Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είδα αυτό

https://www.lidl-hellas.gr/p/autokinito-motosikleta/ultimate-speed-klidi-filtrou-ladiou-uawso-2-c1-elegktis-mpatarias-kai-dinamo-autokinitou-uawsb-2-c2/p167402

(αναφέρομαι μόνο στον ελεγκτη. το λινκ έχει 2 προϊόντα μαζί)

Αξίζει σε σχέση με ένα από πολύμετρο. το πολύμετρο μετράει μόνο την τάση, αυτότο μαραφέτι βλέπω δείχνει και επιπέδο μπαταρίας και δε ξέρω τι άλλο.

5€ δεν είναι τίποτα αλλά αν δε προσφέρει κάτι παραπάνω...

Δημοσ.

νομίζω δεν αξίζει. πολύμετρο για ακρίβεια και για άλλες πιθανές χρήσεις με λίγα € παραπάνω. αυτό έχει ενα έτοιμο preset calibration κ με βάση αυτό ανάβει η ένδειξη. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

νομίζω δεν αξίζει. πολύμετρο για ακρίβεια και για άλλες πιθανές χρήσεις με λίγα € παραπάνω. αυτό έχει ενα έτοιμο preset calibration κ με βάση αυτό ανάβει η ένδειξη. 

πολύμετρο έχω.

αυτό το μαραφέτι δεν είναι ότι το χρειάζομαι. απλά λεώ να το πάρω να υπάρχει. αλλά δε ξέρω αν υπάρχει λόγος

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bitbit είπε

πολύμετρο έχω.

αυτό το μαραφέτι δεν είναι ότι το χρειάζομαι. απλά λεώ να το πάρω να υπάρχει. αλλά δε ξέρω αν υπάρχει λόγος

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις αυτό αν έχεις πολύμετρο,και ξέρεις να το χρησιμοποιείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε καν με το πολυμετρο δεν μετρας μπαταρια. Ελα να σου δωσω μπαταρια 70αρα, που σου δινει 13.3volt στο πολυμετρο και δεν μπορει να δωσει ουτε μιση μιζιά.

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ουτε καν με το πολυμετρο δεν μετρας μπαταρια. Ελα να σου δωσω μπαταρια 70αρα, που σου δινει 13.3volt στο πολυμετρο και δεν μπορει να δωσει ουτε μιση μιζιά.

εντάξει έχεις μια εικόνα. έχω μια τέτοια μπαταρία που λες. τη φορτίζεις φουλ και δε μπορεί να εκκινήσει, τα βολτ είναι οκ αλλά αν την αφήσεις πέφτουν μέσα στη μέρα. Το θεμα δεν είναι αυτό όμως αλλά αν αυτό το πράγμα κάνει κάποια δουλειά ουσιαστική

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Bitbit είπε

εντάξει έχεις μια εικόνα. έχω μια τέτοια μπαταρία που λες. τη φορτίζεις φουλ και δε μπορεί να εκκινήσει, τα βολτ είναι οκ αλλά αν την αφήσεις πέφτουν μέσα στη μέρα. Το θεμα δεν είναι αυτό όμως αλλά αν αυτό το πράγμα κάνει κάποια δουλειά ουσιαστική

βολτομετρο με λαμπακια ειναι.

Ολες οι μπαταριες δινουν ταση αν δεν εχουν κοψει στοιχειο να εχει κοπει το κυκλωμα. Δεν ειναι ουτε καν ενδειξη η ταση σε μια μπαταρια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Μήπως είναι αργής εκφόρτωσης; Για ραβδιστικα, τρακτέρ, φωτοβολταϊκά;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Μήπως είναι αργής εκφόρτωσης; Για ραβδιστικα, τρακτέρ, φωτοβολταϊκά;

Αυτοκινητου μπαταρια ειναι 70αρα varta. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...