blueakamah Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Η χαρακτική ειναι το hobby μου. Αυτό ειναι το νέο μου χαρακτικό με τίτλο "Ναϊάδα". Στην ελληνική μυθολογία, οι νύμφες ήταν πνεύματα πηγών και ποταμών. Παρά τη χαμηλή κατάταξή τους στην ιεραρχία, ήταν σεβαστοί ως προστάτες των πηγών, των βουνών, των σπηλαίων, των δέντρων, της θάλασσας και των ποταμών. Οι Έλληνες απεικόνισαν τις Νύμφες ως νεαρά, όμορφα κορίτσια, 27 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Το χαρακτικό γίνεται πάνω σε ξύλο; Μετά το έβαψες με αυτή την απόχρωση;
blueakamah Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Το χάραξα πανω σε linoleum μετά μελάνωσα στην επιφάνεια του linoleum και μετά μέσω πίεσης το αποτύπωσα σε ειδικό χαρτί τυπογραφίας. Η απόχρωση ειναι δικο μου μειγμα χρωμάτων. 4 2
blueakamah Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Στο Instagram μου, έχω περισσότερα έργα μου. Σε ευχαριστω
greekfragma Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 2 minutes ago, blueakamah said: Στο Instagram μου, έχω περισσότερα έργα μου. Σε ευχαριστω λυπάμαι δεν έχω insta
blueakamah Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Χαρακτικό σε διαστάσεις 30cm x 20cm. Tomorrow, skaliotisart 5
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουργιο θεμα με καθε νεο χαρακτικο. Ετσι χανονται και τα προηγουμενα που εχεις κανει btw, μιας και ειχε σβηστει το πρωτο θεμα, εδω και ενα δικο μου απο την σχολη μου. Ειχαμε παει για σκιτσο στο λιμανι της περιοχης για καποιο σκαφος, ε και μας ζητηθηκε να το εμπλουτισουμε για την συνεχεια της εργασιας. Καλη φαση το λινολεουμ. 7
blueakamah Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουργιο θεμα με καθε νεο χαρακτικο. Ετσι χανονται και τα προηγουμενα που εχεις κανει btw, μιας και ειχε σβηστει το πρωτο θεμα, εδω και ενα δικο μου απο την σχολη μου. Ειχαμε παει για σκιτσο στο λιμανι της περιοχης για καποιο σκαφος, ε και μας ζητηθηκε να το εμπλουτισουμε για την συνεχεια της εργασιας. Καλη φαση το λινολεουμ. Σε ευχαριστώ. Θα το κανω οπως λες. Σε ποια σχολή εισαι?
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) @blueakamah Είστε σε εργαστήριο χαρακτικής στην ΑΣΚΤ ή κάπου αντίστοιχα ; (σπουδάζετε εννοώ) Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias
blueakamah Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Διαβάζω μόνος μου σχέδιο και ιστορία της τέχνης. Πηγαινω και σε έναν πολιτιστικό σύλλογο και παρακολουθώ μαθήματα βαθυτυπίας και υψιτυπίας.
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, blueakamah είπε Θα το κανω οπως λες. Ισως καποιος mod (πχ @Thresh) na μπορει να βοηθησει να ενωσει τα 2 θεματα
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 40 minutes ago, SabotazNic said: Ισως καποιος mod (πχ @Thresh) na μπορει να βοηθησει να ενωσει τα 2 θεματα done 2
SabotazNic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Για όποιον δεν ξέρει (και δεν θέλει να googlαρει), το λινολεουμ είναι το παρακάτω, στο οποίο με σκαπτικα εργαλεία σκάβεις τον θετικό χώρο, περνάς μελάνι και το αποτυπώνεις σε ένα χαρτί. Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι ότι τελικό αποτέλεσμα θα είναι ανάποδο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα