Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Μην υπερβάλλουμε.
Δηλαδή ο γιατρός πρέπει να είναι ορειβάτης για να ξέρει ποιά υφάσματα και υλικά είναι κατάλληλα για κάθε περίπτωση?

ΟΚ

Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ και κυρίως το ινσόμνια να πάρουμε σωστές συμβουλές και οδηγίες για όλα τα θέματα!

Ποιός χρειάζεται γιατρούς και επιστήμονες?

Παντως εγω σαν ιατρος, δεν εχω καμια γνωση για τα υφασματα για να δωσω και εμπεριστατωμενες συμβουλες. Απο την εποχη που επαιζα μπασκετ ξερω για τα dry fit, τωρα για τα επιπλεον και γω μαλλον θα συμβουλευα να αποφυγει τα κακης ποιοτητας συνθετικα και να παει σε καποιο εξειδικευμενο καταστημα. 

• Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο στρατό (πρίν πολλά χρόνια) χρησιμοποιούσα ταλκ. Το έριχνα μέσα στο άρβιλο και με είχε σώσει. Δε ξέρω αν θα βοηθήσει τον ts αλλά κακό δε θα κάνει μια δοκιμή!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Grinder είπε

Στο στρατό (πρίν πολλά χρόνια) χρησιμοποιούσα ταλκ. Το έριχνα μέσα στο άρβιλο και με είχε σώσει. Δε ξέρω αν θα βοηθήσει τον ts αλλά κακό δε θα κάνει μια δοκιμή!

Για τις μυρωδιές και τις οσμες είναι εξαιρετικό.

Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 7:20 ΜΜ, Allan-Wake είπε

Όλα τα ρούχα στις ελληνικές λαϊκές είναι από Τουρκία, και σε πληροφορω ότι είναι βαμβάκι και μάλιστα πολύ καλό 

Το βαμβάκι που δουλεύουν οι Τούρκοι είναι ελληνικό.

Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 3:54 ΜΜ, Titos301 είπε

tzelatis socks, δεν την εχω δοκιμασει μου τις εχει πεταξει σε διαφημιση, ειναι ελληνικες και λεει οτι ειναι πολυ καλης ποιοτητας, τσιμημενες σε σχεση με το μεσο ορο αλλα αν τις εχεις αναγκη για το προβλημα σου βλεπεις ....

Την ξέρω αυτή τη βιοτεχνία, έχω ψωνίσει, είναι top ποιότητα.  

Δες π.χ αυτες Tzelatis 3490 - Ολόμαλλες κοντές κάλτσες - Tzelatis.com | Luxury socks made in Greece

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας

Ωστοσο φορεσα ενα ζευγαρι καλτσες bamboo αμα τις λεω καλα και ηταν πολυ καλυτερα

Η αληθεια ειναι γιατι διαβασα τα παραπανω που εχουν αναφερθει σιγουρα  πολλοι γιατροι δυστηχως δεν γνωριζουν και λενε λαθος πραγματα στον κοσμο 

Προφανως και καποια πραγματα(γενικα) μπορει να τα μαθεις σε μια συζητηση (forum) που δεν γνωριζεις βεβαια μπορουν να σου πουν και λαθος πραγματα θελει προσοχη σιγουρα (προσωπικη μου αποψη)

Η αληθεια ειναι για τις καλτσες που μου ειπατε  η δωσατε Link ειναι απο ιντερνετ θα ηθελα να παω σε καποιο καταστημα να δω απο κοντα γ αυτο εαν γνωριζετε καποιο καταστημα αθηνα πειτε μου να πουλαει καλτσες 

• Like 1
Δημοσ.

@TS Αλήθεια πόσα είσαι πρόθυμος να ξοδέψεις για κάλτσες. Υπάρχουν διάφορες ανάλογα με το πορτοφόλι σου. Υπάρχουν ακόμη και carbon στο 25άρι που κάνουν τρομερή δουλειά. Πόσα δίνεις;

Δημοσ.
13 hours ago, Grinder said:

το talk πραγματι βοηθαει στο να  απορροφησει τον ιδρωτα.και μια δευτερη χρηση του αμα το ριξεις πανω σε λαστιχο το βοηθαει να γλυστρισει για να το περασεις καπου . και στο χερι αμα το ριξεις θα δεις οτι το χερι σου θα περασει απο καπου πιο ευκολα :P

14 hours ago, xgol said:

Παντως εγω σαν ιατρος, δεν εχω καμια γνωση για τα υφασματα για να δωσω και εμπεριστατωμενες συμβουλες. Απο την εποχη που επαιζα μπασκετ ξερω για τα dry fit, τωρα για τα επιπλεον και γω μαλλον θα συμβουλευα να αποφυγει τα κακης ποιοτητας συνθετικα και να παει σε καποιο εξειδικευμενο καταστημα. 

οπως και στο βαμβακι ετσι και στα συνθετικα υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες.καποτε εψαχνα να βρω καλτσες για τα παπουτσια τα 5 fingers(θες καλτσες με 5 δαχτυλα). πηρα ενα ζευγαρι της vibram ωραιο αλλα 10 ευρω plus. και λεω ας ριξω παραγγελια ebay. δεν ξερω αν αυτο ηταν βαμβακι ή αν ηταν συνθετικό ή αν ηταν υλικο απο το διαστημα ή απο βιομηχανικα αποβλητα αλλα μετα απο 2-3 ωρες χρηστης η καλτσα ηταν κατευθειαν για πλυσιμο.ποιοτητα κυριολεκτικα μηδεν. απο κινα ηρθε:P

13 hours ago, Basilhs23___ said:

Για τις μυρωδιές και τις οσμες είναι εξαιρετικό.

απορροφα και τον ιδρωτα ως ενα σημειο.

46 minutes ago, Nikolaslev said:

Ωστοσο φορεσα ενα ζευγαρι καλτσες bamboo αμα τις λεω καλα και ηταν πολυ καλυτερα

Η αληθεια ειναι γιατι διαβασα τα παραπανω που εχουν αναφερθει σιγουρα  πολλοι γιατροι δυστηχως δεν γνωριζουν και λενε λαθος πραγματα στον κοσμο 

Προφανως και καποια πραγματα(γενικα) μπορει να τα μαθεις σε μια συζητηση (forum) που δεν γνωριζεις βεβαια μπορουν να σου πουν και λαθος πραγματα θελει προσοχη σιγουρα (προσωπικη μου αποψη)

Η αληθεια ειναι για τις καλτσες που μου ειπατε  η δωσατε Link ειναι απο ιντερνετ θα ηθελα να παω σε καποιο καταστημα να δω απο κοντα γ αυτο εαν γνωριζετε καποιο καταστημα αθηνα πειτε μου να πουλαει καλτσες 

για της horizon μπορεις να πας σε καταστημα Polo αν εισαι αθηνα. το καλο ειναι οτι μπορεις να κανεις οσες δοκιμες θες αφοβα μεχρι να βρεις κατι να σου καθεται.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Nikolaslev είπε

Αγοράζω μόνο κάλτσες που έχουν καρτελάκι επάνω που λέει 100% βαμβακερές ή μάλλινες. 

Καθαρές κάλτσες, άλλο ζευγάρι παπούτσια και πλύσιμο τα πόδια κάθε μέρα, καλό σκούπισμα ειδικά ανάμεσα στα δάχτυλα.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με μύκητες -οπότε χρειάζεται θεραπεία- δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για κάλτσες.

Αν όμως υπάρχει έντονη εφίδρωση για οποιοδήποτε λόγο τότε πας σε πιο εξειδικευμένα προϊόντα.

Δεν τα χρειάστηκα ποτέ μέχρι σήμερα. Δουλειά γραφείου και ελάχιστο περπάτημα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Υπάρχουν σε μαγαζιά ;

Με ένα ψάξιμο που έκανα ναι, αλλά θέλει καλό ψάξιμο για να δεις που τις πουλάνε αν θες να πας να τις δεις από κοντά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν υπάρχει προβλημα με μυκητες δεν αντιμετωπίζονται μόνο με καλές καλτσες.

Ναι καλής ποιότητας κάλτσες που τις αλλαζουμε συχνα αλλα ταυτόχρονα και σχετική θεραπεία για τους μυκητες.

Και οι ελληνικές κάλτσες πουρναρα ειναι μια από τις παλαιότερες καλής ποιότητας κάλτσες.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Οσο αφορά τις οσμές στα παππουτσια, κάνει τρομερή και απίστευτη δουλειά το Βορικό Οξύ. Το παιρνεις σε σκόνη απο φαρμακείο, βάζεις μια πολύ μικρή ποσότητα το βράδυ στα παππουτσια και την επόμενη ημέρα δεν υπάρχει καμία οσμή ή μύκητας. Είναι κόλπο που έμαθα στον στρατό. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, γιατι αν βάλεις παραπάνω μπορεί να σου κάνει δερματίτιδα στο πόδι.

Γενικός κανόνας μου είναι, κάθε φορά που φοράω παππουτσια, πάντα αλλάζω με κάλτσες καθαρές με πόδι καθαρό και πλυμμένο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Οσο αφορά τις οσμές στα παππουτσια, κάνει τρομερή και απίστευτη δουλειά το Βορικό Οξύ. Το παιρνεις σε σκόνη απο φαρμακείο, βάζεις μια πολύ μικρή ποσότητα το βράδυ στα παππουτσια και την επόμενη ημέρα δεν υπάρχει καμία οσμή ή μύκητας. Είναι κόλπο που έμαθα στον στρατό. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, γιατι αν βάλεις παραπάνω μπορεί να σου κάνει δερματίτιδα στο πόδι.

Γενικός κανόνας μου είναι, κάθε φορά που φοράω παππουτσια, πάντα αλλάζω με κάλτσες καθαρές με πόδι καθαρό και πλυμμένο.

Το βορικο οξύ είναι ο βόρακας; Έχω αρκετό βόρακα σε ποσότητες στο σπίτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...