Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

Σωπα ρε συ.. 
Να σου δειξω φωτο απο τον γειτονα μου στην Αργυρουπολη, να δεις πως παρκαρει εκεινος..
αν μπορουσε θα το εβαζε και μεσα στο σπιτι μου το 3ο αμαξι του, για τα αλλα 2 εχει κανονικα θεση στην πολυκατοικια του

Στειλε λινκ, ισως ειναι ο διπλανος μου.

8 ώρες πριν, alxnt είπε

Εσένα τι σε ενοχλεί ακριβώς;

Έχεις καταλάβει σε ποια κατηγορία του φορουμ έχεις ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα, έτσι;

κατηγορια hardware

ψαχνει hardware για να το μετακινησει :P

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε

αν εχει λευκο Panda, πετυχαμε jackpot

ενα λευκο παντα ΒΚΑ-**** με ειχε κλεισει καποτε επι 8 ωρες

καθε 3 ωρες επαιρνα την τροχαια, λες να ειναι αυτος? :P

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

??????

??????????

Έχει μόνιμα παρκαρισμένο αυτοκίνητο έξω από την πόρτα σου, σου "απαγορεύει" εν ολίγεις και σου αποκλείει την πιθανότητα να παρκάρεις μπροστά στο σπίτι σου, είτε για καθάρισμα, είτε για φόρτωμα κοκ.

Δεν ζητάει να μην παρκάρει κανείς, ζητάει να μη του παρατάνε "σκουπίδια" στη  πόρτα. Εφόσον και βάσει νόμου είναι παράνομο, γιατί απορείς που δεν του αρέσει;

• Like 25
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Kostas5139 είπε

Καλημέρα παιδιά θέλω την γνώμη σας για ένα θέμα με παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε δημόσιο δρόμο....Καταρχήν είμαι σε μικρή πόλη .Έχω θέμα με έναν γείτονα που έχει παρατημένο ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες; Εδώ και έναν μήνα έξω από το σπίτι μου....Του ζήτησα ευγενικά να το πάρει και με έγραψε κανονικά. Απευθυνθηκα στη εφορία τις περιοχής για να δω τι γίνεται  και μου είπαν ότι το έχει δηλώσει ότι το έχει παρκαρισμένο σε ιδιωτικό γκαράζ.Στην συνέχεια πήγα στον δήμο τις περιοχής και μου είπαν ότι θα το δουν ....Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον ιδοποιησαν και είπε πως θα το πάρει ...Αλλά τίποτα δεν το έχει πάρει .Επειδή του μίλησα με ωραίο τρόπο αν και δεν παίρνει από λόγια λόγο ότι είναι και λίγο νταης πήγα στο αστυνομικό τμήμα και είπα να το δουν ,η αστυνομία πέρασε από εκεί και του έκανε σύσταση , Ε τότε άρχισαν να βρίζουν οικογενειακός με ότι χαρακτηρισμούς μπορείτε να φανταστείτε.Ο αξιοματικος υπηρεσίας μου είπε ότι θα το πάρει του είπε και τι άλλο θέλω εγώ λέω τίποτα απλά να πάρει το αυτοκίνητο από εκεί. Έχει γράψει έως και την αστυνομία αφού δεν το πήρε και η αστυνομία δεν έδωσε σημασία να ξαναπεράσει να το δει.Βαρεθηκα να ασχολουμε άλλο.....Εσείς τι.προτεινετε γι'αυτό ?

Εσενα σου τρωει τη θεση παρκινγκ ε; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Έχει μόνιμα παρκαρισμένο αυτοκίνητο έξω από την πόρτα σου, σου "απαγορεύει" εν ολίγεις και σου αποκλείει την πιθανότητα να παρκάρεις μπροστά στο σπίτι σου, είτε για καθάρισμα, είτε για φόρτωμα κοκ.

Δεν ζητάει να μην παρκάρει κανείς, ζητάει να μη του παρατάνε "σκουπίδια" στη  πόρτα. Εφόσον και βάσει νόμου είναι παράνομο, γιατί απορείς που δεν του αρέσει;

O δρόμος είναι δημόσιος,όσο λάθος είναι ο γείτονας με το σαπάκι του άλλο τόσο λάθος είναι και κάποιος που νομίζει ότι επειδή είναι μπροστά στο σπίτι του του ανήκει.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

O δρόμος είναι δημόσιος,όσο λάθος είναι ο γείτονας με το σαπάκι του άλλο τόσο λάθος είναι και κάποιος που νομίζει ότι επειδή είναι μπροστά στο σπίτι του του ανήκει.

Μα ο ts δεν θέτει τέτοιο θέμα, ίσα ίσα που κυριαρχικά δικαιώματα επί του δρόμου ασκεί αυτός που το παρατάει παράνομα ενώ έχει δηλώσει με την κατάθεση τον τόπο διαμονής του οχήματος. Με την ίδια λογική, στο δημόσιο δρόμο μπορώ να κλείνω το πεζοδρόμιο μπροστά μου με παλέττες ή καρέκλες; Όχι. Γιατί; Γιατί είναι παράνομο

• Like 10
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Kostas5139 είπε

Με ενοχλεί που το έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα μου.....όχι δεν κατάλαβα που άνοιξα το θέμα αν είναι να το διαγράψω...

Ο δρόμος είναι δημόσιος, είναι παράνομος που όχημα με καταθετημενες πινακίδες είναι στο δρόμο αλλά θα μπορούσε να ήταν οποιοδήποτε άλλο όχημα. Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι μας σε μας ανήκει εφόσον είναι δημόσιος!

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ο δρόμος είναι δημόσιος, είναι παράνομος που όχημα με καταθετημενες πινακίδες είναι στο δρόμο αλλά θα μπορούσε να ήταν οποιοδήποτε άλλο όχημα. Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι μας σε μας ανήκει εφόσον είναι δημόσιος!

Προφανώς ο TS εννοεί ότι τον ενοχλεί που είναι παρατημένο, καθώς αυτά συνήθως αποτελούν και εστίες μόλυνσης. Άλλωστε αναφέρθηκε και στα άλλα αυτοκίνητα του γείτονά του που τα πάρκαρε μπροστά στο σπίτι του και, κατά δήλωσή του, δεν τον ενοχλούσε. Πριν είχε μια πιθανότητα να βρει θέση πάρκινγκ μπροστά στο σπίτι του, τώρα δεν την έχει, γιατί ο γείτονάς του εκμεταλλεύεται την ανοχή των υπηρεσιών.

• Like 6
Δημοσ.

1ον https://dilosi.services.gov.gr/templates/VEHICLE-INSURANCE/create ελέγχεις πινακίδες
2ον Στέλνεις γραπτό αίτημα στον Δήμο και ενημερώνεις την αστυνομία μόνο επώνυμα αλλιώς δεν γίνεται δουλειά, θέλει λίγο πρήξιμο αλλά θα δεις αποτελέσματα.

Εμείς μια χαρά την καθαρίσαμε την γειτονιά, όχι θα αφήνει ο καθένας το χρεπι του σε ακινησία να μην πληρώνει τέλη και να γίνεται εστία μόλυνσης (υπάρχουν και άλλες νομοθεσίες μετά που μπορείς να ψάξεις)

Φθορά ξένης περιουσίας δεν κάνεις.... αλλά σαν νόμιμος πολίτης μπορείς να τον τρακάρεις και να καλέσεις τροχαία να γίνει καταγραφή... έχει ανασφάλιστο οπότε το πρόστιμο είναι μεγάλο.

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Klausx είπε

1ον https://dilosi.services.gov.gr/templates/VEHICLE-INSURANCE/create ελέγχεις πινακίδες
2ον Στέλνεις γραπτό αίτημα στον Δήμο και ενημερώνεις την αστυνομία μόνο επώνυμα αλλιώς δεν γίνεται δουλειά, θέλει λίγο πρήξιμο αλλά θα δεις αποτελέσματα.

Εμείς μια χαρά την καθαρίσαμε την γειτονιά, όχι θα αφήνει ο καθένας το χρεπι του σε ακινησία να μην πληρώνει τέλη και να γίνεται εστία μόλυνσης (υπάρχουν και άλλες νομοθεσίες μετά που μπορείς να ψάξεις)

Φθορά ξένης περιουσίας δεν κάνεις.... αλλά σαν νόμιμος πολίτης μπορείς να τον τρακάρεις και να καλέσεις τροχαία να γίνει καταγραφή... έχει ανασφάλιστο οπότε το πρόστιμο είναι μεγάλο.

Δεν έχει πινακίδες.

• Like 3
Δημοσ.

Το ότι διάφοροι εδώ μέσα τα βάζουν με τον TS που νομίμως και δικαίως ζητάει την απομάκρυνση αυτοκινήτου σε ακινησία μπροστά απο το σπίτι του με ξεπερνάει.

Δηλαδή να έρθω εγω μπροστά απο τα σπίτια σας να αφήσω δύο καρέκλες και να σου πω " ελα ρε σιγά, και οι καρέκλες να μην ήταν κάποιος άλλος θα είχε παρκάρει" 

Fuck logic

• Like 27
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kostas5139 είπε

Καλημέρα παιδιά θέλω την γνώμη σας για ένα θέμα με παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε δημόσιο δρόμο....Καταρχήν είμαι σε μικρή πόλη .Έχω θέμα με έναν γείτονα που έχει παρατημένο ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες; Εδώ και έναν μήνα έξω από το σπίτι μου....Του ζήτησα ευγενικά να το πάρει και με έγραψε κανονικά. Απευθυνθηκα στη εφορία τις περιοχής για να δω τι γίνεται  και μου είπαν ότι το έχει δηλώσει ότι το έχει παρκαρισμένο σε ιδιωτικό γκαράζ.Στην συνέχεια πήγα στον δήμο τις περιοχής και μου είπαν ότι θα το δουν ....Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον ιδοποιησαν και είπε πως θα το πάρει ...Αλλά τίποτα δεν το έχει πάρει .Επειδή του μίλησα με ωραίο τρόπο αν και δεν παίρνει από λόγια λόγο ότι είναι και λίγο νταης πήγα στο αστυνομικό τμήμα και είπα να το δουν ,η αστυνομία πέρασε από εκεί και του έκανε σύσταση , Ε τότε άρχισαν να βρίζουν οικογενειακός με ότι χαρακτηρισμούς μπορείτε να φανταστείτε.Ο αξιοματικος υπηρεσίας μου είπε ότι θα το πάρει του είπε και τι άλλο θέλω εγώ λέω τίποτα απλά να πάρει το αυτοκίνητο από εκεί. Έχει γράψει έως και την αστυνομία αφού δεν το πήρε και η αστυνομία δεν έδωσε σημασία να ξαναπεράσει να το δει.Βαρεθηκα να ασχολουμε άλλο.....Εσείς τι.προτεινετε γι'αυτό ?

Να περιμένεις 4 μήνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kostas5139 είπε

Έχω θέμα με έναν γείτονα που έχει παρατημένο ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες; Εδώ και έναν μήνα έξω από το σπίτι μου....

12 ώρες πριν, Kostas5139 είπε

Με ενοχλεί που το έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα μου.....

Για αρχή θα επισημάνω πως εσύ είσαι ο περίεργος της υπόθεσης...

• Confused 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...