Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησω σκευτομαι να παρω fritzbox σε μια 100αρα τις vodafone. δεν εχω κανενα προβλημα με την γραμμη , απλα θελω να αλλαξω το εργοστασιακο ρουτερ και να βαλω το fritzbox και να παιξω λιγο με το snr . το ερωτημα ειναι με fritzbox παιρνει voip settings τις vodafone ?

Δημοσ.

Να τους παίρνει αυτόματα, όχι. Μόνον σε Cosmote γίνεται αυτό. Επίσης δεν δίνει τον κωδικό η εταιρεία.

Ωστόσο αν τον μάθεις, μπορεί να ρυθμισθεί στο Fritz και να παίξει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rooy είπε

καλησπερα θελω να ρωτησω σκευτομαι να παρω fritzbox σε μια 100αρα τις vodafone. δεν εχω κανενα προβλημα με την γραμμη , απλα θελω να αλλαξω το εργοστασιακο ρουτερ και να βαλω το fritzbox και να παιξω λιγο με το snr . το ερωτημα ειναι με fritzbox παιρνει voip settings τις vodafone ?

Γίνεται να τα σεταρεις, αλλά θα πρέπει να τα εξάγεις από το υπάρχον ρούτερ σου. Μιλάω καθώς έτσι το έχω κάνει στο 7530.

Υπάρχει αντίστοιχο thread για το πώς γίνεται αν έχεις το Η300

https://www.insomnia.gr/forums/topic/750707-h300s-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-backup-voip-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Γίνεται να τα σεταρεις, αλλά θα πρέπει να τα εξάγεις από το υπάρχον ρούτερ σου. Μιλάω καθώς έτσι το έχω κάνει στο 7530.

Υπάρχει αντίστοιχο thread για το πώς γίνεται αν έχεις το Η300

https://www.insomnia.gr/forums/topic/750707-h300s-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-backup-voip-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/

δυστυχως ZTE H268

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Ειχα και το ΖΤΕ Η267Α, και απο αυτο γινοταν. Δες εδω μηπως ακομα παίζει.

ευχαριστω για το λινκ !!

εχουμε root passwords για το zte h268?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...