jerry banana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Lucifer είπε θα γεράσει πολύ άσχημα αυτή η ατάκα Κοίτα πέρασες και το σημειο που μιλαω για μετρο. Δεν λεω να το κοψει τελειως το οτιδηποτε ηλεκτρονικο αλλα ενα παιδι θελει κυριως πρακτικα πραγματα,αθλητισμο, και οτιδηποτε αλλο δεν εχει σχεση με κατι ηλεκτρονικο για πολλους λογους. 1 ώρα πριν, NickTG είπε Γιατί? Συγγνωμη οι συνδεσμοι απο κατω τι ειναι? Νομιζα οτι αφορουν το μηνυμα και μου εβγαλε μια κοπελα.
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 40 minutes ago, jerry banana said: Συγγνωμη οι συνδεσμοι απο κατω τι ειναι? Νομιζα οτι αφορουν το μηνυμα και μου εβγαλε μια κοπελα. Η υπογραφή μου. Ένα κανάλι στο YouTube. Άσχετα με το μήνυμα.
jerry banana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, NickTG είπε Η υπογραφή μου. Ένα κανάλι στο YouTube. Άσχετα με το μήνυμα. Α οκ
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 On 24/02/2023 at 08:36, panther_512 said: Χεχε, απόλυτα σωστό. Πέραν της πρακτικής ευκολίας, ακόμα και ένα ακριβό iphone στο τέλος βγαίνει πιό φτηνά. Πάω την κόρη μου 5 χρονών δραστηριότητες κάθε μέρα. Μπαλέτο 2 μέρες, χορό 1 μέρα, στίβο 2 μέρες, και τα ΣΚ εκδρομές κάθε εβδομάδα. Μόνο η Δευτέρα έμεινε κενή. Πολύ καλή φάση, περνάω φανταστικά μαζί της, τα κινητά και τα τάμπλετ τα βαριέται και είναι ένα ακούραστο πλάσμα όπως ο πατέρας της. Την βλέπω είτε να ασχολείται επαγγελματικά με τον αθλητισμό/χορό είτε να παίρνει τα όρη και τα βουνά και να συζητάει μαζί σας για αναρριχήσεις. Όμως η παραπάνω ζωή έχει σημαντική οικονομική επιβάρυνση. Μόνο οι βενζίνες μου είναι €50-€60 την εβδομάδα. Στο εξάμηνο έχεις ξεπεράσει την αξία ενός iphone. Οπότε κατανοώ τον γονέα που βολεύεται με τα κινητά και τα τάμπλετ. Δεν τους επικροτώ. Τους κατανοώ. σκοπος ειναι να υπαρχει ενα μετρο.ουτε ολη μερα αθλητισμο και να μην εχει δει πως ειναι μια κονσολα αλλα ουτε το καψιμο. και ναι δεν ειναι φτηνα. θα το πω πολυ απλα.μονο για ενα βουνο ειχε τυχει να χαλασω 2200. αυτο μεταφραζεται στο να ειχα παρει 2 καλα κινητα που θα τα ειχα για τουλαχιστον ενα χρονο το καθενα.οποτε ναι δεν βγαινουν φτηνα καποια πραγματα. On 25/02/2023 at 13:21, jerry banana said: Ευτυχώς ξεφυγες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ειδικά στις πρώτες γραμμές που μιλάς για παιδιά και τον αριθμό τους και τα οικονομικά . Δυστυχώς πολλά νέα παιδιά δεν σκέφτονται καλά πόσα λεφτά βγάζουν σαν οικογένεια και πόσα παιδιά να κάνουν γιατί λένε "έλα μωρέ έχουμε τους γονείς " αλλά αυτό είναι μεγάλο φάουλ . Ούτε είναι υποχρεωμένοι οι γονείς ούτε μάλιστα μερικοί είναι οι καλύτεροι για την ανάπτυξη νέου ατόμου (πχ μπορεί ο παππούς/γιαγιά να έχουν τοξική συμπεριφορά ) . Αλλά χίλιες φορές ένα νέο παιδί όπως είπες φίλε να κάνει κάποιο χόμπι πρακτικό παρά με ηλεκτρονικά μέσα . Ναι και στο gaming αλλά μέτρο. Εγώ παλιά έκανα βλακεία και παράτησα τη μπάλα για να λιώνω στο pc . Τουλάχιστον δεν με πήρε η μπάλα και το ρεγουλαρω πλέον αφού αθλούμαι ή δουλεύω . Αλλά και εγώ προσωπικά εάν κανω παιδί θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά (και μιλάω για 1 ) ειδικά το οικονομικό τμήμα . ολα θελουν μετρο που δεν υπαρχει και στο παιδι πρεπει να γινει και μια χ συζητηση για να καταλαβει μερικα πραγματα. χαιρομαι που ξεφυγα.αν και πρακτικα μου ερχονται τα Hobby πολυ πιο ακριβα απο κινητα εν τουτοις τα απολαμβανω και εμπειριες ζωης 1
jerry banana Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε σκοπος ειναι να υπαρχει ενα μετρο.ουτε ολη μερα αθλητισμο και να μην εχει δει πως ειναι μια κονσολα αλλα ουτε το καψιμο. και ναι δεν ειναι φτηνα. θα το πω πολυ απλα.μονο για ενα βουνο ειχε τυχει να χαλασω 2200. αυτο μεταφραζεται στο να ειχα παρει 2 καλα κινητα που θα τα ειχα για τουλαχιστον ενα χρονο το καθενα.οποτε ναι δεν βγαινουν φτηνα καποια πραγματα. ολα θελουν μετρο που δεν υπαρχει και στο παιδι πρεπει να γινει και μια χ συζητηση για να καταλαβει μερικα πραγματα. χαιρομαι που ξεφυγα.αν και πρακτικα μου ερχονται τα Hobby πολυ πιο ακριβα απο κινητα εν τουτοις τα απολαμβανω και εμπειριες ζωης Συμφωνω απολυτα με οτι ειπες θελει μετρο. Και εγω χαιρομαι που ξεφυγα γιατι εαν δεν ξεφυγεις οπως και εαν δεν μεθυσεις η οτιδηποτε αλλο στη ζωη δεν καταλαβαινεις οντως τις επιπτωσεις.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 38 minutes ago, jerry banana said: Συμφωνω απολυτα με οτι ειπες θελει μετρο. Και εγω χαιρομαι που ξεφυγα γιατι εαν δεν ξεφυγεις οπως και εαν δεν μεθυσεις η οτιδηποτε αλλο στη ζωη δεν καταλαβαινεις οντως τις επιπτωσεις. θα βγω off topic αλλα προσωπικα δεν εχω μεθυσει ποτε και παρολα αυτα το αλκοολ με χαλαει. αλλα ισως καταλαβαινω τις επιπτωσεις αφου εβλεπα αλλους να ειναι ταπα απο το αλκοολ. δυστυχως σε μικρη ηλικια δεν ειχα και εγω τα ερεθισματα για να ξεκολλησω πχ απο το gaming κτλ.η ευκολη λυση αγοραζω ενα παιχνιδι και παιζω.μετα που αρχιζα να ξεφευγω απο τα pc κτλ διοτι πιο μεγαλος μπελας ηταν παρα ευχαριστηση, ολα τα λεφτα που εδωσα πχ σε Hobby, ταξιδια δεν τα μετανιωσα ποτε. 1
jerry banana Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, poulinos είπε θα βγω off topic αλλα προσωπικα δεν εχω μεθυσει ποτε και παρολα αυτα το αλκοολ με χαλαει. αλλα ισως καταλαβαινω τις επιπτωσεις αφου εβλεπα αλλους να ειναι ταπα απο το αλκοολ. δυστυχως σε μικρη ηλικια δεν ειχα και εγω τα ερεθισματα για να ξεκολλησω πχ απο το gaming κτλ.η ευκολη λυση αγοραζω ενα παιχνιδι και παιζω.μετα που αρχιζα να ξεφευγω απο τα pc κτλ διοτι πιο μεγαλος μπελας ηταν παρα ευχαριστηση, ολα τα λεφτα που εδωσα πχ σε Hobby, ταξιδια δεν τα μετανιωσα ποτε. Αυτό ακριβώς που είπες. Καλύτερα να υπαρχει μια μεση λυση παρα τα ακρα. Επισης τα ταξιδια ειναι κατι που και εγω θελω να κανω μελλοντικα. Πιστευω ειναι απο τα καλυτερα hobby.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 27 minutes ago, jerry banana said: Αυτό ακριβώς που είπες. Καλύτερα να υπαρχει μια μεση λυση παρα τα ακρα. Επισης τα ταξιδια ειναι κατι που και εγω θελω να κανω μελλοντικα. Πιστευω ειναι απο τα καλυτερα hobby. Θα βγω λιγο εκτος τοπικ αλλα θα το πω.σε πιο μικρη ηλικια ειχα χαλασει ενα αρκετα μεγαλο ποσο για να φτιαξω pc. μαζι με τα περιφερειακα κατι Ups κτλ χωρις υπερβολη ειχε παει στα 5k. πανω απο 6-7 μισθους δηλαδη. ηταν οτι χειροτερο εχω πεταξει λεφτα στην ζωη μου,.ενα pc που τελικα δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι του. ηχεια logitech 5.1 .Lian li κουτι, eizo Οθονη 27 αρα και παει λεγοντας. αντιθετα σε καταδυσεις χαλασα περιπου στα 10k για να φτασω στο σημειο που εφτασα. οι αναμνησεις οι στιγμες που εζησα και οι εμπειριες που αποκτησα ακομα και τα ατομα που γνωρισα ειναι δεκαδες φορες πιο ωραια απο οτι απο ενα pc ή απο ενα κινητο. προτιμω αυτην την στιγμη να δωσω 500 ευρω να κανω ενα ταξιδι αλλα τα ιδια λεφτα ΔΕΝ θα τα δωσω για κινητο και ας ξερω οτι το κινητο θα το κρατησω 2 χρονια ή και παραπανω. για τα ταξιδια σου ευχομαι οτι καλυτερο και ελπιζω να τα κανεις συντομα.εκανα και ταξιδια εκτος ευρωπης και ειναι αλλη φαση. ελπιζω καποτε και αλλοι να το καταλαβουν αυτο και να σταματησουν να δινουν σημασια στο αν θα εχω apple Κινητο ή αν θα εχω samsung των 2000 ευρω. θελει μετρο και δυστυχως πολλες φορες ολη αυτη η καταναλωτικη μανια μας καταπινει οπως ειχε γινει και με μενα. παν μετρον αριστον οπως ελεγαν. ωραιο το κινητο αλλα οι εμπειριες μας κανουν καλυτερους ανθρωπους και ειναι αυτα που θα θυμομαστε.το ακριβο μου το pc ουτε καν το σκεφτομαι σαν κατι ωραιο στην ζωη μου. 1
jerry banana Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 48 λεπτά πριν, poulinos είπε Θα βγω λιγο εκτος τοπικ αλλα θα το πω.σε πιο μικρη ηλικια ειχα χαλασει ενα αρκετα μεγαλο ποσο για να φτιαξω pc. μαζι με τα περιφερειακα κατι Ups κτλ χωρις υπερβολη ειχε παει στα 5k. πανω απο 6-7 μισθους δηλαδη. ηταν οτι χειροτερο εχω πεταξει λεφτα στην ζωη μου,.ενα pc που τελικα δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι του. ηχεια logitech 5.1 .Lian li κουτι, eizo Οθονη 27 αρα και παει λεγοντας. αντιθετα σε καταδυσεις χαλασα περιπου στα 10k για να φτασω στο σημειο που εφτασα. οι αναμνησεις οι στιγμες που εζησα και οι εμπειριες που αποκτησα ακομα και τα ατομα που γνωρισα ειναι δεκαδες φορες πιο ωραια απο οτι απο ενα pc ή απο ενα κινητο. προτιμω αυτην την στιγμη να δωσω 500 ευρω να κανω ενα ταξιδι αλλα τα ιδια λεφτα ΔΕΝ θα τα δωσω για κινητο και ας ξερω οτι το κινητο θα το κρατησω 2 χρονια ή και παραπανω. για τα ταξιδια σου ευχομαι οτι καλυτερο και ελπιζω να τα κανεις συντομα.εκανα και ταξιδια εκτος ευρωπης και ειναι αλλη φαση. ελπιζω καποτε και αλλοι να το καταλαβουν αυτο και να σταματησουν να δινουν σημασια στο αν θα εχω apple Κινητο ή αν θα εχω samsung των 2000 ευρω. θελει μετρο και δυστυχως πολλες φορες ολη αυτη η καταναλωτικη μανια μας καταπινει οπως ειχε γινει και με μενα. παν μετρον αριστον οπως ελεγαν. ωραιο το κινητο αλλα οι εμπειριες μας κανουν καλυτερους ανθρωπους και ειναι αυτα που θα θυμομαστε.το ακριβο μου το pc ουτε καν το σκεφτομαι σαν κατι ωραιο στην ζωη μου. Σε ευχαριστώ πολύ . Σκέφτομαι και εγώ μελλοντικά στα ταξίδια να επικεντρωθώ καθώς προσωπικά πάντα πιστεύω ότι στη ζωή αυτή μόνο οι εμπειρίες/ αναμνήσεις μένουν στο τέλος τέλος. 1
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 hour ago, jerry banana said: Σε ευχαριστώ πολύ . Σκέφτομαι και εγώ μελλοντικά στα ταξίδια να επικεντρωθώ καθώς προσωπικά πάντα πιστεύω ότι στη ζωή αυτή μόνο οι εμπειρίες/ αναμνήσεις μένουν στο τέλος τέλος. το κινητο ειναι ωραιο για να κανεις την δουλεια σου και οχι για να γινει η ζωη σου και η χαρα σου. τωρα το να νιωθει ο αλλος complex επειδη εχει px xiaomi αντι για apple και στα messages βγαινει αλλιως ειναι χαζομαρα.εχω ενα κινητο οσο καλο πρεπει να ειναι για να κανω την δουλεια μου.ουτε να σπαω τα νευρα μου και να κανω την ζωη μου δυσκολη αλλα ουτε να το αλλαζω καθε 3 μηνες.
jerry banana Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, poulinos είπε το κινητο ειναι ωραιο για να κανεις την δουλεια σου και οχι για να γινει η ζωη σου και η χαρα σου. τωρα το να νιωθει ο αλλος complex επειδη εχει px xiaomi αντι για apple και στα messages βγαινει αλλιως ειναι χαζομαρα.εχω ενα κινητο οσο καλο πρεπει να ειναι για να κανω την δουλεια μου.ουτε να σπαω τα νευρα μου και να κανω την ζωη μου δυσκολη αλλα ουτε να το αλλαζω καθε 3 μηνες. Σωστό αρκεί να υπάρχει μια συσκευή για να κάνει κάποιος τη δουλειά του . Αλλά στα κινητά το αστείο είναι οτι και ένα με 150 θα κάνει την ίδια δουλειά με ένα τον 1500 αρκεί φυσικά να μιλάμε για ένα απλό χρήστη κάτι που και το μεγάλο ποσοστών των αγοραστών είναι κιόλας. Δυστυχως πολλοί στην ηλικία μου και πιο μικροί και ανήλικοι αγοράζουν πλέον για μόστρα κυρίως. Δύσκολα θα βρω φίλο που θα μου αιτιολογήσει σωστά την αγορά του νέου iphone 14 για παράδειγμα. Ολοι για να μην μεινουν στην απεξω του καταναλωτισμού .Αυτό ακριβώς που είπες πριν κάνουν οι άλλοι σε κάνω quote "θελει μετρο και δυστυχως πολλες φορες ολη αυτη η καταναλωτικη μανια μας καταπινει οπως ειχε γινει και με μενα. παν μετρον αριστον οπως ελεγαν. ωραιο το κινητο αλλα οι εμπειριες μας κανουν καλυτερους ανθρωπους και ειναι αυτα που θα θυμομαστε.το ακριβο μου το pc ουτε καν το σκεφτομαι σαν κατι ωραιο στην ζωη μου. " Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από jerry banana
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 minute ago, jerry banana said: Σωστό αρκεί να υπάρχει μια συσκευή για να κάνει κάποιος τη δουλειά του . Αλλά στα κινητά το αστείο είναι οτι και ένα με 150 θα κάνει την ίδια δουλειά με ένα τον 1500 αρκεί φυσικά να μιλάμε για ένα απλό χρήστη κάτι που και το μεγάλο ποσοστών των αγοραστών είναι κιόλας. δυστυχως πολλες φορες το τι αγοραζουμε δεν εχει να κανει με τις αναγκες μας... αλλα με το τι δειχνουμε.... και ποσο in ... είμαστε.οτι ακριβως δηλαδη λεει το θεμα. 1
jerry banana Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, poulinos είπε δυστυχως πολλες φορες το τι αγοραζουμε δεν εχει να κανει με τις αναγκες μας... αλλα με το τι δειχνουμε.... και ποσο in ... είμαστε.οτι ακριβως δηλαδη λεει το θεμα. Και τώρα που τα ενώνω στο μυαλό μου το θέμα μέσα πέφτει αφού μου εξήγησαν τι είναι τα gen z κλπ . Και το θέμα που συζητήσαμε με τους ανθρωπους. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από jerry banana 1
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 minutes ago, jerry banana said: Και τώρα που τα ενώνω στο μυαλό μου το θέμα μέσα πέφτει αφού μου εξήγησαν τι είναι τα gen z κλπ . Και το θέμα που συζητήσαμε με τους ανθρωπους. απο την αλλη μπορεις να το σκεφτεις και απλα.ο καθενας κανει οτι θελει για την παρτυ του και δεν μας πεφτει λογος σε ελληνικη μεταφραση οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται.
jerry banana Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, poulinos είπε απο την αλλη μπορεις να το σκεφτεις και απλα.ο καθενας κανει οτι θελει για την παρτυ του και δεν μας πεφτει λογος σε ελληνικη μεταφραση οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται. Σίγουρα ναι ο καθένας με το πορτοφόλι του και τα λεφτά του έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει. Απλώς είναι ωραίο θέμα συζήτησης .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα