Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσησπερα ,εχω ενα drone το phantom 4, και αφησα την μπαταρια ενα χρονο χωρις να τη χρησιμοποιησω.

Οταν τη συνδεσα στο φορτιστη παρεμεινε νεκρη,ξερει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα-τροπος να την επαναφερω ;;

Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 12:06 ΜΜ, paulos132 είπε

Καλσησπερα ,εχω ενα drone το phantom 4, και αφησα την μπαταρια ενα χρονο χωρις να τη χρησιμοποιησω.

Οταν τη συνδεσα στο φορτιστη παρεμεινε νεκρη,ξερει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα-τροπος να την επαναφερω ;;

Αν η μπαταρία μείνει τέρμα φορτισμένη ή τέρμα άδεια για ένα χρόνο, πάει για πέταμα. Ακόμα και να φορτίσει θα πετάξει το Drone και σε άσχετο χρόνο ακόμα και αν δείχνει πχ στο 50%, θα πέσει το drone. 

Δημοσ.
Στις 24/2/2023 στις 12:06 ΜΜ, paulos132 είπε

ποσες φορτισεις ειχε??? επανερχονται οι περισσοτερες  ...εχεις αλλη ???οταν τη βαλεις στο φορτιστη αστην 5-6 λεπτα αποσυνδεσε την και ξαναβαλτην να δεις τι κανει

...αναβει led πριν η μετα??

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Αν η μπαταρία μείνει τέρμα φορτισμένη ή τέρμα άδεια για ένα χρόνο, πάει για πέταμα. Ακόμα και να φορτίσει θα πετάξει το Drone και σε άσχετο χρόνο ακόμα και αν δείχνει πχ στο 50%, θα πέσει το drone. 

αν δεν εχει πολλες φορτισεις δε πεθαινουν τοσο ευκολα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αν δεν εχει πολλες φορτισεις δε πεθαινουν τοσο ευκολα

Αυτό είναι άσχετο που γράφεις.

Όντως η ζωή της μπαταρίας είναι σχετική με το πόσες φορές έχει φορτιστεί. Είναι άσχετο όμως με το να αφήνεις μια μπαταρία LiOn αφόρτιστη για ένα χρονο, που ούτως ή αλλως μετά ειναι για πέταμα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Drone, που η σίγουρη αστοχία της θα οδηγήσει σε πτώση και απλά θα πετάξεις το Drone μετά.  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Αυτό είναι άσχετο που γράφεις.

Όντως η ζωή της μπαταρίας είναι σχετική με το πόσες φορές έχει φορτιστεί. Είναι άσχετο όμως με το να αφήνεις μια μπαταρία LiOn αφόρτιστη για ένα χρονο, που ούτως ή αλλως μετά ειναι για πέταμα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Drone, που η σίγουρη αστοχία της θα οδηγήσει σε πτώση και απλά θα πετάξεις το Drone μετά.  

υπαρχουν τρυκ ξυπνηματος....και γω επειδη πεταω drone αρκετα χρονια εχω παθει παρομοια ειτε μετα απο εξαντληση της μπαταριας η απο μη χρηση για καιρο...

λιγο ψαξιμο θελει και υπαρχουν λυσεις....

αν βεβαια εσυ εχεις παρομοιο δρονε η μπαταρια θα ξερεις καλυτερα

φιλικα παντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...