vsaradopoulos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, ήθελα να ακούσω γνώμες για ελαστικά ultra contact της continental. Αν και είναι σχετικά νέο ελαστικό μήπως έχει κάποιος εμπειρία με τα Συγκεκριμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Είναι touring ελαστικά με υψηλό δείκτη φθοράς 410. Σκληρά πλαϊνά, πολύ μαλακό πέλμα. Αθόρυβα. Τα έχω από τον Μάιο του 22 σε ford fiesta σε διάσταση 195/50/16, χαμηλό προφίλ. Καλή αίσθηση και σε πολύ υψηλή ταχύτητες. Δεν έχουν γλιστρήσει χιλιοστό πάντως, ούτε χαζοσπιναρισματα. Πανάκριβα στη δική μου διάσταση. Αλλά ευελπιστώ να βγάλουν χιλιόμετρα. Εν συγκρίσει με Dunlop Blueresponse και Continental Premium Contact 2 που είχα πριν, ειναι σαφώς ανώτερα από τα πρώτα και μοιάζουν πολύ με τα Premium Contact στην πρόσφυση. Αλλά το σκληρά πλαϊνά τα καταλαβαίνεις στις λακκούβες. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από tomasss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsaradopoulos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Είμαι μεταξύ αυτών και michelin prιmacy 4+. Έχεις κάποια γνώμη? Για παρόμοια διάσταση 195/55/16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Στο εταιρικό αμάξι τα έχω τα Primacy 4. Το οποίο βέβαια είναι citroen με ανάρτηση βάρκα στο γυαλό. Αξιοπρεπέστατα και πιο άνετα στις λακούβες. Αλλά από πρόσφυση όχι καλύτερα από τα Continental. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgostefaa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Τα εχω και εγω πολυ καλυτερα σε προσφυση απο primacy 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Έχει δοκιμάσει κάποιος τα TOYO 165/70 R13 79T NanoEnergy-3 είναι μαλακά στις λακκούβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα