ObeyWario! Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Οδηγός θα πας; Για οδηγούς κάπου εκεί είναι τα χρήματα 2 ώρες πριν, dj-aerox είπε Θεση σε RM τι ενοεις? εγω για οδηγος ψαχνω . Φίλε τα λεφτά/ ωράρια σεζόν για κάθε θέση και ανάλογα το μέρος είναι λίγο πολύ στάνταρ γιαυτό κατάλαβα οτι πας για οδηγός Αν αξίζει θα το κρίνεις εσύ που παίρνεις 610Ε τώρα και ξέρεις πόσο εύκολα τα βγάζεις και τις ανάγκες που έχεις, όχι ο καθένας που μπορεί να βγάζει 610Ε ή και 1600Ε σε μία μέρα
mples Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, dj-aerox είπε ειναι για 6 μηνες με διαμονη αλλα οχι διατροφη. 1600 το μηνα. δεν ξερω μου φενονται λιγα για 12 ωρο και 7/7 Δεν πας καλα μακρια
ModernAthenian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Τι παπαριές είναι αυτές. 12 ώρο 1600 σε ένα μέρος που για να ζήσεις θέλεις να είσαι μεγιστάνας στη λιγότερη. Αν θέλουν δουλάρες ας πάρουν κανα κορόιδο.
fragma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε Τι παπαριές είναι αυτές. 12 ώρο 1600 σε ένα μέρος που για να ζήσεις θέλεις να είσαι μεγιστάνας στη λιγότερη. Αν θέλουν δουλάρες ας πάρουν κανα κορόιδο. Ασε φίλε πίκρα.. ακόμα σε ψυχολόγο πηγαίνω για να ξεπεράσω το σοκ των 3 μαύρων χιλιάρικων που τσεπωνα το μήνα. παιδιά μακριά... μην πέσετε θύματα! 1 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, fragma είπε Ασε φίλε πίκρα.. ακόμα σε ψυχολόγο πηγαίνω για να ξεπεράσω το σοκ των 3 μαύρων χιλιάρικων που τσεπωνα το μήνα. παιδιά μακριά... μην πέσετε θύματα! Τα λέτε και δημόσια ρε παιδιά.....
andreaspA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, fragma είπε Μου αρέσει που φρικάρετε με τα 1600 για 12ωρο, που βασικά είναι πάνω απο 2500 με τα tips, αλλά σας φαίνεται φυσιολογικό που σε "σοβαρές" εταιρίες πτυχιούχοι δουλεύουν με 700 καθαρά για υποτιθέμενο 8ωρο που στην πραγματικότητα είναι 10ωρο και βάλε για να μη μιλήσω για τα απλήρωτα Σάββατα που τους τρέχουν εκτάκτως. Φίλε μην ακούς τον κάθε τεμπέλη εδωμεσα. Να πας να δουλέψεις αν είσαι νέος και αντέχεις. Και εγω στα 20 μου δούλευα σεζόν στον τουρισμό όταν ήθελα να μαζέψω λεφτά παρολο που είμαι μηχανικός με διδακτορικό. Δεν έλεγα αυτό είναι "γαλέρα", εγώ είμαι επιστημών, άσε θα πληρώσει ο μπαμπάς το αυτοκίνητο μου. 20 χρονων στην Μυκονο με 1600 τον μηνα + tips ? 20 χρονων δουλεια στην Μυκονο, πηγαινα και τσαμπα. Οχι με 1600 + tips. Κανεις δεν θελει να δουλεψει. 1600€ στην Μυκονο ειναι λιγα. 50 μεροκαματο στο χωραφι ειναι λιγα. Ολοι διευθυντες να γινουμε γιατι καποιοι νομιζουν οτι διευθυντης καθεσαι και ξυνεσαι. Υπαρχουν και τετοιοι, αλλα δεν ειναι στανταρ. Συνηθως ο διευθυντης δεν κοιμαται το βράδυ. Γνωριζω 50 ανθρωπους 30-40 , με μεταπτυχιακο που εργαζονται σε πολυεθνικες με μισθο κατω απο 1000€ τον μηνα και το απογευμα δουλευουν απο το σπιτι και μου απαντανε και σε email στις 10 το βραδυ. Γνωριζω ανθρωπο με διδακτορικο, που μετα απο 6-7 χρονια καθηγητης πανεπιστημιου στην Αγγλια, 12 χρονια στο ΣΟΕ, σημερα διορίστηκε μεσω ΑΣΕΠ στο δημοσιο και παιρνει 1200€ τον μηνα. Γνωριζω κόρη ξενοδόχου στην Ζακυνθο που δουλευει 18ωρες το 24ωρο σε ολα τα ποστα, και καθαριζει 25-30.000 την σεζον. Θα συμφωνησω ομως οτι η διατροφη στην Μυκονο ειναι μεγαλο προβλημα. Δεν γινεται να τρως πιτογυρο 6 μήνες. Γιατι μεχρι πιτόγυρο σε παίρνει να φας. 1
aligato1000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, insomniac01 είπε Κάτεργα και να τσεπώνεις 2,500 χιλιάρικα το μήνα για Σερβιτόρος Α για 6-7 μήνες λίγα δεν τα λες. Δεν λαμβάνει εκατομμύρια. Από το 3-4 που βγάζει αφαίρεσε φύρες, έξοδα, ΦΠΑ, συντηρήσεις ξενοδοχείου, κλπ. Και ΟΧΙ φίλε μου, ο ιδιοκτήτης δεν οφείλει να κερδίσει μόνο 5.000-10.000 το μήνα. Με την ίδια λογική μην δουλέψεις στην Τesla για 250.000 το χρόνο γιατί o Elon Musk είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Ο σερβιτόρος νόμιμα αμοίβεται με το 16% επί του Ζ ενημερωτικά... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις