Eloy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) "Οι χρήστες της Gen Z σύμφωνα με τους Financial Times -δηλαδή όσοι γεννήθηκαν μετά το 1996- αποτελούν το 34% όλων των κατόχων iPhone στις ΗΠΑ, έναντι 10% για τη Samsung, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Attain, μιας πλατφόρμας δεδομένων adtech. " E, εντάξει, παιδιά είναι... Δεν μπορείς να τους καταλογίσεις τίποτα, ούτε να τους ρίξεις όλο το φταίξιμο... Το λάθος είναι δικό μας - ας τα είχαμε μεγαλώσει με άλλες αξίες... Τόσα καταλαβαίνουν, τόσα κάνουν... Πόσο μάλλον αυτά που είναι και αμερικανάκια... Βέβαια, ας ήμουν κι εγώ παιδί ξανα, κι ας είχα και 2 iphone, όχι 1... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από Eloy 1
CyanBlue Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Generation Ζ και καλά, αυτοί που είναι μετά από τους milenials. Μπα. Προβλέπω με κάθε photo από το τατουάζ με το μήλο, δώρο μια αγωγή από την Apple που έκαναν τατου το σήμα κατατεθέν της χωρίς άδεια. Παίζει και αυτό η αλήθεια είναι 🙃
freegr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δεν είναι καν τυχαίο ότι σε όλες τις αμερικανικές σειρές οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν μόνο αυτό το ΚΙΝΗΤΟ κσι προϊόντα της εταιρίας. Είδατε τι κάνουν όταν λένε follow the money 1
Δημοφιλής ανάρτηση AtiX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναρωτιέμαι θα κρινόντουσαν το ίδιο σκληρά οι σημερινοί 40άριδες, αν αντιστοίχως τότε γράφανε τα ίδια για αυτούς που θέλανε παντελόνι Levi’s ή παπούτσια Nike Air??? Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που ανακαλύπτουμε σήμερα, κάτι που πάντα το ίδιο πράγμα γίνεται… Σταματήστε να κρίνεται τους εφήβους πιο σκληρά από ότι σας κρίνανε εσάς… Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από AtiX 28 6 1
koutsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντα τα ίδια γινόταν , ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, δεν είναι κάτι νέο. Είτε είναι παπούτσια air Jordan, είτε amiga 500 αντί για Atari st, πάντα οι νέοι αντιγραφαν ο ένας τον άλλο και ακολουθούν μοδες για να αισθάνονται μέρος μιας ομάδας. Ξεκολλήστε και μην κραζετε για κάτι που κάνατε και εσείς όταν ήσασταν σε αυτή την ηλικία! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από koutsis 10
Tetrabitos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dasimo είπε Το άρθρο είναι πολύ σημαντικό και δείχνει την δύναμη του μάρκετινγκ σε ένα άλλο επίπεδο και δουλεύοντας για χρόνια μεθοδικά με σκοπό την εξόντωση της υπόλοιπης αγοράς. Φανατικός λάτρης και χρήστης συσκευών apple εδώ και 25 χρόνια , σοκαριστικά όταν ο γιος μου πήρε το παλαιό XR μου , μου είπε πρόσφατα ότι η “φιλη΅ του έχει το 11αρι και ο ιδιος δεν νιώθει καλά που έχει το XR….. εκεί ομολογώ ότι τρόμαξα λίγο…. Λογικό είναι γιατί το παιδί σου και τα παιδιά των συνομηλίκων σου, θα μεγαλώσουν καθ'εικόνα και παρομοίωση των γονιών και της εποχής. Ο ανταγωνισμός που μας βάζει μεταξύ μας , μεταφράζεται σε δις για τις εταιρείες. 1
jerry banana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Generation Ζ και καλά, αυτοί που είναι μετά από τους milenials. Μπα. Προβλέπω με κάθε photo από το τατουάζ με το μήλο, δώρο μια αγωγή από την Apple που έκαναν τατου το σήμα κατατεθέν της χωρίς άδεια. Καλύτερα να το έλεγες κάπως αλλιώς γιατί με έχασες και στο millnians 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, jerry banana είπε Καλύτερα να το έλεγες κάπως αλλιώς γιατί με έχασες και στο millnians Πως να το πω δηλαδή; Μπείτε να το διαβάσετε στην wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Millennials Η κάθε γενιά έχει λάβει μια ονομασία, είτε με κάποιο γράμμα είτε λέξη/χαρακτηρισμό, baby boomers, γενιά Χ, Υ κοκ. Για μένα βέβαια όλα αυτά είναι χαζομάρες, απλά κάποιοι βαριούνται να χαρακτηρίσουν τις γενιές με τις δεκαετίες και τις χρονολογίες και εφευρίσκουν δικούς τους όρους ώστε να γίνουν πιο clickbait και να διαφέρουν από την μάζα. 2
vorlon68 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Πως να το πω δηλαδή; Μπείτε να το διαβάσετε στην wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Millennials Η κάθε γενιά έχει λάβει μια ονομασία, είτε με κάποιο γράμμα είτε λέξη/χαρακτηρισμό, baby boomers, γενιά Χ, Υ κοκ. Για μένα βέβαια όλα αυτά είναι χαζομάρες, απλά κάποιοι βαριούνται να χαρακτηρίσουν τις γενιές με τις δεκαετίες και τις χρονολογίες και εφευρίσκουν δικούς τους όρους ώστε να γίνουν πιο clickbait και να διαφέρουν από την μάζα. Οπότε εγω ειμαι Generation X. Αρα ειμαι X-Files και με την βούλα.... 😅 2
teovag Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό το άρθρο απλά δείχνει το ποσό καλό marketing έχει η Apple και τίποτα περισσότερο. Πάντα η επόμενη γενιά προτάσσει την καινοτομία ως το άγιο δισκοπότηρο και η παλαιότερη απαντά με την εμπειρία. Φετίχ προϊόντα υπάρχουν σε όλες τις εποχές… από τον νεοελληνικό χιτώνα στη Ρώμη, ως το iPhone, τα Nike Air Jordan και το ps5… στη δική μου γενιά μάγκας ήσουν άμα είχες ρόδες… ιδιαίτερα δυο… από παπί μέχρι virago, steed η Harley … αναλόγως την ηλικία σου… αν δεν είχες…ήσουν λίγο στην απέξω… τώρα είναι το iPhone…γιατί σχετίζεται άμεσα με τα social…και όχι φυσικά με την καινοτομία ή την τελευταία λέξη της τεχνολογίας… συνδυάζει αναγνωρισιμότητα , τεχνολογία και ευκολία (γιατί έχουμε μάθει να μη προσπαθούμε πολύ, το οποίο κατα τη γνώμη μου δεν είναι και απαραίτητα πολύ κακό στην καθημερινότητα). o γιος μου λέει ότι είμαι gringe και ‘γώ του απαντώ Μπρο εγώ είμαι τζαμι, να κοιτάς τη φάτσα σου στη Σέλφι! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από teovag 6
Tol1as Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, teovag είπε συνδυάζει αναγνωρισιμότητα , τεχνολογία και ευκολία Βασικα συνδυάζει και το "οι γονείς μου έχουν αρκετά λεφτά για να μου πάρουν iphone". 2 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Αμερική είναι αμερικανικό apple θα πάρουν. Εσεις πως πατε στην λαϊκή και πρήζετε την θεία για το αν η πατάτα είναι ελληνική; Ίδιο πράγμα. 1
klaftop Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ε ντάξει οταν την huawei που ανεβαινε κατακορυφα και ηταν πολύ λιγο πριν βγει η πρωτη παγκοσμιως την καταστρεψανε τελειως με το να τις κοψουν το play store η xiaomi και αλλες κινεζικες δεν εχουν τολμησει να πατησουν καν στην αμερική εχεις να διαλεξεις μεταξυ iphone , samsung και την πατατα της google που απλα εχει καλη καμερα. Δεδομενου οτι το iphone για τα αμερικανικα δεδομενα ειναι οτι ενα xiaomi εδω και ο μονος λογος στις μικρες ηλικιες ειναι οτι το iMessage εχει γινει το default messaging app των νεων που χωρις αυτο απλως δεν εισαι στο group που στελνουν το iphone ειναι η μονη λογικη επιλογη. Για να μην εχεις iphone σημαινει οτι δεν εχεις παρεα πολυ απλα, γιατι οι γκομενιστες των 15-20 στην αμερικη δεν μπορουσαν να σκεφτουν να εχουν ένα messaging app που να ειναι ανεξαρτητο μαρκας κινητου. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από klaftop 1 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Eloy είπε "Οι χρήστες της Gen Z σύμφωνα με τους Financial Times -δηλαδή όσοι γεννήθηκαν μετά το 1996- αποτελούν το 34% όλων των κατόχων iPhone στις ΗΠΑ, έναντι 10% για τη Samsung, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Attain, μιας πλατφόρμας δεδομένων adtech. " E, εντάξει, παιδιά είναι... Δεν μπορείς να τους καταλογίσεις τίποτα, ούτε να τους ρίξεις όλο το φταίξιμο... Το λάθος είναι δικό μας - ας τα είχαμε μεγαλώσει με άλλες αξίες... Τόσα καταλαβαίνουν, τόσα κάνουν... Πόσο μάλλον αυτά που είναι και αμερικανάκια... Βέβαια, ας ήμουν κι εγώ παιδί ξανα, κι ας είχα και 2 iphone, όχι 1... Δηλαδή αν τα παιδιά είχαν Xiaomi θα ήταν όλα καλά ; 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα