Witcher1st Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Τί απο τα δυο πληρωνω για να ειμαι καλυμενος; Λογικα το τρεχων υπολοιπον βαζει μεσα και αγορα που εγιναν τις τελευταιες ημερες; Το 1ο μου δειχνει 100 ευρω και το αλλο 150 ευρω. Υπαρχει περιπτωση να πληρωσω καποια δοση 2 φορες και να χασω ετσι λεφτα;
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν εισαι μακρυά απο το οριο της κάρτας τοτε πληρώνεις το "Οφειλομενο ποσό τελευταιου λογαριασμού" αν είσαι κοντά στο όριο, πληρώνεις το "τρέχον υπόλοιπο" Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από NikosKallithea
Helionar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Κάθε φορά το οφειλόμενη πόσο του τελευταίου λογαριασμού για να μην το πολύ μπερδεύουμε. Κάθε μήνα σε μια καθορισμένη μέρα, διαφορετική ανά κάρτα (πχ εμένα κλειδώνει στις 22 κάθε μήνα) "κλειδώνει το ποσό που θα πληρώσεις. Το ποσό αυτό αναφέρεται ως οφείλουμενο πόσο και έχει και την ημερομηνία πληρωμής μαζί όπως και την ελάχιστη καταβολή (ποτέ μην πληρώνεις την ελάχιστη καταβολή) Στην δεύτερη ερώτηση σου, αν βάλεις δύο δόσεις ή γενικώς παραπάνω λεφτά το πλεοναζον πόσο θα μειώσει την πληρωμή σου τον επόμενο μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα