Shinji ikari Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, takoulou είπε Ας φαει προστιμο... Γιατι να κατηγορησει ... 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ας μην έκανε παρανομία. Αληθεια τωρα? Εχουν σφαχτει για πολυ, πολυ λιγοτερα. Τι να το κανεις το ποιος ειχε δικιο μετα?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Αληθεια τωρα? Εχουν σφαχτει για πολυ, πολυ λιγοτερα. Τι να το κανεις το ποιος ειχε δικιο μετα? Ας σφαχτούν. 1
Shinji ikari Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ας σφαχτούν. Can't argue with that.
lordvec Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Αναμένω thread: "Έχω παρατήσει το χωρίς πινακίδες χρέπι μου εκεί που γουστάρω και γκρινιάζει ο γείτονας. Έχω μια χαρά δηλώσει ψευδώς στην εφορία ότι το φυλάσσω σε δικό μου χώρο. Το κρατάω γιατί σκέφτομαι να το κάνω airbnb. Τι να κάνω; " Νομίζω σε κάποιους θα φάνταζε λογικό αυτό ε; Θα έπρεπε να απορεί κανείς για αυτούς που υποστηρίζουν αυτή την άποψη, αλλά τέτοιοι είμαστε. 3
Shinji ikari Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Εχει παρατησει ενας που δεν θα ξαναρθει ενα χρεπι μπροστα στο σπιτι μου δυο χρονια τωρα, εχει δηλωσει και ακινησια οτι το εχει στο γκαραζ του σπιτιου που εμενε, εχει και τις πινακιδες πανω, εχω παρει τηλεφωνο δυο φορες αλλα δεν εγινε τιποτα.
takoulou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Εχει παρατησει ενας που δεν θα ξαναρθει ενα χρεπι μπροστα στο σπιτι μου δυο χρονια τωρα, εχει δηλωσει και ακινησια οτι το εχει στο γκαραζ του σπιτιου που εμενε, εχει και τις πινακιδες πανω, εχω παρει τηλεφωνο δυο φορες αλλα δεν εγινε τιποτα. Που πηρες τηλέφωνο; Σε ποια υπηρεσία;
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 32 minutes ago, Shinji ikari said: Εχει παρατησει ενας που δεν θα ξαναρθει ενα χρεπι μπροστα στο σπιτι μου δυο χρονια τωρα, εχει δηλωσει και ακινησια οτι το εχει στο γκαραζ του σπιτιου που εμενε, εχει και τις πινακιδες πανω, εχω παρει τηλεφωνο δυο φορες αλλα δεν εγινε τιποτα. Ίσως να είχε κάποιο αποτέλεσμα αν τους ενοχλούσες συχνότερα.
Shinji ikari Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 4 hours ago, takoulou said: Που πηρες τηλέφωνο; Σε ποια υπηρεσία; Εκει που πρεπει, στη Δημοτικη Αστυνομια. 4 hours ago, Joshua21 said: Ίσως να είχε κάποιο αποτέλεσμα αν τους ενοχλούσες συχνότερα. Δεν ειναι το στιλ μου, θα ειχε αποτελεσμα η θα με γραψουν βαθυτερα; Τους ειπα οτι βλεπω στο συστημα πως εχει ακινησια αλλα δεν νομιζω να με πιστεψανε, δεν ξερουν οτι το βλεπουν ολοι στο gov.
filip123go Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 5 hours ago, Shinji ikari said: Εχει παρατησει ενας που δεν θα ξαναρθει ενα χρεπι μπροστα στο σπιτι μου δυο χρονια τωρα, εχει δηλωσει και ακινησια οτι το εχει στο γκαραζ του σπιτιου που εμενε, εχει και τις πινακιδες πανω, εχω παρει τηλεφωνο δυο φορες αλλα δεν εγινε τιποτα. Μην παίρνεις τηλέφωνο, στείλε email. 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 14 minutes ago, Shinji ikari said: Εκει που πρεπει, στη Δημοτικη Αστυνομια. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι απευθύνθηκες εκεί που πρέπει, οι περισσότεροι Δήμοι δεν δέχονται καταγγελίες για εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στην Δημοτική αστυνομία, επίσης κάποιοι δεν δέχονται καν καταγγελία μέσω τηλεφώνου, καλύτερα μάθε πρώτα τι ισχύει για τον δικό σου. 18 minutes ago, Shinji ikari said: Δεν ειναι το στιλ μου, θα ειχε αποτελεσμα η θα με γραψουν βαθυτερα; Το ζητούμενο για σένα ποιο ακριβώς είναι, να διατηρήσεις πάση θυσία το "στιλ" σου, ή να καταφέρεις να φύγει το χρέπι από το δρόμο? Εγγύηση ότι θα έχεις αποτέλεσμα δεν υπάρχει, δεν χάνεις τίποτα όμως. 19 minutes ago, Shinji ikari said: Τους ειπα οτι βλεπω στο συστημα πως εχει ακινησια αλλα δεν νομιζω να με πιστεψανε, δεν ξερουν οτι το βλεπουν ολοι στο gov. Το εάν ένα αυτοκίνητο είναι σε ακινησία είναι αδιάφορο για τον Δήμο, μόνο τα εγκαταλελειμμένα τους αφορούν.
a_f_a Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 On 24/02/2023 at 08:57, Kostas5139 said: Βαρεθηκα να ασχολουμε άλλο.....Εσείς τι.προτεινετε γι'αυτό ? Χωρίς πλάκα και χωρίς υπερβολή, μετανάστευση. Η χώρα έχει τελειώσει όπως και να έχει, οπότε καλέ μου άνθρωπε φύγε. Δεν έχει νόημα να παλεύεις. Η ζωή ειναι μικρή, βρες ένα μέρος για την οικογένειά σου που θα υπάρχει η στοιχειώδης νομιμότητα. Γιατί χωρίς νόμους, δεν υπάρχει κοινωνία, συνύπαρξη. Ζούγκλα μόνο. 1 1
Shinji ikari Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 43 minutes ago, Joshua21 said: καλύτερα μάθε πρώτα τι ισχύει για τον δικό σου. Οπως ειπα, πηρα εκει που πρεπει. Τι εννοω οτι δεν ειναι ο τροπος μου θελει πολυ να το εξηγησω και δεν νοιαζεται και κανεις. Τα αλλα για το δημο τα εχουμε πει ηδη. 1 hour ago, filip123go said: Μην παίρνεις τηλέφωνο, στείλε email. Εστειλα. Ευχαριστω. Απλα το διαγραφουν και δεν χρειαζεται η ψυχολογικη φθορα της κουβεντας;
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 48 minutes ago, Shinji ikari said: Οπως ειπα, πηρα εκει που πρεπει. Τι εννοω οτι δεν ειναι ο τροπος μου θελει πολυ να το εξηγησω και δεν νοιαζεται και κανεις. Τα αλλα για το δημο τα εχουμε πει ηδη. Ok, όπως νομίζεις.
takoulou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Οπως ειπα, πηρα εκει που πρεπει. Τι εννοω οτι δεν ειναι ο τροπος μου θελει πολυ να το εξηγησω και δεν νοιαζεται και κανεις. Τα αλλα για το δημο τα εχουμε πει ηδη. Εστειλα. Ευχαριστω. Απλα το διαγραφουν και δεν χρειαζεται η ψυχολογικη φθορα της κουβεντας; Ανάλογα σε ποιον δήμο ανήκεις... Μπορείς να παρεις σε υπηρεσία του δήμου που ασχολείται με τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα.. Στον αντιδήμαρχο καθαριότητας, αντιδήμαρχο περιβάλλοντος, στον υπευθυνο γενικά που υπάρχει.. Με email όλα αυτά...
rus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, a_f_a είπε Χωρίς πλάκα και χωρίς υπερβολή, μετανάστευση. Η χώρα έχει τελειώσει όπως και να έχει, οπότε καλέ μου άνθρωπε φύγε. Δεν έχει νόημα να παλεύεις. Η ζωή ειναι μικρή, βρες ένα μέρος για την οικογένειά σου που θα υπάρχει η στοιχειώδης νομιμότητα. Γιατί χωρίς νόμους, δεν υπάρχει κοινωνία, συνύπαρξη. Ζούγκλα μόνο. Τα ιδια σκεφτεσαι και για τους μεταναστες που ερχονται στη χωρα μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις