Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χαρακτική ειναι το hobby μου. Αυτό ειναι το νέο μου χαρακτικό με τίτλο "Ναϊάδα". Στην ελληνική μυθολογία, οι νύμφες ήταν πνεύματα πηγών και ποταμών. Παρά τη χαμηλή κατάταξή τους στην ιεραρχία, ήταν σεβαστοί ως προστάτες των πηγών, των βουνών, των σπηλαίων, των δέντρων, της θάλασσας και των ποταμών. Οι Έλληνες απεικόνισαν τις Νύμφες ως νεαρά, όμορφα κορίτσια,

skaliotisart naiad.jpg

• Like 27
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το χάραξα πανω σε linoleum μετά μελάνωσα στην επιφάνεια του linoleum και μετά μέσω πίεσης το αποτύπωσα σε ειδικό χαρτί τυπογραφίας. Η απόχρωση ειναι δικο μου μειγμα χρωμάτων.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουργιο θεμα με καθε νεο χαρακτικο. Ετσι χανονται και τα προηγουμενα που εχεις κανει ;) 

btw, μιας και ειχε σβηστει το πρωτο θεμα, εδω και ενα δικο μου απο την σχολη μου. Ειχαμε παει για σκιτσο στο λιμανι της περιοχης για καποιο σκαφος, ε και μας ζητηθηκε να το εμπλουτισουμε για την συνεχεια της εργασιας. Καλη φαση το λινολεουμ.

image.jpeg.d0b1f5ac1da56008363556e8ba3a7bd6.jpeg

• Like 7
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουργιο θεμα με καθε νεο χαρακτικο. Ετσι χανονται και τα προηγουμενα που εχεις κανει ;) 

btw, μιας και ειχε σβηστει το πρωτο θεμα, εδω και ενα δικο μου απο την σχολη μου. Ειχαμε παει για σκιτσο στο λιμανι της περιοχης για καποιο σκαφος, ε και μας ζητηθηκε να το εμπλουτισουμε για την συνεχεια της εργασιας. Καλη φαση το λινολεουμ.

image.jpeg.d0b1f5ac1da56008363556e8ba3a7bd6.jpeg

Σε ευχαριστώ. Θα το κανω οπως λες. Σε ποια σχολή εισαι?

Δημοσ.

Διαβάζω μόνος μου σχέδιο και ιστορία της τέχνης. Πηγαινω και σε έναν πολιτιστικό σύλλογο και παρακολουθώ μαθήματα βαθυτυπίας και υψιτυπίας.

Δημοσ.

Για όποιον δεν ξέρει (και δεν θέλει να googlαρει), το λινολεουμ είναι το παρακάτω, στο οποίο με σκαπτικα εργαλεία σκάβεις τον θετικό χώρο, περνάς μελάνι και το αποτυπώνεις σε ένα χαρτί. Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι ότι τελικό αποτέλεσμα θα είναι ανάποδο 

20150605_023238.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...