Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω ένα παλιό δίσκο από iMac 2010 τον εχω βάλει δε θήκη ως εξωτερικό αλλά δεν τον αναγνωρίζει το Mac Mini m2 …έχετε καμία ιδέα το τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spc1983 είπε

Καλησπέρα εχω ένα παλιό δίσκο από iMac 2010 τον εχω βάλει δε θήκη ως εξωτερικό αλλά δεν τον αναγνωρίζει το Mac Mini m2 …έχετε καμία ιδέα το τι μπορεί να φταίει ? Ευχαριστω 

Άλλου αναγνωρίζεται ? Να εξαιρέσουμε δηλαδή το πρόβλημα της θήκης ή του σκληρού. 

Δοκιμασες με diskutility και δεν στον εμφανιζει καθόλου? Δωσε και την εντολή diskutil list στο τέρμιναλ γιατί μπορεί να αναγνωρίζεται ο σκληρός και απλά να μην στον κάνει mount.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..σε MacBook του 17 τον έβλεπε κανονικά ,εκανα αυτό που είπες και βγάζει αυτό ..

09973CBD-CD29-4B83-BDBF-2C88F129FFE9.jpeg

Επεξ/σία από Spc1983
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spc1983 είπε

..σε MacBook του 17 τον έβλεπε κανονικά ,εκανα αυτό που είπες και βγάζει αυτό ..

Αν αυτό σου βγάζει με τον δίσκο συνδεδεμενο τότε ο δίσκος δεν φαίνεται πουθενά στον Mac.Κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην σύνδεση. Το ότι τον έβλεπε κάποτε κάποιος υπολογιστής δεν σημαίνει ότι το βλέπουν όλα τα pc τώρα. Δοκίμασε τον δίσκο σε έναν οποιδηποτε άλλο υπολογιστή τώρα και πες μας τι βλέπεις. Δεν έχει σημασία αν είναι windows pc ή μη. Αν ο δίσκος είναι αναγνωρίσιμος θα εμφανίστει στο device manager του windows ή και στο disk management.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...