BlackCatLef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Cre3p είπε Η εικόνα δείχνει το ακριβές του όνομα, you like it or not φίλε @BlackCatLef δεν το ονόμασε εκείνος που έφτιαξε την εικόνα. το λέει και το λινκ της wiki. Αν θες να αρνείσαι κάτι σαν μωρό, θα βρεις και άλλα που θα σε ενοχλήσουν, αυτό δεν αλλάζει όμως την αλήθεια! Δεν σκόπευα να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά τι να πω, ότι αυτό που με έκανε να γελάσω δηλαδή στην φωτογραφία είναι το αρκτικόλεξο. Μέχρι εκεί φτάνει η κατανόηση σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cre3p Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, BlackCatLef είπε Δεν σκόπευα να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά τι να πω, ότι αυτό που με έκανε να γελάσω δηλαδή στην φωτογραφία είναι το αρκτικόλεξο. Μέχρι εκεί φτάνει η κατανόηση σου. LUCI LUCI (originally LUCIFER: Large Binocular Telescope Near-infrared Spectroscopic Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research) is the near-infrared instrument for the LBT.[20] [21] [22] The name of the instrument was changed to LUCI in 2012. LUCI operates in the 0.9–2.5 µm spectral range using a 2048 x 2048 element Hawaii-2RG detector array from Teledyne and provides imaging and spectroscopic capabilities in seeing- and diffraction-limited modes. In its focal plane area, long-slit and multi-slit masks can be installed for single-object and multi-object spectroscopy. A fixed collimator produces an image of the entrance aperture in which either a mirror (for imaging) or a grating can be positioned. Three camera optics with numerical apertures of 1.8, 3.75 and 30 provide image scales of 0.25, 0.12, and 0.015 arcsec/detector element for wide field, seeing-limited and diffraction-limited observations. LUCI is operated at cryogenic temperatures, and is therefore enclosed in a cryostat of 1.6 m diameter and 1.6 m height, and cooled down to about −200 °C by two closed-cycle coolers.[20] Εσύ το παρέθεσες αυτό, όχι εγώ 😂 Ά, όχι, ο φίλος σου ο @Doubt που τό'χει μόνο στο όνομα! https://en.wikipedia.org/wiki/Large_Binocular_Telescope Βάλ'τε τα με την wikipedia, όχι μαζί μου! Και ενώ δεν ξέρετε να διαβάζετε τα άρθρα μέχρι κάτω-κάτω, μια χαρά ξέρετε να προσβάλλετε συνάνθρωπο 39 λεπτά πριν, BlackCatLef είπε Μέχρι εκεί φτάνει η κατανόηση σου. Και εμείς καλούμαστε μετά να σας παίρνουμε στα σοβαρά και στην λογική και στην ηθική! Sorry αλλά δεν μοιάζουμε! 👶 🍭 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Cre3p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackCatLef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Την ρητορεία σου να την πουλάς εκεί που την αγοράζουνε, όχι σε μένα, εσύ μου απηύθηνες πρώτος τον λόγο και εσύ προσπάθησες πρώτος να με προσβάλλεις και τώρα προσπάθησες 1 ώρα πριν, Cre3p είπε Sorry αλλά δεν μοιάζουμε! να το ξανακάνεις, και ούτε αυτό δεν μπορείς να καταφέρεις, γιατί όπως είπα και πριν μέχρι εκεί φτάνει η κατανόηση σου. Να προσπαθείς να προσβάλεις και να σου βγαίνουν κοπλιμέντα. Τώρα όλα τα άλλα που είπες είναι παντελώς άσχετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, Cre3p είπε LUCI LUCI (originally LUCIFER: Large Binocular Telescope Near-infrared Spectroscopic Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research) is the near-infrared instrument for the LBT.[20] [21] [22] The name of the instrument was changed to LUCI in 2012. LUCI operates in the 0.9–2.5 µm spectral range using a 2048 x 2048 element Hawaii-2RG detector array from Teledyne and provides imaging and spectroscopic capabilities in seeing- and diffraction-limited modes. In its focal plane area, long-slit and multi-slit masks can be installed for single-object and multi-object spectroscopy. A fixed collimator produces an image of the entrance aperture in which either a mirror (for imaging) or a grating can be positioned. Three camera optics with numerical apertures of 1.8, 3.75 and 30 provide image scales of 0.25, 0.12, and 0.015 arcsec/detector element for wide field, seeing-limited and diffraction-limited observations. LUCI is operated at cryogenic temperatures, and is therefore enclosed in a cryostat of 1.6 m diameter and 1.6 m height, and cooled down to about −200 °C by two closed-cycle coolers.[20] Εσύ το παρέθεσες αυτό, όχι εγώ 😂 Ά, όχι, ο φίλος σου ο @Doubt που τό'χει μόνο στο όνομα! https://en.wikipedia.org/wiki/Large_Binocular_Telescope Βάλ'τε τα με την wikipedia, όχι μαζί μου! Και ενώ δεν ξέρετε να διαβάζετε τα άρθρα μέχρι κάτω-κάτω, μια χαρά ξέρετε να προσβάλλετε συνάνθρωπο Από αυτά που έγραψες εδώ, ισχύει έστω κι ένα; 17 ώρες πριν, Cre3p είπε Ξέρεις ποιος έχει τα μεγαλύτερα (και περισσότερα) τηλεσκόπια στη γη; Αν απάντησες η ΝΑΣΑ τότε έχασες στην μάχη του τι εστί θρησκεία και τι επιστήμη και δεν σε κατηγορώ γιατί η γραμμή δεν είναι τόσο ξεκάθαρη (clear cut) όσο φαίνεται πως είναι από όσους δεν το ψάχνουν όσο τα πτυχία μου και εγώ! Είναι μία μάχη που δεν θες να χάσεις όμως και το μονο που κάνω εγώ είναι λίγο assist. Το βατικανό είναι η σωστή απάντηση και εγείρει νέα ερώτηση: Why?! (ωραίο όνομα δεν έδωσαν στο τελευταίο τους απόκτημα;) 15 ώρες πριν, Cre3p είπε Αν αυτό σημαίνει οτι δεν το λένε όπως το είπα, να το αποτέλεσμα ενός γρήγορου search από απόσπασμα ντοκυμανταίρ. Αυτό το πράγμα το λες ντοκυμανταίρ εσύ; (από αυτά που λένε στα πρώτα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί το UFO, δεν ισχύει τίποτα) Και το αναπαράγεις στα σχόλια του άρθρου για το james webb? Και πρέπει να πάρουμε αυτά που γράφεις στα σοβαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cre3p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Doubt είπε Αυτό το πράγμα το λες ντοκυμανταίρ εσύ; (από αυτά που λένε στα πρώτα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί το UFO, δεν ισχύει τίποτα) 😅 Μπα, απολογήθηκα πριν καν το επισυνάψω αλλά η απολογία φυσικά θεωρεί οτι κάποιος ξέρει να διαβάζει για να την διαβάσει οπότε να με συγχωρείς που το υπέθεσα. 🤦♂️ Ήταν ένα γρήγορο search που δεν είδα καν τι έλεγε σαν video εκτός του αποσπάσματος από ντοκυμανταίρ που είχε μέσα του στο οποίο ακούγεται το όργανο με το όνομά του επισήμως επειδή αμφέβαλλες. Άλλο το απόσπασμα και άλλο η άποψη του video editor που μας το συμπεριέλαβε. "Εμφανίστηκε UFO" είπες?? Ε να πάω να το δω τότε γιατί ακόμα τα ψάχνω! Οι ώριμοι άνθρωποι κατάλαβαν ήδη πως το τι λέω εγώ και ποια είναι η γνώμη η δική μου δεν έχει καμμία σημασία, το link που μας έδωσες εσύ της wikipedia τα είπε όλα και αν θες βρες κάτι πιο επίσημο από την wiki να το αναιρεί! 👍 Από εκεί το πήρα το παρακάτω και σε ευχαριστώ για την βοήθεια! 🙇♂️ "LUCI LUCI (originally LUCIFER: Large Binocular Telescope Near-infrared Spectroscopic Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research) is the near-infrared instrument for the LBT." https://en.wikipedia.org/wiki/Large_Binocular_Telescope 😘 Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από Cre3p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Cre3p είπε το link που μας έδωσες εσύ της wikipedia τα είπε όλα και αν θες βρες κάτι πιο επίσημο από την wiki να το αναιρεί! 👍 Μήπως να βρεις εσύ καμία πηγή πως είναι "το τελευταίο απόκτημα του Βατικανού" ή πως "τα περισσότερα τηλεσκόπια στη γη ανήκουν στο Βατικανό" όπως έγραψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cre3p Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μήπως να βρεις εσύ καμία πηγή πως είναι "το τελευταίο απόκτημα του Βατικανού" ή πως "τα περισσότερα τηλεσκόπια στη γη ανήκουν στο Βατικανό" όπως έγραψες; Μπα, αυτό το βρίσκει με απλό search όποιος ενδιαφερθεί να ψάξει. Αντ'αυτού, και επειδή εγώ αυτό που μου λες το έκανα το 2016 αλλά έχουμε 2023, ξεκινάω τα block και είσαι ο πρώτος γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι έχουμε και δουλειές! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από Cre3p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Περαστικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα