Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά θέλω την γνώμη σας για ένα θέμα με παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε δημόσιο δρόμο....Καταρχήν είμαι σε μικρή πόλη .Έχω θέμα με έναν γείτονα που έχει παρατημένο ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες; Εδώ και έναν μήνα έξω από το σπίτι μου....Του ζήτησα ευγενικά να το πάρει και με έγραψε κανονικά. Απευθυνθηκα στη εφορία τις περιοχής για να δω τι γίνεται  και μου είπαν ότι το έχει δηλώσει ότι το έχει παρκαρισμένο σε ιδιωτικό γκαράζ.Στην συνέχεια πήγα στον δήμο τις περιοχής και μου είπαν ότι θα το δουν ....Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τον ιδοποιησαν και είπε πως θα το πάρει ...Αλλά τίποτα δεν το έχει πάρει .Επειδή του μίλησα με ωραίο τρόπο αν και δεν παίρνει από λόγια λόγο ότι είναι και λίγο νταης πήγα στο αστυνομικό τμήμα και είπα να το δουν ,η αστυνομία πέρασε από εκεί και του έκανε σύσταση , Ε τότε άρχισαν να βρίζουν οικογενειακός με ότι χαρακτηρισμούς μπορείτε να φανταστείτε.Ο αξιοματικος υπηρεσίας μου είπε ότι θα το πάρει του είπε και τι άλλο θέλω εγώ λέω τίποτα απλά να πάρει το αυτοκίνητο από εκεί. Έχει γράψει έως και την αστυνομία αφού δεν το πήρε και η αστυνομία δεν έδωσε σημασία να ξαναπεράσει να το δει.Βαρεθηκα να ασχολουμε άλλο.....Εσείς τι.προτεινετε γι'αυτό ?

• Like 1
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσένα τι σε ενοχλεί ακριβώς;

Έχεις καταλάβει σε ποια κατηγορία του φορουμ έχεις ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα, έτσι;

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.

Με ενοχλεί που το έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα μου.....όχι δεν κατάλαβα που άνοιξα το θέμα αν είναι να το διαγράψω...

• Like 3
Δημοσ.

Επιτρέπεται ναι...όχι δεν θα με ενοχλούσε έχει παρκαρισμένα 3 αυτοκίνητα με πινακίδες ποτέ δεν είχαμε προβλήματα....Αλλά να το κάνει πάρκινγκ και με παρατημένα οχήματα.....Έχει χώρο ποιο κάτω αλάνα που του είπα να το βάλει εκεί.

• Like 5
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Επιτρεπεται εκει το παρκαρισμα; Εννοω αν ηταν αλλου με πινακιδες, παλι θα σε ενοχλουσε; Σε εμποδιζει σε κατι;

Το αν επιτρέπεται εκεί το παρκάρισμα δεν έχει καμία σημασία. Επιτρέπεται εφόσον έχεις πινακίδα κι έχεις πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας! Άπαξ κι έχεις καταθέσει πινακίδες, οφείλεις (και το δηλώνεις κατά την κατάθεση) να φυλάς το όχημα σε συγκεκριμένο χώρο.

Δημοσ.

Αν καποιος εχει παραδωσει πινακιδες,ειναι υποχρεωμενος να το παρκαρει σε κλειστο δικο του χωρο.(πυλωτη,παρκινκ κλπ)

Αν πεσει  πχ καποιο αμαξι επανω του και ειναι οπως το εχει ο γειτονας σου,τοτε βρισκει το μπελα του αυτος που το εχει παρκαρισμενο ( ο γειτονας σου δλδ )σε δημοσιο δρομο χωρις πινακιδες.

Τουλαχιστον 500 ευρω το προστιμο

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostas5139 είπε

με παρκαρισμένο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σε δημόσιο δρόμο...

Εδώ και έναν μήνα έξω από το σπίτι μου....

??????

57 λεπτά πριν, Kostas5139 είπε

Με ενοχλεί που το έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα μου.....

??????????

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τσακώνεσται με ολο τον κοσμο για ενα παρκαρισμένο, αυτο δεν μπορω ειλικρινά να το καταλαβω.

Αν δεν ειναι αυτο εκει θα ειναι καποιο αλλο αυτοκινητο, ε και

• Like 3
  • Confused 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τσακώνεσται με ολο τον κοσμο για ενα παρκαρισμένο, αυτο δεν μπορω ειλικρινά να το καταλαβω.

Σωπα ρε συ.. 
Να σου δειξω φωτο απο τον γειτονα μου στην Αργυρουπολη, να δεις πως παρκαρει εκεινος..
αν μπορουσε θα το εβαζε και μεσα στο σπιτι μου το 3ο αμαξι του, για τα αλλα 2 εχει κανονικα θεση στην πολυκατοικια του

• Like 6
Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αν δεν ειναι αυτο εκει θα ειναι καποιο αλλο αυτοκινητο, ε και

Εδώ υπάρχει ένα ζήτημα: Δεν μιλάμε απλά για ένα παρκαρισμένο, αλλά για ένα εγκαταλελειμμένο (δεν έχει καν δικαίωμα στάθμευσης σε δημόσιο δρόμο). Αν μπούμε λοιπόν σε αυτήν τη λογική, πού σταματάμε; Παρατάω ας πούμε εγώ τη χαλασμένη ντιβανοκασέλα του παππού δίπλα στο πεζοδρόμιο; Βάζω τους κλασικούς κουβάδες/ξύλα/καφάσια για να δεσμεύω θέσεις στάθμευσης; Με άλλα λόγια νομιμοποιούμε τη χρήση του δημόσιου χώρου ως αποθήκη άχρηστου υλικού (ή αποθήκη, γενικότερα);

Δημοσ.

στη γειτονιά μου το έσπρωξαν ποιο κάτω   και στη θέση παρκαρισαν άλλο...μετά αναγκάστηκε να το πάει άλλου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...