greekbusters Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Έχω μια samsung au 7172 και μια μέρα όπως παρατηρούσα κάτι στην τηλεόραση είδα μια στάμπα κάτω αριστερά. Οπότε και έβαλα λευκό φόντο να την δω καλύτερα και είδα το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ( εν τω μεταξύ ότι φαίνεται μαυρίλα στην φώτο ειναι του πάνελ, δεν είναι βρώμα και φαίνεται λίγο σε σχέση με την πραγματικότητα γιατί είναι τραβηγμένη με μουφα κινητό) και εντόπισα και ένα καμμένοι πιξελ. Είδα επίσης πως σε όλη την οθόνη έχει μαύρες στάμπες ανά σημεία συν αρκετά μεγάλο bleed που αυτό φαίνεται σε μαύρο φόντο. Η τηλεόραση είναι μόλις 6 μηνών και δουλεύει σπάνια δλδ 3 μέρες την εβδομάδα για κανένα 3ωρο. Η ερώτηση μου είναι όταν έρθει και την πάρει η σαμσουνγκ που θα καλέσω από εβδομάδα, δικαιούμαι αντικατάσταση; ή απλά την παίρνουν και την επισκευαζουν μόνο; γιατί στις τηλεοράσεις είμαι λίγο άσχετος και δεν περίμενα να μου βγάλει τέτοιο πρόβλημα το πανελ
gianniz_k Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, greekbusters είπε Έχω μια samsung au 7172 και μια μέρα όπως παρατηρούσα κάτι στην τηλεόραση είδα μια στάμπα κάτω αριστερά. Οπότε και έβαλα λευκό φόντο να την δω καλύτερα και είδα το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ( εν τω μεταξύ ότι φαίνεται μαυρίλα στην φώτο ειναι του πάνελ, δεν είναι βρώμα και φαίνεται λίγο σε σχέση με την πραγματικότητα γιατί είναι τραβηγμένη με μουφα κινητό) και εντόπισα και ένα καμμένοι πιξελ. Είδα επίσης πως σε όλη την οθόνη έχει μαύρες στάμπες ανά σημεία συν αρκετά μεγάλο bleed που αυτό φαίνεται σε μαύρο φόντο. Η τηλεόραση είναι μόλις 6 μηνών και δουλεύει σπάνια δλδ 3 μέρες την εβδομάδα για κανένα 3ωρο. Η ερώτηση μου είναι όταν έρθει και την πάρει η σαμσουνγκ που θα καλέσω από εβδομάδα, δικαιούμαι αντικατάσταση; ή απλά την παίρνουν και την επισκευαζουν μόνο; γιατί στις τηλεοράσεις είμαι λίγο άσχετος και δεν περίμενα να μου βγάλει τέτοιο πρόβλημα το πανελ Πρώτη επιλογή είναι η επισκευή. Αν για κάποιο λόγο δεν γίνει η επισκευή (έλλειψη ανταλλακτικού, ασύμφορο κόστος) πάνε σε αντικατάσταση. Ωστόσο όταν καλέσεις την samsung ρίξε λίγο γκρίνια μήπως βοηθήσει 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δεν επισκευαζεται αλλαγη οθονης ισως να σου κανουν και αντικατασταση ολοκληρης της τηλεορασης. 1
greekbusters Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Για την ιστορία, η Samsung και πολύ εξυπηρετική και πολύ γρήγορη. Ηρθαν, την πηραν και σε 2 μέρες την επέστρεψαν με αλλαγμένη οθόνη και όλα καλά Edit. Γράψτε άκυρο. Η οθόνη μου ήρθε ξεκολημενη όταν πήγα να την τοποθετήσω. Πήγα να βγάλω τα προσταυτευτικά κ μου έμεινε η οθόνη στο χέρι από την μία πλευρά. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; να ζητήσω μόνο αντικατάσταση; το δικαιούμαι; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από greekbusters 1
gianniz_k Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στις 7/3/2023 στις 4:09 ΜΜ, greekbusters είπε Για την ιστορία, η Samsung και πολύ εξυπηρετική και πολύ γρήγορη. Ηρθαν, την πηραν και σε 2 μέρες την επέστρεψαν με αλλαγμένη οθόνη και όλα καλά Edit. Γράψτε άκυρο. Η οθόνη μου ήρθε ξεκολημενη όταν πήγα να την τοποθετήσω. Πήγα να βγάλω τα προσταυτευτικά κ μου έμεινε η οθόνη στο χέρι από την μία πλευρά. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; να ζητήσω μόνο αντικατάσταση; το δικαιούμαι; Τσάκωνας και κλασική περίπτωση βλάβης. Είναι για να ρίχνεις κέρματα μέσα να την κάνεις κουμπαρά. Καλείς το service που ανέλαβε και λογικά θα στην φτιάξουν γρήγορα γιατί κάνανε πατάτα, ή παίρνεις samsung και πάμε στην γκρίνια που λέγαμε παραπάνω μήπως και σε πιστώσουν να πάρεις άλλη 1
greekbusters Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά SOS ερώτηση. Επειδή η τηλεόραση πάει δεύτερη φορά στο σέρβις και εγώ δεν εμπιστεύομαι να γίνει πάλι επισκευή ήθελα να κάνω αντικατάσταση. Όμως η Samsung μου λέει πως επειδή είναι ευρωπαϊκό μοντέλο και όχι ελληνικό δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση πάρα μόνο επισκευή και αν θέλω αντικατάσταση μπορεί μόνο το κατάστημα και όχι αυτοί. Ισχύει κάτι τέτοιο; έχω κανένα στοιχείο ή νόμο που να λέει πως μπορώ να αιτηθω αντικατάσταση εφόσον έγινε πατάτα στο σέρβις την πρώτη φορά; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από greekbusters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα