ObeyWario! Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Nera1 είπε Δεν έχεις ιδέα Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου λέει μια παροιμία
Vigilante1319 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Εγω λεω να πας γιατι αλλιως καποιοι θα σε πουν τεμπελη νεανισκο .
HateMe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, dj-aerox είπε Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησο. σε μια δουλεια που ειναι 12 ωρες την μερα 7/7 ποσο πρεπει να ειναι ο μισθος τον μηνα? οσο και αν εψαξα δεν εβγαλα ακρη γιαυτο ρωταο. Άκου αυτό. Είναι λίγα δευτερόλεπτα. 1
Black Demis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Σε τέτοιες δουλειές δεν έχει πρπει κλπ, πριν ξεκινήσει η σεζόν κλείνεις μια συμφωνία δλδ θα δουλεύω 12 ώρες θα με πλυρωνει χ ψ πόσο και βάση συμφωνίας θα πας προφανος μισά μαύρα καθος δεν επιτρέπεται 12 ώρες 3 ώρες πριν, Vagosman είπε και βεβαια ο εργοδότης την βγάζει λάδι λαμβάνοντας εκκατομύρια ανα σεζόν και περιμένει εσυ να αποζημιωθείς απο το κράτος, δηλαδή απο εμάς. Αθάνατη Ελλάδα. Τα λ7 ειναι πενιχρά. Σταματήστε να τους στηρίζετε να ανεβάσουν τα μεροκάματα. Αλλα ποντάρουν στο νεαρό της ηλικίας και στο έλα μωρε μια σεζόν θα πάω. Με τουρισμό και εστίαση αποκλειστικά ζει η Ελλάδα αν είναι να κόψουμε και αυτό μετά να δούμε αν θα πουλάμε αέρα σε μπουκαλάκια, σαν τα χίλια δυο εργοστάσια και επενδύσεις που είχαμε η ήταν να γίνει και τα μπλόκαραν αγαπημένοι μας συνδικαλιστές και μάντεψε δεν έχουμε τπτ σαν χώρα πλέον.
dj-aerox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, insomniac01 είπε Για τον μισθό OP ανάλογο τι θέσει έχεις. Σαν Σερβιτόρος Β' δεν μπορεί να θέλεις πάνω από 900-1,000 το μήνα. Χαμάλης είσαι με 0δενική ευθύνη. Θα βαράς παραμάνα και το μαχαιροπίρουνο θα πάει σύννεφο. Τώρα αν είσαι RM ή Maitre ο μισθός σε 12ωρο πρέπει να βγαίνει γύρω στα 1500-1900, αν δε έχεις και εμπειρία σε 5αστερα, πιστοποιήσεις, πωλήσεις, κλπ., θα βγαίνεις γύρω στα 1600-2100 χωρίς τιπς. Γενικά στον τουρισμό είναι τι συμφωνία κάνεις με την επιχείρηση. Οι περισσότεροι μισθοί για 8ωρο κυμαίνονται στα 1100-1400. Το επόμενο σκαλί είναι 1500-1800 και μετά βγαίνεις σε 2000-3500 για F&B ανάλογα την μονάδα, εμπειρία, γνωστούς, κλπ. Αν έχεις απορίες για το επάγγελμα ενημέρωσε με, έχω θέση RM. Σωστή τοποθέτηση. Όλοι ξέρουν και απλά το αφήνουν. Γιατί; Γιατί δεν βγαίνει αλλιώς. Θεση σε RM τι ενοεις? εγω για οδηγος ψαχνω .
BlueBlade Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, dj-aerox είπε στην συγκεκριμενη δουλεια ετσι δουλευουν δυστηχως. μιλαω για δουλεια σεζον σε μυκονο. Θλίψη απλά... Αλλά το έχω πει άπειρες φορές. Πρώτα πρώτα φταίνε οι υποψήφια υπάλληλοι και όχι τέτοια καθάρματα εργοδότες. Αφού υπάρχουν θύματα της λογικής "Δυστυχώς έτσι δουλεύουν τι να κάνεις", καλά κάνουν και ψάχνουν σκλάβους. 4
insomniac01 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, dj-aerox είπε Θεση σε RM τι ενοεις? εγω για οδηγος ψαχνω . Restaurant Manager
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, dj-aerox είπε Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησο. σε μια δουλεια που ειναι 12 ωρες την μερα 7/7 ποσο πρεπει να ειναι ο μισθος τον μηνα? οσο και αν εψαξα δεν εβγαλα ακρη γιαυτο ρωταο. αυτοί δεν είχαν και την επιλογή να μην κωπηλατούν....
fragma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μου αρέσει που φρικάρετε με τα 1600 για 12ωρο, που βασικά είναι πάνω απο 2500 με τα tips, αλλά σας φαίνεται φυσιολογικό που σε "σοβαρές" εταιρίες πτυχιούχοι δουλεύουν με 700 καθαρά για υποτιθέμενο 8ωρο που στην πραγματικότητα είναι 10ωρο και βάλε για να μη μιλήσω για τα απλήρωτα Σάββατα που τους τρέχουν εκτάκτως. Φίλε μην ακούς τον κάθε τεμπέλη εδωμεσα. Να πας να δουλέψεις αν είσαι νέος και αντέχεις. Και εγω στα 20 μου δούλευα σεζόν στον τουρισμό όταν ήθελα να μαζέψω λεφτά παρολο που είμαι μηχανικός με διδακτορικό. Δεν έλεγα αυτό είναι "γαλέρα", εγώ είμαι επιστημών, άσε θα πληρώσει ο μπαμπάς το αυτοκίνητο μου. 5 1 3 2
james01gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, fragma είπε Μου αρέσει που φρικάρετε με τα 1600 για 12ωρο, που βασικά είναι πάνω απο 2500 με τα tips, αλλά σας φαίνεται φυσιολογικό που σε "σοβαρές" εταιρίες πτυχιούχοι δουλεύουν με 700 καθαρά για υποτιθέμενο 8ωρο που στην πραγματικότητα είναι 10ωρο και βάλε για να μη μιλήσω για τα απλήρωτα Σάββατα που τους τρέχουν εκτάκτως. Φίλε μην ακούς τον κάθε τεμπέλη εδωμεσα. Να πας να δουλέψεις αν είσαι νέος και αντέχεις. Και εγω στα 20 μου δούλευα σεζόν στον τουρισμό όταν ήθελα να μαζέψω λεφτά παρολο που είμαι μηχανικός με διδακτορικό. Δεν έλεγα αυτό είναι "γαλέρα", εγώ είμαι επιστημών, άσε θα πληρώσει ο μπαμπάς το αυτοκίνητο μου. είναι 2 διαφορετικά πράγματα αυτό που λες. εφόσον σπούδασες, δούλευες το πολύ 2 μήνες, αλλιώς δεν θα τελείωνες ποτέ. τα 700άρια είναι άλλο πράγμα, είναι εκμετάλλευση εννοείται, δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό. αλλά τα 1600 για 12ωρο 7/7 είναι λίγα πως να το κάνουμε... και μιλάμε πως πας να μείνεις σε χώρο που δεν μπορείς να μαγειρέψεις και πανάκριβο για να ζήσεις...
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, fragma είπε Μου αρέσει που φρικάρετε με τα 1600 για 12ωρο, που βασικά είναι πάνω απο 2500 με τα tips, αλλά σας φαίνεται φυσιολογικό που σε "σοβαρές" εταιρίες πτυχιούχοι δουλεύουν με 700 καθαρά για υποτιθέμενο 8ωρο που στην πραγματικότητα είναι 10ωρο και βάλε για να μη μιλήσω για τα απλήρωτα Σάββατα που τους τρέχουν εκτάκτως. Φίλε μην ακούς τον κάθε τεμπέλη εδωμεσα. Να πας να δουλέψεις αν είσαι νέος και αντέχεις. Και εγω στα 20 μου δούλευα σεζόν στον τουρισμό όταν ήθελα να μαζέψω λεφτά παρολο που είμαι μηχανικός με διδακτορικό. Δεν έλεγα αυτό είναι "γαλέρα", εγώ είμαι επιστημών, άσε θα πληρώσει ο μπαμπάς το αυτοκίνητο μου. Nαι μην ακούς κανέναν. Το κολλάρο μόνο να μην στο έχουν σφικτό. Πήγαινε να δουλέψεις γειώνοντας όλα τα δικαιώματά σου ως εργαζόμενος. Γιατί αν δεν το κάνεις θα σε πουν τεμπέλη. Στην Μπανανία όλα επιτρέπονται άλλωστε. 6 1
fragma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, james01gr είπε είναι 2 διαφορετικά πράγματα αυτό που λες. εφόσον σπούδασες, δούλευες το πολύ 2 μήνες, αλλιώς δεν θα τελείωνες ποτέ. τα 700άρια είναι άλλο πράγμα, είναι εκμετάλλευση εννοείται, δεν υπάρχει συζήτηση για αυτό. αλλά τα 1600 για 12ωρο 7/7 είναι λίγα πως να το κάνουμε... και μιλάμε πως πας να μείνεις σε χώρο που δεν μπορείς να μαγειρέψεις και πανάκριβο για να ζήσεις... 4μηνο φουλ δούλευα στη Μύκονο, και όντως άργησα λίγο να πάρω το πτυχίο αλλά σιγά το πράγμα. Δεν μπορώ να ακούω για γαλέρες και τέτοια απο νέα παιδιά. Ηταν ξεπάτωμα δεν θα πω ψέμματα, αλλά σε εκείνη την ηλικία δεν ήταν άσχημη εμπειρία. Και τον χαβαλέ του είχε, και τα τυχερά του από γυναίκες, και καλά λεφτά μάζευα και φίλους καλούς έκανα που τους έχω ακόμα. Μακάρι να μπορούσα ακόμα να το κάνω αλλά αν το πω στη γυναίκα θα με καρυδωσει. Μην είστε φοβικοί με την δουλειά ρε σεις. Πολυ μαμόθρεφτα έχουν γίνει τα νέα παιδιά. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από fragma 5
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 ΠΟΛΥ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. πάμε παρακάτω τώρα. 1
geomrk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, fragma είπε 4μηνο φουλ δούλευα στη Μύκονο, και όντως άργησα λίγο να πάρω το πτυχίο αλλά σιγά το πράγμα. Δεν μπορώ να ακούω για γαλέρες και τέτοια απο νέα παιδιά. Ηταν ξεπάτωμα δεν θα πω ψέμματα, αλλά σε εκείνη την ηλικία δεν ήταν άσχημη εμπειρία. Και τον χαβαλέ του είχε, και τα τυχερά του από γυναίκες, και καλά λεφτά μάζευα και φίλους καλούς έκανα που τους έχω ακόμα. Μακάρι να μπορούσα ακόμα να το κάνω αλλά αν το πω στη γυναίκα θα με καρυδωσει. Μην είστε φοβικοί με την δουλειά ρε σεις. Πολυ μαμόθρεφτα έχουν γίνει τα νέα παιδιά. αν ημουν ειλικρινης στο 100% θα ετρωγα 10 μπαν απο δω μεσα,μην σχολιαζεις σε παρακαλω πολυ, απλα μην εχεις γνωμη 1
greengr21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) edit Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από greengr21
Προτεινόμενες αναρτήσεις