Nikolaslev Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα ξερετε που θα μπορουσα να βρω καλτσες βαμβακερες 100% γιατι ειχα θεμα με τα ποδια(πατουσα) ιδρωνα πολυ και εφερνε φαγουρα και μ ειπαν να προσεχω τις καλτσες να αγοραζω βαμβακερες 100% ο γιατρος που πηγα. Να ειναι καλτσακι κοντο και λεπτο για να τις εχω και για το καλοκαιρι Αθηνα περιοχες κεντρο εκει κοντα γενικα πειραια
Allan-Wake Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Στη λαϊκή σου ρε φίλε, πρώτη επιλογή πάντα 1
Haldol Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Το βαμβάκι δεν είναι ούτε καν "μέτριο" στο θέμα του ιδρώματος (απορροφά πανεύκολα όλο τον ιδρώτα και έρχεται σε κορεσμό, ενώ στεγνώνει δύσκολα). Είναι απλά κακό. Ίσως και το πιο κακό υλικό που υπάρχει γι' αυτή τη δουλειά. Στον κόσμο υπάρχει γενικά η αντίληψη ότι το 100% βαμβακερό είναι το καλύτερο, αλλά δυστυχώς η αλήθεια απέχει πάρα πολύ απ' αυτό. Θα δοκίμαζα μαλλί, μπαμπού ή CoolMax, εφόσον ιδρώνεις αρκετά. 6
fmarulezkd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Αν το πρόβλημά σου είναι ο ιδρώτας, πιθανόν να φταίνε και τα υλικά του παππουτσιού. Τώρα για τις κάλτσες, όπως είπε και ο από πάνω, το βαμβάκι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Μαλλί μερινό θα έλεγα ή αν δεν υπάρχει θέμα κόστους μεταξένιες.
Titos301 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Nikolaslev είπε Καλησπερα ξερετε που θα μπορουσα να βρω καλτσες βαμβακερες 100% γιατι ειχα θεμα με τα ποδια(πατουσα) ιδρωνα πολυ και εφερνε φαγουρα και μ ειπαν να προσεχω τις καλτσες να αγοραζω βαμβακερες 100% ο γιατρος που πηγα. Να ειναι καλτσακι κοντο και λεπτο για να τις εχω και για το καλοκαιρι Αθηνα περιοχες κεντρο εκει κοντα γενικα πειραια tzelatis socks, δεν την εχω δοκιμασει μου τις εχει πεταξει σε διαφημιση, ειναι ελληνικες και λεει οτι ειναι πολυ καλης ποιοτητας, τσιμημενες σε σχεση με το μεσο ορο αλλα αν τις εχεις αναγκη για το προβλημα σου βλεπεις .... εγω θα σου προτεινα πρωτα να τσεκαρεις τα παπουτσια, πολυ φτηνα παπουτσια με καθημερινη χρηση και πανω απο χρονο φθειρονται ευκολα και δημιουργουν θεματα, αν εισαι σιγουρος με τα παπουτσια προχωρα σε δοκιμες για καλτσες 2 1
vagos789 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Σιγουρα οχι 100% βαμβακερες,ειναι σαν σφουγγαρι για τον ιδρωτα Και οι εντελως συνθετικες πιθανως δεν ειναι καλη επιλογη Μια μιξη θα εχει πιθανως καλυτερα αποτελεσματα,η BIC βγαζει με μια αναλογια κοντα στο 50-50
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 50-50 δε νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο. Τσέκαρε τις Walk. 1
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 4 hours ago, Allan-Wake said: Στη λαϊκή σου ρε φίλε, πρώτη επιλογή πάντα πρωτη επιλογη για μυκητες.σωστος. και να ζεχνουν τα ποδια σαν σκουπιδοτενεκες.επομενη λυση ebay κινας.100 τοις 100 βαμβακι.απο μιξη δεινοσαυρου και παπιας. 4 hours ago, Nikolaslev said: Καλησπερα ξερετε που θα μπορουσα να βρω καλτσες βαμβακερες 100% γιατι ειχα θεμα με τα ποδια(πατουσα) ιδρωνα πολυ και εφερνε φαγουρα και μ ειπαν να προσεχω τις καλτσες να αγοραζω βαμβακερες 100% ο γιατρος που πηγα. Να ειναι καλτσακι κοντο και λεπτο για να τις εχω και για το καλοκαιρι Αθηνα περιοχες κεντρο εκει κοντα γενικα πειραια δοκιμασε καποιες coolmax πχ horizon socks coolmax 2
Allan-Wake Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, poulinos είπε πρωτη επιλογη για μυκητες.σωστος. και να ζεχνουν τα ποδια σαν σκουπιδοτενεκες.επομενη λυση ebay κινας.100 τοις 100 βαμβακι.απο μιξη δεινοσαυρου και παπιας. δοκιμασε καποιες coolmax πχ horizon socks coolmax Όλα τα ρούχα στις ελληνικές λαϊκές είναι από Τουρκία, και σε πληροφορω ότι είναι βαμβάκι και μάλιστα πολύ καλό Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από Allan-Wake
SB_1957 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Τί ξέρει ο γιατρός; Άκου βαμβακερές κάλτσες; Ευτυχώς που ρώτησες στο ινσόμνια και θα πάρεις σωστές συμβουλές για το πρόβλημά σου!!! 1
Nikolaslev Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει ότι δεν βοηθάνε οι βαμβακερές κάλτσες για το συγκεκριμένο θέμα η ότι δεν είναι η καλύτερη ποιότητα γιατί γενικά νομίζω ότι πάντα οι περισσότεροι έστω μάθαμε από το σπίτι μας ότι η καλύτερη ποιότητα είναι η βαμβακερή .Εάν θεωρήσουμε ότι και ο γιατρός το είπε έτσι γιατί υπάρχει σαν δεδομένο ότι είναι η καλύτερη ποιότητα το βαμβακερό υπήρξε κάποιος που να το είχε σαν θέμα και βρήκε «λύση» γιατί η αλήθεια είναι θα πάω και σε έναν άλλον γιατρό να πάρω μια 2 γνώμη γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα το κομμάτι της υγείας είναι «φτωχό»
SB_1957 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Nikolaslev είπε Καλησπέρα σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας δεν ξέρω κατά ποσό ισχύει ότι δεν βοηθάνε οι βαμβακερές κάλτσες για το συγκεκριμένο θέμα η ότι δεν είναι η καλύτερη ποιότητα γιατί γενικά νομίζω ότι πάντα οι περισσότεροι έστω μάθαμε από το σπίτι μας ότι η καλύτερη ποιότητα είναι η βαμβακερή .Εάν θεωρήσουμε ότι και ο γιατρός το είπε έτσι γιατί υπάρχει σαν δεδομένο ότι είναι η καλύτερη ποιότητα το βαμβακερό υπήρξε κάποιος που να το είχε σαν θέμα και βρήκε «λύση» γιατί η αλήθεια είναι θα πάω και σε έναν άλλον γιατρό να πάρω μια 2 γνώμη γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα το κομμάτι της υγείας είναι «φτωχό» Είχα πριν χρόνια παρόμοιο πρόβλημα και όντως λύθηκε όταν άρχισα να ελέγχω ότι οι κάλτσες που αγοράζω είναι 100% βαμβακερες ή μάλλινες για τον χειμώνα.
Haldol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Nikolaslev είπε Εάν θεωρήσουμε ότι και ο γιατρός το είπε έτσι γιατί υπάρχει σαν δεδομένο ότι είναι η καλύτερη ποιότητα το βαμβακερό υπήρξε κάποιος που να το είχε σαν θέμα και βρήκε «λύση» γιατί η αλήθεια είναι θα πάω και σε έναν άλλον γιατρό να πάρω μια 2 γνώμη γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα το κομμάτι της υγείας είναι «φτωχό» Δεν είναι δουλειά του γιατρού να ξέρει τις ιδιότητες των υφασμάτων. Ιατρική ξέρει ο γιατρός. Μπορεί να τυχαίνει να 'χει μία ιδέα, αλλά το σύνηθες είναι ότι δεν έχουν (που είναι και το λογικότερο).
Tzini_Gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 On 24/02/2023 at 14:21, Nikolaslev said: Καλησπερα ξερετε που θα μπορουσα να βρω καλτσες βαμβακερες 100% γιατι ειχα θεμα με τα ποδια(πατουσα) ιδρωνα πολυ και εφερνε φαγουρα και μ ειπαν να προσεχω τις καλτσες να αγοραζω βαμβακερες 100% ο γιατρος που πηγα. Να ειναι καλτσακι κοντο και λεπτο για να τις εχω και για το καλοκαιρι Αθηνα περιοχες κεντρο εκει κοντα γενικα πειραια επειδη εχω το ιδιο θεμα χρονια τωρα.. εγω αυτο που θα σου προτεινα οπως ειπε κ φιλος απο δω, κοιτα για αρχη της λαικης ΑΛΛΑ καλτσες που μεσα ειναι σαν πετσετε... υπαρχουν τετοιες. Εγω με αυτες εχω βρει την υγεια μου και φυσικα να τις αλλαζεις σε καθημερινη βαση
dbrillis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Nikolaslev είπε γιατί δυστυχώς στην Ελλάδα το κομμάτι της υγείας είναι «φτωχό» Ειναι φτωχο; Σε ποια χωρα ειναι πλουσιο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα