poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 hours ago, SabotazNic said: Αρχικα, τωρα μου ηρθε η ειδοποιηση (καλα πηγε και αυτο ) Κατι τετοια με εκνευριζουν. Υπαρχει η τεχνολογια αλλα καποιοι απο πεισμα δεν θελουν να προχωρησουν μαζι της. Οπως αν πας επαρχια και πας να πληρωσεις με κινητο ή θελησεις να εξαργυρωσεις επιστροφη/yellows (προσφατο κιολας παραδειγμα) και σε κοιταξουν περιεργα. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις και τιποτα για αυτο.και το χειροτερο ειναι οτι για μια εταιρεια δεν θυμαμαι ποια πηγαν ατομα με το ηλεκτρονικο boarding pass και οταν ειδαν οτι πρεπει να το εκτυπωσουν πηγα στον γκισε της εταιρειας και τους ζητησαν 50 κατι ευρω για εκτυπωση. On 24/02/2023 at 18:20, dream21 said: Εχω κάνει το σφάλμα και πήγα 2 φορες για δουλεια Σινγκαπουρη με low cost εταιρια (SCOOT θυγατρικη της singapore airline) και δεν το ξανα επιχειρησα. Πλεον με Emirates για Asia και Aegean - Turkish για Αμερική και σε Business class. Πτήσεις 9.5+ ωρων δεν αντεχεται ειλικρινα σε low cost. σε οτι μεγαλο ταξιδι εχω κανει δεν εχει τυχει να μπω σε αεροπλανο που δεν ηταν ανετο και δεν ηταν μεγαλο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα