Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε υπολογιστή που σχετικά πρόσφατα έγινε format και περάστηκαν Windows 10 Professional, επιχειρώ τώρα να περάεσω τα MS Office 2007 home έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές. Τα είχα επίσης εγκατεστημένα κανονικά στα προηγούμενα Windows 10 home που υπήρχαν πριν το format.

Προσπάθησα δύο φορές να κάνω εγκατάσταση αλλά η εγκατάσταση τερματίζει όταν φτάσει περίπου στο 60-70% της διαδικασίας και εμφανίζει το σφάλμα πως δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του παρακάτω στοιχείου συγκρότησης.

Τι σημαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω; Χρειάζομαι το office για να ανοίξω και να επεξεργαστώ αρχεία word και excel. Να σημειώσω πως το office που έχω είναι γνήσιο.

Edit: Ούτε το run as administrator δίνει λύση.

Εδώ κράτησα ένα screenshot από το σφάλμα.

NewBitmapImage.jpg.3728e1b9f6f491bb3b8f7f6ce1e3665f.jpg

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

αυτό το έχεις δοκιμάσει;

Κατάφερα και έλυσα το πρόβλημα τελικά. Είχα βρει και ένα video παρόμοιο αλλά δεν με βοήθησε, περισσότερο με μπέρδεψε, κατάλαβα όμως πως υπήρχε κάποιο θέμα με την έκδοση του NET framework που είχε το MS Office από την μάνα του και προσπαθούσε να την εγκαταστήσει στα windows ενώ αυτή δεν υποστηρίζεται. Τελικά κατέβασα και έκανα manual install την έκδοση 4.6 και στην επόμενη προσπάθεια που έκανα για να εγκαταστήσω τα office αυτά εγκαταστάθηκαν με επιτυχία χωρίς να εμφανιστεί το σφάλμα.

Όλα καλά λοιπόν :)

Δημοσ.

Περίεργο πάντως. Έχω στήσει το 2007 10άδες, να μην πω 100άδες φορές σε καθαρές και μη εγκαταστάσεις xp, 7, 10, 11 και ποτέ δεν αντιμετώπισα θέμα και ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι με NET Framework.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, micos000 είπε

Περίεργο πάντως. Έχω στήσει το 2007 10άδες, να μην πω 100άδες φορές σε καθαρές και μη εγκαταστάσεις xp, 7, 10, 11 και ποτέ δεν αντιμετώπισα θέμα και ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι με NET Framework.

Οντως περίεργο. Αφού και στα προηγούμενα windows 10 που είχε το μηχανημα προεγκατεστημενα το είχα περάσει κανονικά. Εδώ τώρα δεν ξέρω τι παίχτηκε. Αυτό που κατάλαβα από διάφορα video επίλυσης που είδα και έπρεπε να κάνω διάφορες ρυθμίσεις από το σύστημα, είναι ότι υπήρχε θέμα με το Net framework. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...