Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησο. σε μια δουλεια που ειναι 12 ωρες την μερα  7/7   ποσο πρεπει να ειναι ο μισθος τον μηνα?

οσο και αν εψαξα δεν εβγαλα ακρη γιαυτο ρωταο.

• Confused 2
  • Sad 5
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dj-aerox είπε

Καλησπερα σε ολους. Θελω να ρωτησο. σε μια δουλεια που ειναι 12 ωρες την μερα  7/7   ποσο πρεπει να ειναι ο μισθος τον μηνα?

οσο και αν εψαξα δεν εβγαλα ακρη γιαυτο ρωταο.

Δεν θα έπρεπε να ειναι 12 ωρες  7 μερες την εβδομάδα.Είναι παράνομο απο όπου και να το πιάσεις.

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Δεν θα έπρεπε να ειναι 12 ωρες  7 μερες την εβδομάδα.Είναι παράνομο απο όπου και να το πιάσεις.

στην συγκεκριμενη δουλεια ετσι δουλευουν δυστηχως. μιλαω για δουλεια σεζον σε μυκονο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dj-aerox είπε

στην συγκεκριμενη δουλεια ετσι δουλευουν δυστηχως. μιλαω για δουλεια σεζον σε μυκονο.

Είναι παράνομο. 

• Like 7
Δημοσ.

Νόμιμα δεν μπορεί να σε απασχολήσει με αυτό το ωράριο,υπάρχει και όριο στις ώρες υπεργασίας+παράνομες υπερωρίες συνολικά στο έτος. Από εκεί και πέρα στο μισθό που θα σου δίνει θα πρέπει να υπολογίσεις και που θα μένεις +διατροφή (κόστος) και θα κρίνεις αν θα δεχτείς να πας με όσα σου δίνουν.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fragsp είπε

Νόμιμα δεν μπορεί να σε απασχολήσει με αυτό το ωράριο,υπάρχει και όριο στις ώρες υπεργασίας+παράνομες υπερωρίες συνολικά στο έτος. Από εκεί και πέρα στο μισθό που θα σου δίνει θα πρέπει να υπολογίσεις και που θα μένεις +διατροφή (κόστος) και θα κρίνεις αν θα δεχτείς να πας με όσα σου δίνουν.

ειναι για 6 μηνες  με διαμονη αλλα οχι διατροφη. 1600 το μηνα. δεν ξερω μου φενονται λιγα για 12 ωρο και  7/7

Δημοσ.

1600 για να δουλεύεις σε αυτό το κάτεργο που περιγράφεις είναι ελάχιστα κατ'εμε. να στο πω αλλιώς, δεν αξίζει να πάψεις να ζεις για 6 μήνες για αυτά τα λεφτά κατά την προσωπική μου γνώμη 

• Like 17
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

1600 για να δουλεύεις σε αυτό το κάτεργο που περιγράφεις είναι ελάχιστα κατ'εμε. να στο πω αλλιώς, δεν αξίζει να πάψεις να ζεις για 6 μήνες για αυτά τα λεφτά κατά την προσωπική μου γνώμη 

Κοιτα αυτος ειναι ο μισθος που μενει στην ακρη.  υπαρχουν και τα tips που ειναι απο 1000 ευρω και πανω τον μηνα. συν 800 επιδομα αδειας + 1000 ευρω αποζημιωση απολυσης, + 1600 ευρω δωρο χριστου.   και αλλα 1300 παιρνεις ταμειο στο τελος.

Δημοσ.

Επειδη μαλλον θα εχεις αρκετα μαυρα, δεν γινεται να υπολιστει ποσα θα επρεπε να παιρνεις. Αρχικα, οπως προανεφεραν πολυ σωστα, 12ωρα 7/7 ειναι παρανομο. Αν θες να κανεις μια στο περιπου προσεγγιση του ποσα θα επρεπε να παιρνεις, βαλε το βασικο 8 ωρο οτι θα επρεπε να παιρνεις 700€(καθαρα). Τις υπολοιπες 4 ωρες βαλε +25% υπερωρια. Την κυριακη βαλε +75%. Και για οσες ωρες ειναι μαυρες σκεψου οτι χανεις δωρο χριστουγεννων και επιδοματος αδειας. Αυτα τωρα πολυ μπακαλιστικα. Η αποψη μου: αφου λες οτι τα 1600€ δεν σου φαινονται καλα δες κατι αλλο.

.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Επειδη μαλλον θα εχεις αρκετα μαυρα, δεν γινεται να υπολιστει ποσα θα επρεπε να παιρνεις. Αρχικα, οπως προανεφεραν πολυ σωστα, 12ωρα 7/7 ειναι παρανομο. Αν θες να κανεις μια στο περιπου προσεγγιση του ποσα θα επρεπε να παιρνεις, βαλε το βασικο 8 ωρο οτι θα επρεπε να παιρνεις 700€(καθαρα). Τις υπολοιπες 4 ωρες βαλε +25% υπερωρια. Την κυριακη βαλε +75%. Και για οσες ωρες ειναι μαυρες σκεψου οτι χανεις δωρο χριστουγεννων και επιδοματος αδειας. Αυτα τωρα πολυ μπακαλιστικα. Η αποψη μου: αφου λες οτι τα 1600€ δεν σου φαινονται καλα δες κατι αλλο.

.

700 8ωρο καθαρα  απο που?   εγω καθαρα παιρνω 610 τωρα σε αυτην την δουλεια που ειμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτος απο παρανομο κατω απο 2χιλιαρο μινιμουμ μιλαμε για σκλαβια.Βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι κατω απο 2.5κ το μηνα δεν θα το συζητηγα και παλι θα το θεωρω εκμεταλλευση.Και προφανως στεγαση φαγητο πληρωμενα απο εργοδοτη.Και για να προλαβω 12/7 σημαινει ουσιαστικα δεν εχεις ζωη για 6 μηνες.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 3
Δημοσ.

Άμα τα 1600€ για 12 ώρες 7 μέρες τη εβδομάδα τα ανάγουμε σε πενθήμερη εργασία και οχτάωρο τότε βγαίνει στα 760€

Και μένα πολύ λίγα μου φαίνονται για τόσο σκληρή δουλειά.

Προσωπικά θα μου φαινόταν οκ άμα έδιναν 2300-2500 ώστε να πεις ότι θα δουλέψεις σκληρά αλλά θα σου μείνουν μετά μπόλικα στην άκρη

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dj-aerox είπε

700 8ωρο καθαρα  απο που?   εγω καθαρα παιρνω 610 τωρα σε αυτην την δουλεια που ειμαι.

Θα δωσουν αυξηση τον απριλιο μαιο και τα λεω αρκετα χονδρικα. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Άμα τα 1600€ για 12 ώρες 7 μέρες τη εβδομάδα τα ανάγουμε σε πενθήμερη εργασία και οχτάωρο τότε βγαίνει στα 760€

Προσωπικά θα μου φαινόταν οκ άμα έδιναν 2300-2500 ώστε να πεις ότι θα δουλέψεις σκληρά αλλά θα σου μείνουν μετά μπόλικα στην άκρη

κοιτα στην ουσια ο μισθος μαζι με τα τιπσ καπου εκει παει 2500 - 3000. αλλα και παλι δεν ειναι τιποτα δεδομενο γιατι στην πορεια σου βγαινει η κουραση να το καταλαβαινουν και οι πελατες και να μην εχει και τιπ.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πολυ λιγα τα 1.6κ κατω απο 2.5κ με στεγαση και φαγητο δεν πας και παλι το σκεφτεσαι.Καλως η κακως(καλως) δεν εχουμε 2015 παρακαλανε πλεον εργοδοτες σε τουριστικα επαγγελματα και δεν βρισκουν,Μυκονος ενα παραπανω.

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...