνεπώς, το ωράριο που έχω δεν μου επιτρέπει να πάω στο δια ζώσης , οπότε με βλέπω για την online εκδοχή . Από θέμα δικτύωσης κλπ φαντάζομαι με την αναγνώριση που έχει και εφόσον πάντα μάθεις όλα τα tools σωστά θα είναι εύκολο χωρίς μεγάλη προϋπηρεσία να βρεις δουλειά; Το θεωρείς καλή επένδυση; Γενικά έχει απορροφητικότητα και βαρύτητα στην αγορά. Όπως επίσης και αποκλειστικές αγγελίες εργασίας που απευθύνονται αποκλειστικά (ή έστω πριν από όλους) σε απόφοιτους Knowcrunch. - Υπάρχει σχετική ομάδα alumnis στο facebook όπου αναρτώνται οι αγγελίες - Θα σου πω όμως σχετικά με τα άτομα στο δικό μου τμήμα: Υπήρχαν 2 κατηγορίες μαθητών. Αυτοί που τους πλήρωσε το course η εταιρεία τους και το ήθελαν απλά για εσωτερικές προαγωγές κλπ, και αυτοί που όντως το χρειάζονταν (είτε είχαν εμπειρία, είτε από το 0) για να δουλέψουν ενεργά και πιο σοβαρά στο digital marketing. Το 90% των ατόμων της δεύτερης περίπτωσης βρήκαν ή άλλαξαν δουλειά, σχετική με το digital, και η εμπειρία knowcrunch έπαιξε ρόλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα