Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, cpavlidi είπε

Όχημα χωρiς πινακίδες εφόσον δεν είναι λόγω προστήματος, είναι εγκαταλελειμμένο όχημα. Σπάσε ένα τζάμι και ρίξε μέσα 5 γατιά, θα το πάρει σε χρόνο dt. Σε πιο ήπια μορφή αντίδρασης και χωρίς φασαρία, ρίχνεις οξύ πάνω στο όχημα, νύχτα χωρίς να σε πάρει κανείς χαμπάρι. Βέβαια τώρα είναι αργά διότι είσαι ήδη στόχος και θα σε πάρουν χαμπάρι.

θα ριξεις γατια σε μερος με σπασμενα τζαμια?? μολις το μαθουν οι φιλοζωικες οργανωσεις θα ζητανε τη κεφαλη σου επι πινακι

Επεξ/σία από rus
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι, όπου κρίνω εγώ και όπου θέλω, αν μπορώ θα παρανομίσω, γνωρίζοντας το ρίσκο και τις συνέπειες. Κουραστικα να το παίζω το καλό και νομοταγες παιδάκι που κατά τα άλλα το κράτος με έχει χεσμενο και μου ζητάει μόνο υποχρεώσεις και οικονομική αφαίμαξη ενώ για τα δικαιώματα μου πρέπει εγώ να τα κυνηγάω για να τηρηθουν και να εφαρμόσουν, και μιλω για τα νομοθετημενα, για να μη νομοθετημενα ούτε λόγος. 

ε αρα στα λογια μου έρχεσαι, αυτο που ελεγα εξ αρχης θα εκανες 

Δημοσ.
21 hours ago, rus said:

Δε κατάλαβα τι θες να πεις, θα αρκουσε ενα "ναι " ή ενα "οχι".

Δύσκολο, γιατί η ερώτησή σου δεν έβγαζε κανένα νόημα.

• Confused 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Joshua21 είπε

πως ακριβώς θα τον βρουν μια και το αυτοκίνητο του δεν φέρει πινακίδες.

εισαι σοβαρος? χαχαχαχα αριθμός πλαισίου που είναι εμφανής και ακομα πιο ευκολα πας και λες ειναι του ταδε και τελος τι ειναι αυτα που λες  

Η αστυνομία/τροχαία ούτε αρμόδια είναι, ούτε την ενδιαφέρει.

αρμοδια δεν ειναι αλλα την ενδιαφερει σε ατυχημα.. παρε τηλ τροχαια και ρωτα εαν χτυπησω με ανασφάλιστο οχημα και χωρις πινακιδες τι γινεται και θα δεις 

Δεν μας λες όμως ούτε γιατί την έβαψε άσχημα ο άλλος, ούτε πως ακριβώς θα τον βρουν μια και το αυτοκίνητο του δεν φέρει πινακίδες.

μήνυση και δικαστήριο και αποζημιωση 

Όσο για τα υπόλοιπα περί προσωρινών πινακίδων ή χαρτιού μπρος πίσω όταν είναι παρκαρισμένο ένα όχημα είναι μόνο στο μυαλό σου.

οταν μου εκλεψαν τις πινακιδες μου ειπε το μηχανολογικο βαλε μπρος πισω στο τζαμι ενα χαρτι με την πινακιδα μεχρι να βγουν .. τωρα ισχυει δεν ισχυει αυτο ναι δν το ξερω 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

εισαι σοβαρος? χαχαχαχα αριθμός πλαισίου που είναι εμφανής και ακομα πιο ευκολα πας και λες ειναι του ταδε και τελος τι ειναι αυτα που λες  

αρμοδια δεν ειναι αλλα την ενδιαφερει σε ατυχημα.. παρε τηλ τροχαια και ρωτα εαν χτυπησω με ανασφάλιστο οχημα και χωρις πινακιδες τι γινεται και θα δεις 

δεν έχουν όλα τα αμάξια το vin στο παρμπριζ.Τα τελευταίας 15ετίας ; ναι αλλά τα παλιότερα όχι.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ok. Εγώ απάντησα στον άλλον που λέει ότι πήρε τηλέφωνο την τροχαία. Άρα είτε γράφει ψέμματα είτε η τροχαία του απάντησε ότι να ναι. Άσε που αυτό με το παρκάρισμα στο τμήμα πρώτη φορά το ακούω. Σιγά μην έχουν στα τμήματα τέτοιους χώρους. 

οτι που είπανε ... ισχύει δν ισχύει η το έβγαλε απο την στομαχα του για να με ξεφορτωθεί δν ξερω καθςω με ρωτησε και του ειπα υποθετικό σενάριο 

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

δεν έχουν όλα τα αμάξια το vin στο παρμπριζ.Τα τελευταίας 15ετίας ; ναι αλλά τα παλιότερα όχι.

τρόποι υπάρχουν, ξέρεις ποιος είναι ο ιδιοκτήτης το λες και το ψαχνουν, δεν ειναι ενα άγνωστο αμάξι 

Δημοσ.

Ηρεμηστε ρε παιδια, δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα, τι να πει και η Νοτια Αφρικη δηλαδη. Την πρωτη φορα που πηρα, το σηκωσε μια κοπελα, αυτη με εγραψε. Τη δευτερη, το σηκωσε ενας ·αγριος ακουγοτανε, τωρα μου απαντησαν στο mail οτι το εχουν δει απο οταν εκανα το δευτερο τηλεφωνημα και θα του βσλουν χαρτι συντομα λογικα. Γυφτοι περνανε συνεχεια και κοζαρουν και με εχουν κλεψει δυο φορες και τους ξερω ποιοι ειναι αλλα για να γινει κατι πρεπει να πληρωσω περισσοτερα απο την αξια αυτων που μου κλεψανε. Εξου και δεν κανω νταραβερια με συτους. Και να κλεψουμε και να καψουμε ξενο αμαξι, να χασουμετο δικιο μας δηλαδη και να βγουμε και φταιχτες. Και δεν εχουμε προβλημα με το παρκινγκ, απλα να φυγει το χρεπι αφου συτος που το εχει δεν θα ξαναρθει.

• Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, pasxaliskar said:

Προφανώς αγνοείς ότι ο αριθμός πλαισίου μόνο στα τελευταία μοντέλα είναι εμφανής, που και σε αυτά μια χαρά μπορεί να είναι καλυμμένος μια και είναι μέσα από το παρμπρίζ, άσε που ο ισχυρισμός "είναι του τάδε" δεν είναι αρκετός, πρέπει να αποδειχθεί κάπως, κάτι που δεν κάνουν για ψύλλου πήδημα.

Επίσης ακόμα περιμένουμε να μας πεις πως θα "κόψουν τον πάτο" του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες που βρίσκεται παρκαρισμένο σε σημείο που δεν απαγορεύεται η στάθμευση, ποια ακριβώς πρόστιμα θα του επιβληθούν και από ποιον, μπορείς να αποδείξεις ότι όσα ισχυρίζεσαι δεν είναι μπούρδες;

Το μόνο που μπορεί να πάθει είναι να του πάρει το αυτοκίνητο ο Δήμος, και αυτό μόνο όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να θεωρηθεί εγκαταλελειμμένο.

44 minutes ago, pasxaliskar said:

Όπως σου είπα και παραπάνω, σε ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο δεν θα ασχοληθούν καν. Το ανασφάλιστο χωρίς πινακίδες θα έχει πρόβλημα αν τρακάρει κυκλοφορώντας, αν είναι σταματημένο τίποτα απολύτως δεν γίνεται.

46 minutes ago, pasxaliskar said:

Μύνηση και δικαστήριο από ποιον, και για ποιο λόγο?

47 minutes ago, pasxaliskar said:

οταν μου εκλεψαν τις πινακιδες μου ειπε το μηχανολογικο βαλε μπρος πισω στο τζαμι ενα χαρτι με την πινακιδα μεχρι να βγουν .. τωρα ισχυει δεν ισχυει αυτο ναι δν το ξερω 

Και όχι μόνο αυτό, γενικά δεν έχεις ιδέα επί του θέματος, μονίμως γράφεις για πρόστιμα, δικαστήρια, νόμους που είναι μόνο στο μυαλό σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Προφανώς αγνοείς ότι ο αριθμός πλαισίου μόνο στα τελευταία μοντέλα είναι εμφανής, που και σε αυτά μια χαρά μπορεί να είναι καλυμμένος μια και είναι μέσα από το παρμπρίζ, άσε που ο ισχυρισμός "είναι του τάδε" δεν είναι αρκετός, πρέπει να αποδειχθεί κάπως, κάτι που δεν κάνουν για ψύλλου πήδημα.

Επίσης ακόμα περιμένουμε να μας πεις πως θα "κόψουν τον πάτο" του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες που βρίσκεται παρκαρισμένο σε σημείο που δεν απαγορεύεται η στάθμευση, ποια ακριβώς πρόστιμα θα του επιβληθούν και από ποιον, μπορείς να αποδείξεις ότι όσα ισχυρίζεσαι δεν είναι μπούρδες;

θελεις να μου πεις δηλαδη οτι δεν υπάρχει κανενας απολυτος τροπος να βρεις τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκίνητου ? επειδή κουρασε το θεμα πες μου με ενα ναι η με ενα οχι και μην το κανεις πρωιναδικο. θα γινει ενα ατυχημα με ενα παρκαρισμενο χωρις στοιχεια και θα πουνε οκ δν εχει πινακίδες δεν το ψάχνουμε ποιος νοιάζετε?  χααχαχαχαχα ερε θεε μου τι διαβάζουμε .. με ενα ναι η με ενα οχι μονο υπαρχει τροπος να βρεθει ο ιδιοκτητης? 

προστιμα θα επιβληθουν, όπως ειπα, στην περιπτωση που το οχημα που ειναι χωρις πινακιδες χωρις ασφαλεια χωρις τελη κυκλοφοριας και μπλεχτει σε ατυχημα .. το διευκρινισα και πιο πανω οτι ολα αυτα για μεγαλα προστιμα είναι μονο σε ατυχημα.. εαν δεν μπλεχτει σε ατυχημα προφανως ελλαδα εισαι ποιος τον νοιάζει που παρανομείς και αφήνεις το σκουπίδι σου σε δημόσιο χώρο.. μαλλον εχεις καταλαβει λαθος οτι εννοουσα θα του κοψουν @@@ επειδη ειναι απλα παρατημενο .. οχι , θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να του @@@ οταν μπλεχτεί σε ατυχημα και μονο 

14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όπως σου είπα και παραπάνω, σε ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο δεν θα ασχοληθούν καν. Το ανασφάλιστο χωρίς πινακίδες θα έχει πρόβλημα αν τρακάρει κυκλοφορώντας, αν είναι σταματημένο τίποτα απολύτως δεν γίνεται.

Μύνηση και δικαστήριο από ποιον, και για ποιο λόγο?

Και όχι μόνο αυτό, γενικά δεν έχεις ιδέα επί του θέματος, μονίμως γράφεις για πρόστιμα, δικαστήρια, νόμους που είναι μόνο στο μυαλό σου.

υλικη ζημια ειναι και ενας καθρεφτης να σπασεις.. για αυτο ειπα και πιο πανω , περνεις ενα παλιο αγροτικο και το ριχνεις πανω με 5 χιλιομετρα.. θα αποδειξη καποιος οτι η γρατζουνια το φαναρι που εσπασε δν ηταν απο πριν ? 

μυνηση θα κανεις γτ πολυ απλα ενα παρατημένο οχημα ειναι στο δρομο ενοχλεί και είναι εμπόδιο 

σοβαρα ρε ? ανάρτησε τοτε τους νομους απο ΦΕΚ και θα σε πω ναι εχεις δικιο .. δν ειμαι δικηγορος , μιλαω με οτι μου ειπανε και ρώτησα και οτι μου ετυχε εμενα 

Δημοσ.
4 minutes ago, pasxaliskar said:

θελεις να μου πεις δηλαδη οτι δεν υπάρχει κανενας απολυτος τροπος να βρεις τον ιδιοκτήτη ενός αυτοκίνητου ?

Όπως ξανάπα τρόπος υπάρχει, αλλά κανείς δεν θα ασχοληθεί χωρίς λόγο. Ατύχημα είναι και αν ένα όχημα φύγει σε μια στροφή και καταστρέψει 5-6 σταματημένα, ατύχημα είναι και αν του κάνουν μια γρατζουνιά ενώ είναι παρκαρισμένο, στην πρώτη περίπτωση θα ψάξουν και θα βρουν τα πάντα, στην δεύτερη δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. 

7 minutes ago, pasxaliskar said:

προστιμα θα επιβληθουν, όπως ειπα, στην περιπτωση που το οχημα που ειναι χωρις πινακιδες χωρις ασφαλεια χωρις τελη κυκλοφοριας και μπλεχτει σε ατυχημα .. το διευκρινισα και πιο πανω οτι ολα αυτα για μεγαλα προστιμα είναι μονο σε ατυχημα.. εαν δεν μπλεχτει σε ατυχημα προφανως ελλαδα εισαι ποιος τον νοιάζει που παρανομείς και αφήνεις το σκουπίδι σου σε δημόσιο χώρο.. μαλλον εχεις καταλαβει λαθος οτι εννοουσα θα του κοψουν @@@ επειδη ειναι απλα παρατημενο .. οχι , θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να του @@@ οταν μπλεχτεί σε ατυχημα και μονο

Η έλλειψη πινακίδων ενός οχήματος δεν συνεπάγεται ούτε ότι είναι ανασφάλιστο, ούτε ότι έχει απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, ούτε ότι είναι σε ακινησία, ούτε καν ότι είναι ταξινομημένο. Πρόστιμο επειδή είναι είναι παρκαρισμένο χωρίς πινακίδες δεν προβλέπεται, αν νομίζεις διαφορετικά τότε κάνε παράθεση το άρθρο του κοκ (ή νόμο, ή ΚΥΑ, ή ότι άλλο), το αποδεικνύει, ο ισχυρισμός σου δεν αποτελεί επιχείρημα.

Όσο για το "σκουπίδι σε δημόσιο χώρο" είπαμε, το μόνο που προβλέπεται στην περίπτωση εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου είναι απομάκρυνση από τον Δήμο, και όχι πρόστιμα (Π.Δ.116/04). Εκτός και αν όπως λες ισχύει κάτι διαφορετικό για εγκαταλελειμμένο που κάποιο άλλο όχημα του προξένησε ζημιά, και πάλι πρέπει να το επιβεβαιώσεις κάπως.

Οι αστήρικτοι ισχυρισμοί σου έχουν μηδενική αξία.

Δημοσ.

Αρχίζει κάποιος εδώ τα ποστ του με το

"Ρε φίλε"

Και κάθεστε και ανοίγετε διάλογο και περιμένετε απαντήσεις με 

Δημοσ.

Απο το gocar.gr 

Οι υπογραμμισεις δικες μου.
Το ρεζουμε ειναι οτι αυτοκινητο σε ακινησια πρεπει να ειναι

σε ιδιωτικο χωρο αλλοιως τρωει τεραστιο προστιμο

Ο  καθενας βεβαια κανει οτι θελει και οτι μπορει
μεσα στο μπαχαλο.

"Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην τοποθεσία φύλαξης του οχήματος μετά την αφαίρεση των πινακίδων του, τις οποίες ο ιδιοκτήτης διατηρεί στην κατοχή του.

Το αυτοκίνητο δεν μπορεί να μείνει σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο (π.χ. στο δρόμο), αλλά σε χώρο φύλαξης (π.χ. στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας ή σε ενοικιαζόμενο πάρκινγκ).

Υπενθυμίζεται, ότι σε περίπτωση που βρεθεί να κυκλοφορεί το όχημα που έχει τεθεί σε ακινησία ή να είναι σταθμευμένο σε διαφορετικό από το δηλωμένο σημείο, στον ιδιοκτήτη του επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ (30.000 ευρώ και 3ετής αφαίρεση διπλώματος οδήγησης σε περίπτωση υποτροπής)."

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όπως ξανάπα τρόπος υπάρχει, αλλά κανείς δεν θα ασχοληθεί χωρίς λόγο. Ατύχημα είναι και αν ένα όχημα φύγει σε μια στροφή και καταστρέψει 5-6 σταματημένα, ατύχημα είναι και αν του κάνουν μια γρατζουνιά ενώ είναι παρκαρισμένο, στην πρώτη περίπτωση θα ψάξουν και θα βρουν τα πάντα, στην δεύτερη δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. 

Η έλλειψη πινακίδων ενός οχήματος δεν συνεπάγεται ούτε ότι είναι ανασφάλιστο, ούτε ότι έχει απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας, ούτε ότι είναι σε ακινησία, ούτε καν ότι είναι ταξινομημένο. Πρόστιμο επειδή είναι είναι παρκαρισμένο χωρίς πινακίδες δεν προβλέπεται, αν νομίζεις διαφορετικά τότε κάνε παράθεση το άρθρο του κοκ (ή νόμο, ή ΚΥΑ, ή ότι άλλο), το αποδεικνύει, ο ισχυρισμός σου δεν αποτελεί επιχείρημα.

Όσο για το "σκουπίδι σε δημόσιο χώρο" είπαμε, το μόνο που προβλέπεται στην περίπτωση εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου είναι απομάκρυνση από τον Δήμο, και όχι πρόστιμα (Π.Δ.116/04). Εκτός και αν όπως λες ισχύει κάτι διαφορετικό για εγκαταλελειμμένο που κάποιο άλλο όχημα του προξένησε ζημιά, και πάλι πρέπει να το επιβεβαιώσεις κάπως.

Οι αστήρικτοι ισχυρισμοί σου έχουν μηδενική αξία.

εδω τα αλλαζεις.. αλλο ελεγα απο την αρχη εγω και αλλο μο απαντουσες.. συμφωνω στο 90% που λες οπως π.χ η ''έλλειψη πινακίδων ενός οχήματος δεν συνεπάγεται ούτε ότι είναι ανασφάλιστο, ούτε ότι έχει απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας ....'' 

απλα η περιπτωση εαν διαβασες και απο την αρχη, ο ανθρωπος λεει οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι χωρις πινακιδες χωρις ασφαλεια κλπ.. έχουν ερθει απο το δημο και την αστυνομια να του πουνε να το παρει και απλα τους γραφει για αυτην τν περιπτωση λεμε .. σε μια γειτονιά που ο ενας ξερει τον αλλον οχι σε ενα αγνωστο αμαξι που δν ξερεις τιποτα.. μιλαω για συγκεκριμενη περιπτωση 

εαν δν ηταν αυτη η περιπτωση αυτα που λες πιο πανω (εκτος απο το ατυχημα) συμφωνω στο 100%

Δημοσ.

διάβασα μερικές σελίδες, όχι όλες,οπότε συγνώμη αν έχει ειπωθεί ξανά,

αφού ο δήμος δεν κάνει τίποτε που είναι ο κατ εξοχήν αρμόδιος, τότε μια καταγγελία στην διεύθυνση δημόσιας υγείας της εν λόγω περιφέρειας ίσως να βοηθήσει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...