Evangelos Anagnostou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Εντωμεταξύ θυμαμαι κάποιο παλιό keynote της apple που άρχισε να παρουσιάζει τα emoji και τα ανθρωπάκια και τα μπαρμπαδελακια στο imessage και γελούσα με την τεχνολογική ελαφρότητα, αλλά αυτοί βλέπανε μπροστά. Τελοσπαντων πολύ το αναλύουμε. Ο έφηβος παιρνει το αιφονακι του όπως παίρνουμε κλινεξ για χλωρίνη (αυτή ξέρουμε αυτή εμπιστευόμαστε) κάνει την δουλίτσα του ωραία, περνάει η παλιοζωή (κλαψ)
valkon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Από τότε που άγγιξα εταιρικό iPhone θα πω την αμαρτία μου, ένιωσα ότι είδα το φως μετά από χρόνια. Ίσως φταίει ότι τα Xiaomi που επιλέγω τόσα χρόνια πάνε από το κακό στο χειρότερο; Ότι το Poco που επέλεξα πέρσι ήταν για τα σκουπίδια; Νιώθω προδομένος από την Κίνα πάντως.
Tetrabitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ πριν χρόνια δούλευα σε επιχείρηση με 8 άτομα όλοι είχαν iPhone εκτός από εμένα και έναν αποθηκαριο. Εγώ δούλευα σε γραφείο. Έρχεται το αφεντικό και μου λέει μια δόση τα Χριστούγεννα. Θα σου παραγγείλω ένα iPhone με αποφορολογηση και δώσε μου 3-4 δόσεις να έχεις και εσύ. 😆 Όχι ευχαριστώ εγώ δεν τρελαίνομαι με τα κινητά, αγοράζω κιθάρες και ενισχυτές του είπα. Και ψιλοξενερωσε. Χαχαχα
Choronzoon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε "24χρονη Διευθύνουσα Σύμβουλος" διαβάζω... Δηλαδή μόλις πήρε το πτυχίο. Να πεις έκανε και μεταπτυχιακό, πρόλαβε, το τελείωσε άραγε; Αλλά και να το τελείωσε, με ποια εμπειρία έγινε κιόλας Διευθύνουσα Σύμβουλος; tokenism
lnoldori Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Με την διαφορά μόνο ότι δεν θυμάμαι να υπήρχε θέμα "εξοστρακισμού" από την ομάδα αν δεν είχες κάποιο ρούχο η παπούτσια από τέτοιες μάρκες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, AtiX είπε ΥΓ για την ιστορία ο νονός μου στα 15 μου, με έντυσε από την “κορφή ως τα νύχια”, και ξόδεψε λίγο πάνω από τις 300.000 δραχμές και γυρίζοντας στο σπίτι λέει στους γονείς μου ότι του κόστισα και φτηνά… Εντάξει. Τώρα έπαψα να έχω απορίες ...
AtiX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, Gk2016 είπε Εντάξει. Τώρα έπαψα να έχω απορίες ... Πραγματικά θεωρείς φυσιολογικό να έχεις τέτοιου είδους απορίες για εμένα ή τον κάθε ένα εδώ μέσα, αντί να καταλάβεις το λάθος συλλογισμό σου?
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, valkon είπε Από τότε που άγγιξα εταιρικό iPhone θα πω την αμαρτία μου, ένιωσα ότι είδα το φως μετά από χρόνια. Ίσως φταίει ότι τα Xiaomi που επιλέγω τόσα χρόνια πάνε από το κακό στο χειρότερο; Ότι το Poco που επέλεξα πέρσι ήταν για τα σκουπίδια; Νιώθω προδομένος από την Κίνα πάντως. Τόσο χάλια είναι; Έχεις δοκιμάσει Huawei? Δεν έχω εμπειρία από apple πάντως με το κινητό Huawei που μου έκαναν δώρο το 18 είμαι ακόμα μια χαρά. Μηλοφωνο δεν έχω πιάσει ποτέ μου.
jerry banana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πως να το πω δηλαδή; Μπείτε να το διαβάσετε στην wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Millennials Η κάθε γενιά έχει λάβει μια ονομασία, είτε με κάποιο γράμμα είτε λέξη/χαρακτηρισμό, baby boomers, γενιά Χ, Υ κοκ. Για μένα βέβαια όλα αυτά είναι χαζομάρες, απλά κάποιοι βαριούνται να χαρακτηρίσουν τις γενιές με τις δεκαετίες και τις χρονολογίες και εφευρίσκουν δικούς τους όρους ώστε να γίνουν πιο clickbait και να διαφέρουν από την μάζα. και για εμενα χαζομαρα ειναι 11 ώρες πριν, Athoz είπε milenian ειμαι
koutsis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τόσο χάλια είναι; Έχεις δοκιμάσει Huawei? Δεν έχω εμπειρία από apple πάντως με το κινητό Huawei που μου έκαναν δώρο το 18 είμαι ακόμα μια χαρά. Μηλοφωνο δεν έχω πιάσει ποτέ μου. Εντάξει, αφού έχεις android του '18 και το θεωρείς μια χαρά οι απαιτήσεις σου είναι πολύ χαμηλές. Καμμία σχέση όμως με καινούργιο iphone όπως είπε και ο φίλος...
jerry banana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στις 24/2/2023 στις 12:15 ΠΜ, poulinos είπε οταν οι γονεις δινουν tablet κινητα στο παιδι αντι να το πανε ενα hobby μην παραξενευομαστε μετα τι παει στραβα. ευκολη λυση για τον γονιο να ξεφορτωθει το παιδι. Το ίδιο πράγμα έχω ξααναναφερει σε άλλο ποστ . Πλέον οι νέοι γονείς και του 90 και μετά το 80 δίνουν ηλεκτρονικά μέσα και παρατάνε τα παιδιά . Δεν είναι τυχαίο που εάν μπεις σε ΜΜΜ βλέπεις συμπεριφορά από μικρα παιδιά που δείχνουν ότι δεν έχουν οικογενεια. Βρίζουν κλπ Ανάρμοστη συμπεριφορά . Όχι οι περισσότεροι αλλά οπότε μπαίνω σε ηλεκτρικό , η λεωφορειο θα πετύχω άτομα που έχουν έλλειψη σεβασμού.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, jerry banana said: Το ίδιο πράγμα έχω ξααναναφερει σε άλλο ποστ . Πλέον οι νέοι γονείς και του 90 και μετά το 80 δίνουν ηλεκτρονικά μέσα και παρατάνε τα παιδιά . Δεν είναι τυχαίο που εάν μπεις σε ΜΜΜ βλέπεις συμπεριφορά από μικρα παιδιά που δείχνουν ότι δεν έχουν οικογενεια. Βρίζουν κλπ Ανάρμοστη συμπεριφορά . Όχι οι περισσότεροι αλλά οπότε μπαίνω σε ηλεκτρικό , η λεωφορειο θα πετύχω άτομα που έχουν έλλειψη σεβασμού. σε αυτο οφειλονται πολλα.οτι οι συνθηκες εργασιας ειναι πιο δυσκολες με πολλες ωρες εργασιας.οτι ο καθενας θελει να γινει γονιος ανεξαρτητου οικονομικης καταστασης και μαλιστα να κανει 2 3 παιδια και οχι ενα που τις μισες φορες θα τα μεγαλωνουν ατομα 60 70 χρονων που πλεον δεν νιωθουν. και πλεον βεβαια επειδη η τεχνολογια καλπαζει πολλα ερεθισματα απο τα υπολοιπα παιδια τριγυρω σε gadgetakia. και οταν ο γονιος δεν εχει την ορεξη και τα λεφτα για να παει το παιδι ενα hobby το παιδι που θα παει?μα κλασσικα σε.καμια πλατεια να λιωνει εκει. οσα παιδια εχει τυχει να δω να ειναι γενικως πολυ ασχολα με πραγματα που θελουν ,δειχνουν και μειωμενο ενδιαφερον σε gadgetakia. το ιδιο παρατηρησα σε μενα αλλα σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια αφου στα 15 μου τα ερεθισματα για hobby κτλ ηταν απλα μηδαμινα.αργησα να ξυπνησω αλλα ευτυχως ξυπνησα 1
jerry banana Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, poulinos είπε σε αυτο οφειλονται πολλα.οτι οι συνθηκες εργασιας ειναι πιο δυσκολες με πολλες ωρες εργασιας.οτι ο καθενας θελει να γινει γονιος ανεξαρτητου οικονομικης καταστασης και μαλιστα να κανει 2 3 παιδια και οχι ενα που τις μισες φορες θα τα μεγαλωνουν ατομα 60 70 χρονων που πλεον δεν νιωθουν. και πλεον βεβαια επειδη η τεχνολογια καλπαζει πολλα ερεθισματα απο τα υπολοιπα παιδια τριγυρω σε gadgetakia. και οταν ο γονιος δεν εχει την ορεξη και τα λεφτα για να παει το παιδι ενα hobby το παιδι που θα παει?μα κλασσικα σε.καμια πλατεια να λιωνει εκει. οσα παιδια εχει τυχει να δω να ειναι γενικως πολυ ασχολα με πραγματα που θελουν ,δειχνουν και μειωμενο ενδιαφερον σε gadgetakia. το ιδιο παρατηρησα σε μενα αλλα σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια αφου στα 15 μου τα ερεθισματα για hobby κτλ ηταν απλα μηδαμινα.αργησα να ξυπνησω αλλα ευτυχως ξυπνησα Ευτυχώς ξεφυγες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ειδικά στις πρώτες γραμμές που μιλάς για παιδιά και τον αριθμό τους και τα οικονομικά . Δυστυχώς πολλά νέα παιδιά δεν σκέφτονται καλά πόσα λεφτά βγάζουν σαν οικογένεια και πόσα παιδιά να κάνουν γιατί λένε "έλα μωρέ έχουμε τους γονείς " αλλά αυτό είναι μεγάλο φάουλ . Ούτε είναι υποχρεωμένοι οι γονείς ούτε μάλιστα μερικοί είναι οι καλύτεροι για την ανάπτυξη νέου ατόμου (πχ μπορεί ο παππούς/γιαγιά να έχουν τοξική συμπεριφορά ) . Αλλά χίλιες φορές ένα νέο παιδί όπως είπες φίλε να κάνει κάποιο χόμπι πρακτικό παρά με ηλεκτρονικά μέσα . Ναι και στο gaming αλλά μέτρο. Εγώ παλιά έκανα βλακεία και παράτησα τη μπάλα για να λιώνω στο pc . Τουλάχιστον δεν με πήρε η μπάλα και το ρεγουλαρω πλέον αφού αθλούμαι ή δουλεύω . Αλλά και εγώ προσωπικά εάν κανω παιδί θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά (και μιλάω για 1 ) ειδικά το οικονομικό τμήμα .
Lucifer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Στις 25/2/2023 στις 1:21 ΜΜ, jerry banana είπε Αλλά χίλιες φορές ένα νέο παιδί όπως είπες φίλε να κάνει κάποιο χόμπι πρακτικό παρά με ηλεκτρονικά μέσα . θα γεράσει πολύ άσχημα αυτή η ατάκα
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 On 25/02/2023 at 13:21, jerry banana said: Αλλά χίλιες φορές ένα νέο παιδί όπως είπες φίλε να κάνει κάποιο χόμπι πρακτικό παρά με ηλεκτρονικά μέσα Γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα