Προς το περιεχόμενο

Η CORSAIR λανσάρει DDR5 memory kits με μέγεθος 48GB, 96GB και 192GB

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, dikasths είπε

Σε λίγο δε θα θες σκληρό δίσκο, με το που bootαρεις θα σου βάζει το λειτουργικό στη ram και θα παίζει από εκεί. Κατεβαζεις και μια ταινιουλα, τη βλέπεις, και μετά απλά κλείνεις το pc.

προσωπικα δεν το θεωρω εξυπνο να κανεις boot απο cd/dvd

hdd + ssd + usb disk θεωρουνται boot disk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έπρεπε να ήταν και στα 6000mhz.

Μου θυμίζει εποχές ενβεντεα ΓΤΧ 970 με 3.5gb ram αντί 4. Καθώς τα 512mb ήταν ακριβά για να μπουν και βάλανε χαλασμένο τσιπ.

Καταλαβαίνω ότι τα τσιπ είναι ακριβά αλλά αυτά τα νούμερα μου προκαλούν obluray (το να πω OCD είναι λίγο) 😁

1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

Έπρεπε να ήταν και στα 6000mhz.

Μου θυμίζει εποχές ενβεντεα ΓΤΧ 970 με 3.5gb ram αντί 4. Καθώς τα 512mb ήταν ακριβά για να μπουν και βάλανε χαλασμένο τσιπ.

Καταλαβαίνω ότι τα τσιπ είναι ακριβά αλλά αυτά τα νούμερα μου προκαλούν obluray (το να πω OCD είναι λίγο) 😁

Είχε 4 η 970 απλά ήταν segmented σε 3.5 + 0.5 και πολλοί έλεγαν ότι δημιουργεί θέματα αυτό, εγώ που την είχα και έκανα δοκιμές τότε δεν είδα πουθενά πρόβλημα και είχα δοκιμάσει να push-αρω το BF 4 ώστε να φτάσει να τρώει 3.9GB και ήταν κομπλέ. 

Τόσο πολύ μνήμη τόσο γρήγορη μεγάλη εξέλιξη για την τεχνολογία μας βρήκε. Πρέπει να την πάρουμε όλοι.

Σημείωση:

Και εγώ όταν κατεβαίνω από το πεζοδρόμιο για να περάσω απέναντι στο δρόμο ΞΕΧΝΑΩ  ότι κατεβαίνω πάντα με το δεξί πόδι και όχι με το αριστερό.

2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Αυτό με τα νεφρά σιχάθηκα να το διαβάζω. Άλλη κρυάδα δεν έχετε; 

Σπληνα, συκωτι παιζουν και αυτα σε φυσιολογικες τιμες. Αν τα ζωτικα οργανα , σου προκαλουν απεχθεια, τοτε μπορεις να διαλεξεις σε κατι αψυχο, οπως οικοπεδα, σπιτια,  ραβδους χρυσου κ,α,.

• Thanks 1
  • Confused 1

48gb σε ενα dim ειναι εντυπωσιακο οπως και να το κανεις . Ωραιο νεο . Τα ddr 5 θα μεινουν αρκετα χρονια ετσι κι αλλιως . Δε θα πανε χαμενες αυτες οι χωρητικοτητες 

15 ώρες πριν, Tlykog είπε

20 καρτέλες chrome και γέμισαν.

Τώρα το chrome έχει νέο feature που τις ανενεργές καρτέλες τις σταματά και έτσι εξοικονομεί μνήμη για παράδειγμα εγώ έχω γύρω στις 70 καρτέλες τώρα ανοιχτές και τρώει 5GB περίπου (συνολικά όλες οι δεργασίες μου με 3 app ανοιχτά και όλα τα βασικά windows και κάποια άλλα οπως steam teamveiwer google drive κτλ ) 10GB σύνολο σε windows 10 (είναι καινούργιο το λαπτοπ και δεν το γύρισα ακόμη σε linux ) 

Καιρος ηταν για να δουμε κατι παραπανω απο 128(απο εποχη ryzen 1x00 νομιζω-τουλαχιστων στα consumer pc)

Το θεμα ειναι εαν θα παιξουν απροβληματιστα με της μητρικες η θα πρεπει να βγουν bios update?

15 ώρες πριν, freegr είπε

Ανυπομονώ να δω ποια σταθερά συστήματα θα μπορουν να δέχονται τόση μνήμη και να την αξιοποιούν κιόλας…

σε βασεις δεδομενων σοβαρες ειναι πολυ λιγα. γενικα αναλογα με το  hardware προσαρμοζεται και το software οποτε παιζει ακομα και σε παιχνιδια στο μελλον να πουν οτι το φορτωνουν ολο στην ram και να μας φαινεται και λιγο στο μελλον. Εγω ειχα Pentium με 32mb RAM και ειχα πει οτι ειναι οκ με windows 98 και τα 128 mb για να παιζουν καλα τα xp οταν βγηκαν τα θεωρουσα υπερβολη. ο bill gates το ειχε πει για 64 Kbytes ram πιο παλια .

48 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Αδιάφορο για τον μέσο χρήστη ο οποίος δε θα χρειαστεί πάνω από 32gb για πολλά χρόνια ακόμα οπότε ένα σετακι 2x16 είναι μια χαρά.

Σίγουρα, αν ήταν προϊόν για το μέσο χρήστη θα είχε καταρχάς RGB...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...