Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 47 minutes ago, pasxaliskar said: εδω τα αλλαζεις.. αλλο ελεγα απο την αρχη εγω και αλλο μο απαντουσες.. συμφωνω στο 90% που λες οπως π.χ η ''έλλειψη πινακίδων ενός οχήματος δεν συνεπάγεται ούτε ότι είναι ανασφάλιστο, ούτε ότι έχει απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας ....'' απλα η περιπτωση εαν διαβασες και απο την αρχη, ο ανθρωπος λεει οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι χωρις πινακιδες χωρις ασφαλεια κλπ.. έχουν ερθει απο το δημο και την αστυνομια να του πουνε να το παρει και απλα τους γραφει για αυτην τν περιπτωση λεμε .. σε μια γειτονιά που ο ενας ξερει τον αλλον οχι σε ενα αγνωστο αμαξι που δν ξερεις τιποτα.. μιλαω για συγκεκριμενη περιπτωση εαν δν ηταν αυτη η περιπτωση αυτα που λες πιο πανω (εκτος απο το ατυχημα) συμφωνω στο 100% Ο μόνος που τα αλλάζει είσαι εσύ, στην αρχή αναφέρθηκες σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, και μετά εκτός από το "χωρίς πινακίδες" άρχισες να προσθέτεις διάφορα όπως "ανασφάλιστο" και "απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας". Τώρα αν άλλα έγραψες και άλλα εννοούσες δεν φταίω εγώ, δεν είμαι μέσα στο μυαλό σου, η απάντηση μου αφορούσε ακριβώς ότι είχες γράψει.
pasxaliskar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ο μόνος που τα αλλάζει είσαι εσύ, στην αρχή αναφέρθηκες σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, και μετά εκτός από το "χωρίς πινακίδες" άρχισες να προσθέτεις διάφορα όπως "ανασφάλιστο" και "απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας". Τώρα αν άλλα έγραψες και άλλα εννοούσες δεν φταίω εγώ, δεν είμαι μέσα στο μυαλό σου, η απάντηση μου αφορούσε ακριβώς ότι είχες γράψει. οχι απλα απο βιασυνη ισως που γραφω δν εγινα σαφης εννουσα 100% παρατημενο και οχι κατι αλλο με τον ορο παρατημενο εννουσα χωρις πινακιδες, τελη, ασφαλεια κλπ και οχι απλα παρκαρισμένο χωρις πινακιδες που για χι ψι λογο αλλο.. εννουσα 100 παρατημενο οπως ειπε και αυτος που το ξεκινησε το θεμα οτι ηρθε ο δημος κλπ. για αυτο τον λογο γράφοντας χωρις πινακιδες η παρατημένο εννουσα αυτην την περιπτωση και οχι τις αλλες εκδοχες που ανάφερες... πιστευω εγινε απλα παρεξηγηση στα λεγομενα μου που ισως δεν εκφράστηκα σωστα για το κλείσιμο της συζήτησης λέγοντας παρατημένο η χωρις πινακιδες εννουσα οτι ξερει ο αλλος οτι εκεινο το αμαξι 100% δν εχει τιποτα και απλα το εχει αφησει εκει αυτο και δεν ειναι προσωρινα απο καποια κατασχεση, προστιμο η κατι προσωρινο τελος παντων Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από pasxaliskar
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kokos23 είπε διάβασα μερικές σελίδες, όχι όλες,οπότε συγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά, αφού ο δήμος δεν κάνει τίποτε που είναι ο κατ εξοχήν αρμόδιος, τότε μια καταγγελία στην διεύθυνση δημόσιας υγείας της εν λόγω περιφέρειας ίσως να βοηθήσει... Η διεύθυνση αυτή, το μόνο που θα κάνει, είναι να ρωτήσει αυτόν που κάνει την καταγγελία αν ξέρει τηλέφωνο και στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη, στέλνει ταχυδρομικώς στον ιδιοκτήτη του ΙΧ την έκθεση αυτοψίας και συστάσεις μόνο για καθάρισμα του ΙΧ και απολυμανση, εάν υπάρχει θέμα, εάν όχι, απλά κάνουν πρόταση στον ιδιοκτήτη να το αποσύρει. Αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αυτοί δεν κάνουνε τίποτε άλλο, παραδίδουν την έκθεση αυτοψίας στο τοπικό ΑΤ και αναλαμβάνει αυτό να βρει τον ιδιοκτήτη εάν υπάρχει πινακίδα επάνω. Εάν δεν υπάρχει τότε η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο και ενημερώνεται πάλι ο δήμος μαζί με έκθεση αυτοψίας για να κάνει τα δέοντα. Επίσης, ένα τελευταίο σχόλιο από εμένα και δεν ασχολούμαι ξανά με το thread αυτό. Σε αμάξι χωρίς πινακίδες, δεν γίνεται καμία απολύτως αναζητηση από την αστυνομία για τον ιδιοκτήτη του, εκτός κι αν το αμάξι συμμετείχε η είναι ύποπτο για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες και αξιοποινες πράξεις. Όλες αυτές οι ιστορίες με το πρόστιμο των 10000 ευρώ, τα εγκαταλελειμμενα κτλ, δεν εμπίπτουν σε τέτοιες πράξεις, είναι αλλου χαμηλότερου επιπέδου παραπτώματα για τα οποία δεν πρόκειται να γίνει κάτι παραπάνω από την αναζήτηση με την πινακίδα η τον αριθμό πλαισίου αν φαίνεται στο ΙΧ και υπάρχει ψηφιοποιημενος στα αρχεία της διευθυνσης μεταφορών. Η υπόθεση που αναφέρει ο φίλος, δηλαδή, να έρθει ο γείτονας, να πει στην αυτονομία ορίστε αυτός είναι ο ιδιοκτήτης, η αστυνομία δεν θα ασχοληθεί γιατί δεν προβαίνει σε τέτοια διερευνητική διαδικασία για αυτού του είδους τα παραπτώματα. Αυτό μπορείς να το κάνεις άμα για κάποιον λόγο κάνεις μηνυση και αγωγή στον ιδιοκτήτη, εκεί θα δώσεις τα στοιχεία που έχεις και θα ακολουθήσει η προανακριτικη διαδικασία, κάλεσμα ιδιοκτήτη, ακρόαση απόψεων, συλλογή στοιχείων. Επίσης το ίδιο θα συμβεί όπως είπα αν το ΙΧ συμμετέχει σε αξιοποινη πράξη και έγκλημα. Δεν γίνεται προανακριση επειδή εσύ έχεις παρατημένα αμάξια μπροστά από το σπίτι σου και χτυπιέσαι επειδή δεν τα παίρνουν και δεν τρώει 10χιλ πρόστιμο ο ιδιοκτήτης. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε πιο απλά, ειδάλλως θα θέλαμε από ένα. ΑΤ σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο της πόλης. Μην ξεχνάμε πως από την στιγμή που δεν έχει πινακίδα, όταν ο άλλος αντιληφθεί πως κινδυνεύει με 10k πρόστιμο η θα μπει φυλακή, μπορεί κάλλιστα να πει ότι το αμάξι δεν είναι δικό του, δεν θα το ψάξουν παραπάνω. Τέλος, εύχομαι ο θιγόμενος να βρει το δίκιο του με την νομιμη οδό η όπως νομίζει ο ίδιος αν νιώθει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από Basilhs23___
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, pasxaliskar είπε οχι απλα απο βιασυνη ισως που γραφω δν εγινα σαφης εννουσα 100% παρατημενο και οχι κατι αλλο με τον ορο παρατημενο εννουσα χωρις πινακιδες, τελη, ασφαλεια κλπ και οχι απλα παρκαρισμένο χωρις πινακιδες που για χι ψι λογο αλλο.. εννουσα 100 παρατημενο οπως ειπε και αυτος που το ξεκινησε το θεμα οτι ηρθε ο δημος κλπ. για αυτο τον λογο γράφοντας χωρις πινακιδες η παρατημένο εννουσα αυτην την περιπτωση και οχι τις αλλες εκδοχες που ανάφερες... πιστευω εγινε απλα παρεξηγηση στα λεγομενα μου που ισως δεν εκφράστηκα σωστα για το κλείσιμο της συζήτησης λέγοντας παρατημένο η χωρις πινακιδες εννουσα οτι ξερει ο αλλος οτι εκεινο το αμαξι 100% δν εχει τιποτα και απλα το εχει αφησει εκει αυτο και δεν ειναι προσωρινα απο καποια κατασχεση, προστιμο η κατι προσωρινο τελος παντων
Ducatista Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μετά από τόσα ποστ αγανάκτησα εγω που είναι ρε φίλε το ρδελομπου να πάω να του βάλω φωτιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις