Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Π.Δ. 116/04 Αυτο ειναι το αρθρο του νομου που σου εβαλα κι εγω...
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jmmys είπε Ο TS από ότι άφησε να εννοηθεί,είναι σε μια γειτονιά όπου γνωρίζονται μεταξύ τους και ένας τύπος έθεσε το αμάξι σε ακινησία σε δημόσιο δρόμο και έβγαλε τις πινακίδες, και στην εφορία δήλωσε,ότι το εχει αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ.Αναγκαστικά έπρεπε να το πει αυτό,μιας και έτσι πρόβλεπει ο νόμος. https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/delose-akinesias-okhematos-idiotikes-khreses-ikh Επειδή ο τύπος ΔΕΝ έχει πάρκινγκ έκανε ΨΕΥΔΗ δήλωση και το παράτησε παρανόμως στο δρόμο. Αυτα όλα σύμφωνα με τον TS. Τι πρόβλεπει λοιπον η νομοθεσία σε τέτοια περίπτωση; Το σηκώνει γερανός επι τόπου με πρόστιμο για ψεύδη δήλωση και παράνομο παρκάρισμα ή απλά το αφήνει για μήνες εκεί και κάποια στιγμή φιλοτιμηθεί να κάνει κάτι; Το να βρει ο δημος σε ποιον ανήκει το όχημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πανεύκολο. Από την άλλη αν υπάρχει καλη συννενόηση μεταξύ των γειτόνων,δεν υπάρχει πρακτικά πρόβλημα.Εκτός αν τεθεί θέμα υγείας. Ο ΤΣ έχει πρόβλημα επειδή είναι παρατημένο μπροστά στην πόρτα του.Αν ήταν στου όποιου γείτονα την πόρτα ή στην ξένη αλάνα δεν θα είχε πρόβλημα . Οτι ο γείτονας με το σαπάκι είναι παράνομος δεν το συζητάμε. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από Ukforthemoment 2
filipprin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εξου και το ματαιο του πραγματος.Αν δεν ηταν αυτός θα παρκαρε κάποιος άλλος.Θα ελεγα κατι διαφορετικο αν ο νηματοθετης αναφερονταν μονο στην νομικη πλευρα του θέματος και ζηταγε την νομιμη αποκατασταση του προβληματοσ και οχι την μεταφορα του παραδιπλα μονο και μονο για να μην τον ενοχλει.Οσο για το παρκαρισμα ας βαζει το δικο του πισω η μπροστα απο το παρατημενο .Μια χαρα κανει την δουλεια του. Ας παρει το δημο να βαλει χαρτι και να το μαζεψει μετα τούς εξι μηνες.Μεχρι τοτε υπομονη και επιμονη. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από filipprin
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Αυτο ειναι το αρθρο του νομου που σου εβαλα κι εγω... Μην μπερδεύεσαι, αυτό που έβαλες εσύ ήταν κάτι που έγραψε ένας αρθογράφος, ενώ εγώ παρέθεσα link για τον ίδιο τον νόμο.
Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην μπερδεύεσαι, αυτό που έβαλες εσύ ήταν κάτι που έγραψε ένας αρθογράφος, ενώ εγώ παρέθεσα link για τον ίδιο τον νόμο. Αυτο ειναι απο το 2004 και υπο καταργηση. Ολοι οι δημοι αυτο που ειπα γραφουν στις σελιδες τους. Επικαλουνται ενα διαταγμα με κατι που δεν γραφει;
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Shinji ikari είπε Αυτο ειναι απο το 2004 και υπο καταργηση. Ολοι οι δημοι αυτο που ειπα γραφουν στις σελιδες τους. Επικαλουνται ενα διαταγμα με κατι που δεν γραφει; Ενώ το άρθρο που παρέθεσες εσύ το οποίο γράφει για "αυτοκόλλητο σήμα τελών κυκλοφορίας" (το οποίο τυγχάνει να έχει καταργηθεί εδώ και πάνω από δεκαετία), είναι φρέσκο? 😂 Φίλε σου απέδειξα ότι κάθε ένα από όσα έχεις γράψει είναι λάθος, και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις με αστεία επιχειρήματα του τύπου "όλοι έτσι γράφουν στις σελίδες τους άρα θα έχουν δίκιο", "ο συγκεκριμένος νόμος είναι προς κατάργηση", "ο κοκ θα αλλάξει" κτλ. Αν γράψεις κάτι σοβαρό τα ξαναλέμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ο ΤΣ έχει πρόβλημα επειδή είναι παρατημένο μπροστά στην πόρτα του.Αν ήταν στου όποιου γείτονα την πόρτα ή στην ξένη αλάνα δεν θα είχε πρόβλημα . Οτι ο γείτονας με το σαπάκι είναι παράνομος δεν το συζητάμε. Ε ναι βρε UK,αυτό ακριβώς είναι.Όπως είπε και ο Joshua πριν,όταν μας βολεύει κάτι είναι αυτονόητο.
Nera1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Εχεις την εντυπωση πως αν τον τρακαρεις, θα σε πληρωσει, επειδη ειναι ανασφαλιστος ή παρανομα σταθμευμενος; εσυ αυτο καταλαβες; Σε ξεκαθαρα ελληνικα λεει, πως αν δηλωσεις τρακάρισμα και ερθει η τροχαια,θα του βεβαιώσει παραβάσεις. Δεν ειπε τιποτα για το ποιος αποζημιωνει ποιον.
Shinji ikari Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ενώ το άρθρο που παρέθεσες εσύ το οποίο γράφει για "αυτοκόλλητο σήμα τελών κυκλοφορίας" (το οποίο τυγχάνει να έχει καταργηθεί εδώ και πάνω από δεκαετία), είναι φρέσκο? 😂 Φίλε σου απέδειξα ότι κάθε ένα από όσα έχεις γράψει είναι λάθος, και εσύ συνεχίζεις να επιμένεις με αστεία επιχειρήματα του τύπου "όλοι έτσι γράφουν στις σελίδες τους άρα θα έχουν δίκιο", "ο συγκεκριμένος νόμος είναι προς κατάργηση", "ο κοκ θα αλλάξει" κτλ. Αν γράψεις κάτι σοβαρό τα ξαναλέμε. Τα γεγονοτα που μπορεις να τα δεις και μονος σου δεν ειναι αστεια επιχειρηματα. Μπορει να λενε για αυτοκολλητα αλλα ειναι σε ολες τις επισημες σελιδες των δημων ως ισχυοντα και σιγουρα πιο καινουργια απο το 2004. Το διαταγμα που εσυ εβαλες γραφει πως ειναι προς καταργηση, εγω φταιω; Ναι θα αλλαξει ο κοκ, αν δεν εχει αλλαξει ηδη, δεν παιζει καν ρολο στο θεμα, μονο στο οτι θα ειναι πιο πιθανο ενα οχημα χωρις πινακιδες στο δρομο να ειναι σε ακινησια. 1
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στις 24/2/2023 στις 8:57 ΠΜ, Kostas5139 είπε Καλημέρα παιδιά θέλω την γνώμη σας για ένα θέμα με παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε δημόσιο δρόμο....Καταρχήν είμαι σε μικρή πόλη .Έχω θέμα με έναν γείτονα που έχει παρατημένο ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες; Εδώ και έναν μήνα έξω από το σπίτι μου....Του ζήτησα ευγενικά να το πάρει και με έγραψε κανονικά. Απευθυνθηκα στη εφορία τις περιοχής για να δω τι γίνεται και μου είπαν ότι το έχει δηλώσει ότι το έχει παρκαρισμένο σε ιδιωτικό γκαράζ.Στην συνέχεια πήγα στον δήμο τις περιοχής και μου είπαν ότι θα το δουν ....Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον ιδοποιησαν και είπε πως θα το πάρει ...Αλλά τίποτα δεν το έχει πάρει .Επειδή του μίλησα με ωραίο τρόπο αν και δεν παίρνει από λόγια λόγο ότι είναι και λίγο νταης πήγα στο αστυνομικό τμήμα και είπα να το δουν ,η αστυνομία πέρασε από εκεί και του έκανε σύσταση , Ε τότε άρχισαν να βρίζουν οικογενειακός με ότι χαρακτηρισμούς μπορείτε να φανταστείτε.Ο αξιοματικος υπηρεσίας μου είπε ότι θα το πάρει του είπε και τι άλλο θέλω εγώ λέω τίποτα απλά να πάρει το αυτοκίνητο από εκεί. Έχει γράψει έως και την αστυνομία αφού δεν το πήρε και η αστυνομία δεν έδωσε σημασία να ξαναπεράσει να το δει.Βαρεθηκα να ασχολουμε άλλο.....Εσείς τι.προτεινετε γι'αυτό ? Καταγγελία στην εφορία για ψευδή υπεύθυνη δήλωση
N3M3SiS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nera1 είπε εσυ αυτο καταλαβες; Σε ξεκαθαρα ελληνικα λεει, πως αν δηλωσεις τρακάρισμα και ερθει η τροχαια,θα του βεβαιώσει παραβάσεις. Δεν ειπε τιποτα για το ποιος αποζημιωνει ποιον. Οπότε ο βλάκας είμαι εγώ που κατάλαβα λάθος και όχι κάποιος που θα πάει να πέσει πάνω σε παράνομα ακινητοποιημένο όχημα, προκαλώντας ζημιά στον εαυτό του, απλά και μόνο για να βεβαιωθεί η παράβαση στον ανασφάλιστο; Εκτός αν εννοεί να δηλώσω ψεύτικο τροχαίο με το ανασφάλιστο, πάλι απλά και μόνο για του βεβαιωθεί παράβαση. Να κάνω δηλαδή μια άλλη παρανομία για να αποκαλύψω (WOW) την πρώτη. Άμα έχει μυαλό ο ανθρωπός όμως, ε; 18 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καταγγελία στην εφορία για ψευδή υπεύθυνη δήλωση Είναι προσφάτη φορολογική παράβαση η ψευδής δήλωση; Για ποινικό το είχα. Θα μπήκε στην τελευταία αναθεώρηση μάλλον. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από N3M3SiS
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Οπότε ο βλάκας είμαι εγώ που κατάλαβα λάθος και όχι κάποιος που θα πάει να πέσει πάνω σε παράνομα ακινητοποιημένο όχημα, προκαλώντας ζημιά στον εαυτό του, απλά και μόνο για να βεβαιωθεί η παράβαση στον ανασφάλιστο; Εκτός αν εννοεί να δηλώσω ψεύτικο τροχαίο με το ανασφάλιστο, πάλι απλά και μόνο για του βεβαιωθεί παράβαση. Να κάνω δηλαδή μια άλλη παρανομία για να αποκαλύψω (WOW) την πρώτη. Άμα έχει μυαλό ο ανθρωπός όμως, ε; Είναι προσφάτη φορολογική παράβαση η ψευδής δήλωση; Για ποινικό το είχα. Θα μπήκε στην τελευταία αναθεώρηση μάλλον. Στην εφορία, όταν κάνεις καταθέτεις πινακίδες υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση για τον χώρο που το φυλάς.
N3M3SiS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Στην εφορία, όταν κάνεις καταθέτεις πινακίδες υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση για τον χώρο που το φυλάς. Σου φαίνεται να μην ξέρω που γίνεται η δήλωση ακινησίας; Εξακολουθεί να είναι ποινικό, καμμία σχέση με την εφορία. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από N3M3SiS
GREGORYMO Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Σου φαίνεται να μην ξέρω που γίνεται η δήλωση ακινησίας; Εξακολουθεί να είναι ποινικό, καμμία σχέση με την εφορία. Αρα, να προσφύγει που ?
N3M3SiS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αρα, να προσφύγει που ? Στην Αστυνομία, η εφορία δεν έχει κλιμάκια να γυρίζουν να ελέγχουν τα παρκαρισμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις